Γιαούρτι Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 25 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Με την κάρτα είναι σαν να κανείς χρήση των μετρητών σου χωρίς τον φόβο να χάσεις τα μετρητά.......ποτέ επιτέλους θα το καταλάβουμε.......η κάρτα είναι μετρητά......δεν θα σε ρωτήσει κανένας που ξοδεύεις τα μετρητά σου!!!!! έχω δει αρκετούς σε καταστήματα εστίασης/καφετέριες να δίνουν την κάρτα στον υπάλληλο για να πάει μέσα στο Pos να περάσει τη χρέωση. Πραγματικά πόσο ηλίθιοι είναι μερικοί.
CptGiorgis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 20 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε έχω δει αρκετούς σε καταστήματα εστίασης/καφετέριες να δίνουν την κάρτα στον υπάλληλο για να πάει μέσα στο Pos να περάσει τη χρέωση. Πραγματικά πόσο ηλίθιοι είναι μερικοί. Αυτό σίγουρα δεν έχει γίνει στην περίπτωση μου... Ήμουν μια φορά απρόσεκτος, δεν το συνηθίζω
TopicStrarter Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Τι γίνεται με την revolut? Bρηκαν τρύπα; Τι τρύπα να βρούν; άνοιξε ο κλεφτής λογαριασμό εκεί (ή τον είχε απο πριν) τον φόρτωσε με τα λεφτά του TS και μετά σήκωσε τα λεφτά (ή έκανε αγορές) απο την revolut.
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε Τι τρύπα να βρούν; άνοιξε ο κλεφτής λογαριασμό εκεί (ή τον είχε απο πριν) τον φόρτωσε με τα λεφτά του TS και μετά σήκωσε τα λεφτά (ή έκανε αγορές) απο την revolut. Το πως τα φόρτωσε αλλά και πως κρύβεται είναι το ζουμί.Υπάρχουν κάποια στοιχεία όταν άνοιξε τον λογαριασμο της revolut .
TopicStrarter Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 20 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το πως τα φόρτωσε αλλά και πως κρύβεται είναι το ζουμί.Υπάρχουν κάποια στοιχεία όταν άνοιξε τον λογαριασμο της revolut . Δεν έχω reovolut αλλά τι στοιχεία να σου ζητήσει; βάζεις εκεί ότι νανε και αν σου ζητήσουν φωτογραφία ταυτότητας ή ΔΕΚΟ για απόδειξη διεύθυνσης κάνεις ένα photoshop αν στέλνουν αυτοί γράμμα με κωδικό για επαλήθευση ταυτότητας το στέλνεις κάπου αλλού και το παίρνεις απο εκει αλλά μάλλον λογικά θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις έστω και για λίγο καιρό με όριο ανάληψης/κατάθεσης(είπα δεν έχω αλλά σε άλλες παρόμοιες υπηρεσίες μπορείς) .
bilya Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 24 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το πως τα φόρτωσε αλλά και πως κρύβεται είναι το ζουμί.Υπάρχουν κάποια στοιχεία όταν άνοιξε τον λογαριασμο της revolut . το θέμα είναι πως σύνδεσαν στην ρεβο κάρτα οταν η τράπεζα κατα 99% θα σου στείλει sms με κωδικό.
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε Δεν έχω reovolut αλλά τι στοιχεία να σου ζητήσει; βάζεις εκεί ότι νανε και αν σου ζητήσουν φωτογραφία ταυτότητας ή ΔΕΚΟ για απόδειξη διεύθυνσης κάνεις ένα photoshop αν στέλνουν αυτοί γράμμα με κωδικό για επαλήθευση ταυτότητας το στέλνεις κάπου αλλού και το παίρνεις απο εκει αλλά μάλλον λογικά θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις έστω και για λίγο καιρό με όριο ανάληψης/κατάθεσης(είπα δεν έχω αλλά σε άλλες παρόμοιες υπηρεσίες μπορείς) . Zητάνε διαβατήριο ή ταυτότητα.Αν μπορείς να βάλεις οτι να είναι τότε είναι η τρύπα που έλεγα. 5 λεπτά πριν, bilya είπε το θέμα είναι πως σύνδεσαν στην ρεβο κάρτα οταν η τράπεζα κατα 99% θα σου στείλει sms με κωδικό. Και στο άλλο θέμα λέγαμε ότι δεν στέλνουν τελικά,καπου διάβαζα αλλα δεν μπορώ να το βρω ότι ότι οι ελληνικές τράπεζες πήραν αναβολή για μερικούς μήνες σχετικά με την 2FA
TopicStrarter Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Zητάνε διαβατήριο ή ταυτότητα.Αν μπορείς να βάλεις οτι να είναι τότε είναι η τρύπα που έλεγα. Ε ναι φυσικά και μπορείς σιγά το πράμα εκτός αν ζητάνε να το δείξεις ζωντανά μέσω webcam. αλλά στην τελική και τα στοιχεία σου να βάλεις δεν είναι τόσο εύκολο να πάθεις κάτι αν κλέψεις μικροποσά ειδικά αν είσαι ρεμάλι (δεν έχεις σταθερή δουλειά κτλ) που είναι και το πιο πιθανό γιατί ποιος νοικοκύρης θα έκανε τέτοιες κομπίνες; μόνο τίποτα απελπισμένοι, γιατί το πιο χειρότερο που μπορείς (ΕΦΟΣΩΝ το θύμα μπει σε μια πολύμηνη διαδικασία πληρώνοντας δικηγόρους εκτός Ελλάδος ανακατεύοντας αστυνομίες κτλ κτλ κτλ ) είναι να δικαστείς και να σου ζητήσουν τα χρήματα πίσω... αν δεν τα έχεις δεν θα πληρώσεις.. άντε να φάει με αναστολή κάποιους μήνες και τέλος καθάρισε Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2020 από TopicStrarter
CptGiorgis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 44 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το πως τα φόρτωσε αλλά και πως κρύβεται είναι το ζουμί.Υπάρχουν κάποια στοιχεία όταν άνοιξε τον λογαριασμο της revolut . Έχω ήδη στείλει email στην REVOLUT με στοιχεία των συναλλαγών, reference code, κλπ σε μια προσπάθεια να δω και εκείνοι με τη σειρά τους τι έχουν να πουν. 5 λεπτά πριν, Sabeas είπε Τα λεφτα ειναι το λογικο που παραδοθηκαν στον αλλο λογαριασμο, δεν εχει σχεση το οτι εκανες αμφισβητηση. Θα ανοιξει υποθεση στο τμημα απατης η καπως ετσι το λενε της τραπεζας, θα σου ανατεθει ο Αριθμος Υποθεσης και θα σου δωθει ενα τηλεφωνο επικοινωνιας με ενα συγκεκριμενο υπαλληλο. Σε 2 μηνες η λιγο λιγοτερο, θα παρεις τα χρήματα πισω. Πιο νωρις αποκλείεται, βρεξει χιονισει. Απο προσωπικη εμπειρια αυτα, προτεινω να το κλειδωσεις γιατι θα σε σπαμαρουν με ασχετα μηνυματα οι ιδιοι που σπαμαραν και το αλλο νημα. Τι ακριβώς να κλειδώσω; Αισιόδοξο το μήνυμα σου πάντως. Ας είναι όσο θέλει και ας πάρω τα χρήματα πίσω!
CptGiorgis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 40 λεπτά πριν, Sabeas είπε Το νημα εννοουσα να κλειδωσεις. Δεν ειναι θεμα αισιοδοξιας, θα τα παρεις τα λεφτα 100% μην τρελενεσαι Θα το αφήσω ελπίζοντας πως κάτι παραπάνω θα ειπωθεί που θα βοηθήσει εμένα η κάποιο μελλοντικό χρήστη. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως!
marmagia Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 6 hours ago, CptGiorgis said: Θα ήταν εύκολο να με παραπεμψετε σε αυτό το μέλος; Δεν έχω αναφέρει τίποτα, αλλά αν στο υποθετικό σενάριο ένας πελάτης της τράπεζας πέσει θύμα τέτοιας απάτης, ακόμα και αν εκείνος έβαλε τα στοιχεία του στον πιο επικίνδυνο ιστότοπο χωρίς να το γνωρίζει, η τράπεζα δεν έχει ευθύνη για την διασφάλιση ενός τόσο μεγάλου ποσού; Δεν μιλάμε για 50, 100, 200€ που αναμφίβολα είναι σημαντικά ποσά στις μέρες μας, μιλάμε για δεκαπλάσιο αυτών. Έχει συμβεί και σε εμένα. Πριν κάποιους μήνες είχα κλείσει εισιτήρια από γνωστή σελίδα όπου εκ των υστέρων αποκαλύφθηκε ότι από εκεί Ειχαν υποκλαπεί στοιχεία καρτας. Long story short εμφανιστηκα χρεώσεις στην κάρτα, έκανα αμφισβήτηση και μου είπαν ότι σε εσένα. Πρακτικά θα τσεκάρουν αν υπάρχει περίπτωση να πήρες εσυ τα χρήματα, θα δουν πως όχι και σε κανα μήνα θα στα έχουν δώσει πίσω, 1
ifaist Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Prepaid ή virtual mastercard !!! ...και εχεις το κεφαλι σου ήσυχο!
CptGiorgis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, ifaist είπε Prepaid ή virtual mastercard !!! ...και εχεις το κεφαλι σου ήσυχο! Την επόμενη κιόλας εξέδωσα prepaid!
ifaist Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, CptGiorgis είπε Την επόμενη κιόλας εξέδωσα prepaid! Aν εχεις εθνικη μεσα απο το ebanking μπορεις να εκδοσεις στιγμιαια virtual prepaid mastercard για τις αγορες σου απο κινα, εκει φυσικα που δε δεχεται paypal. Για αλλες τραπεζες δε γνωριζω.
BadBoy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 10 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε έχω δει αρκετούς σε καταστήματα εστίασης/καφετέριες να δίνουν την κάρτα στον υπάλληλο για να πάει μέσα στο Pos να περάσει τη χρέωση. Πραγματικά πόσο ηλίθιοι είναι μερικοί. Θέλω να σε δω να πας στις ΗΠΑ όπου το κάνουν όλοι αυτό παντού και δεν υπάρχει καν ανέπαφη. Πολιτισμικό σοκ θα πάθεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα