Nightwolf28 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους! Εχω προβλημα με την εξωτερικη κεραια (Nanostation m2) μου και συγκεκριμμενα με το δυκτιο OTE WIFI FON . Δεν μου ανοιγει την σελίδα για να κανω login . Το σήμα ειναι πολυ καλο . Δυστυχως δεν μπορω να συνδεθω με το κινητο μου για να δω λεπτομεριες γιατι το ρουτερ ειναι μακρια . Μηπως σας εχει τυχει κατι παρομοιο >? Ευχαριστω ! Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2020 από Nightwolf28
giannis_ts Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Το είχα προσπαθήσει και εγώ και ποτέ δεν τα κατάφερα με τον ίδιο εξοπλισμό. Τελικά κατέληξα να πάρω ένα απλό tp-link access point και να το ρυθμίσω ως repeater και να κάνω δουλειά. Αν το έχει καταφέρει κανεις θα περιμένω να δω και γω απάντηση.
Nightwolf28 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Στις 27/2/2020 στις 6:46 ΜΜ, giannis_ts είπε Το είχα προσπαθήσει και εγώ και ποτέ δεν τα κατάφερα με τον ίδιο εξοπλισμό. Τελικά κατέληξα να πάρω ένα απλό tp-link access point και να το ρυθμίσω ως repeater και να κάνω δουλειά. Αν το έχει καταφέρει κανεις θα περιμένω να δω και γω απάντηση. Φιλε μου τελικα το εφτιαξα το θεμα . Μολις συδνεθεις στο Ote Wifi Fon και πατησεις τα σχετικα (Change-Apply) κανεις απλα reboot στην Ubiquity. Μολις γινει το reboot ανοιγει κανονικα την σελιδα login . 192.168.182.1 (login page Ote Wifi Fon)
rainmangr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, λόγου καλοκαιριού πήγα στο εξοχικό που δεν έχω τηλεφωνική σύνδεση για να έχουμε internet. μετά απο scanarisma εντόπισα ότι κάποιος γειτονας έχει cosmote και ενεργοποιημενο το cosmote fon. Τρεχοντας αγόρασα ένα Nanostation M2. Μήπως έχει σύνδεση κάνεις το Nano με το οτε fon για να μου πει τις ρυθμίσεις ? Κωδικούς έχω για το ote fon γιατί έχω cosmote στο σπίτι Ευχαριστώ Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2020 από rainmangr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα