Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην ομάδα.

Πάντα είχα απορία τι κάνουν τέτοιοι ομίλοι, και με αφορμή πρόσφατη φωτογραφία κάποιου φίλου στο FB από δεντροφύτευση της ομάδας αυτής των ροταριανών μου γεννήθηκε η απορία για τι τι συμβαίνει εκεί, τι πρακτικές ακολουθούν, για ποιο λόγο να γίνει κάποιος μέλος, τι "κλίμα " υπάρχει μέσα κλπ. Παρακαλώ μόνο σοβαρές απόψεις και προσωπικές εμπειρίες..

Διάβασα στο ίντερνετ αρκετά για αυτούς, ωστόσο το γεγονός πως κρατούσαν "λάβαρα " και σημαιάκια στην δεντροφύτευση μου φάνηκε "κάπως" και μου φαίνεται πως δεν έγινε μόνο από αγάπη του περιβάλλοντος..

παρακαλώ για έναν κόσμιο διάλογο.

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Είχα έναν συμμαθητή μου που ήταν εγγεγραμμένος εκεί και έβλεπα διάφορες φωτογραφίες που σήκωνε με κάποιους. Τώρα τι κάνουν η τι κρύβεται πίσω από εκεί δεν έχω ιδέα. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Όπου και να πας εδώ στην Αγγλία, το βλέπεις. Από μαγαζάκια μέχρι και ξενοδοχεία...

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Dimitris_UK είπε

Όπου και να πας εδώ στην Αγγλία, το βλέπεις. Από μαγαζάκια μέχρι και ξενοδοχεία...

αρα>?

1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε

Είχα έναν συμμαθητή μου που ήταν εγγεγραμμένος εκεί και έβλεπα διάφορες φωτογραφίες που σήκωνε με κάποιους. Τώρα τι κάνουν η τι κρύβεται πίσω από εκεί δεν έχω ιδέα. 

αυτό ψάχνουμε τι κρυβεται από πισω και τι κανουν :P 

Δημοσ.

Οι ροταριανοί είναι καλοί άνθρωποι, το μοναδικό μου 10αρι στη σχολή ροταριανός μου το έβαλε.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Beefeater είπε

αρα>?

αυτό ψάχνουμε τι κρυβεται από πισω και τι κανουν :P 

Δεν υπάρχει άρα φίλε μου, απλά είπα ότι εδώ είναι παντού. Το τι κρύβεται από πίσω, μέσω το φορουμ θα το δεις; Καλό είναι να κάνουμε εμείς πράγματα ως Ελλαδίτες για να μιλούν οι άλλοι για εμάς και να λένε τι καλύτερο κάνουμε εμείς και πως :)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, G.TH. είπε

Οι ροταριανοί είναι καλοί άνθρωποι, το μοναδικό μου 10αρι στη σχολή ροταριανός μου το έβαλε.

που ξερεις ότι ηταν ροταριανος? δηλαδ τι εκανε?

26 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

Μασωνοι β διαλογής.

Προχωράμε.

για πες

τι τους διαχωριζει από τους α διαλογης

Δημοσ.

Λένε ότι η οργάνωση αποτελεί προθάλαμο των Μασόνων. Όλοι δηλαδή οι Ροταριανοί ελπίζουν να γίνουν Μασόνοι, αλλά δεν γίνονται όλοι τελικά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mic2mic είπε

Λένε ότι η οργάνωση αποτελεί προθάλαμο των Μασόνων. Όλοι δηλαδή οι Ροταριανοί ελπίζουν να γίνουν Μασόνοι, αλλά δεν γίνονται όλοι τελικά.

πρακτικα όμως τι εστι μασονια… 

ποτε δεν καταλαβα

1 ώρα πριν, eliasjuve είπε

RX8 club μήπως είναι.

ρχ9

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Beefeater είπε

πρακτικα όμως τι εστι μασονια… 

Ένα κλαμπ ανθρώπων με ισχύ σε διάφορες θέσεις που μπορούν να αλληλοβοηθούνται σε θέματα οικονομικά και ισχύος, και για να το κάνουν πιο εφετζίδικο έχουν και διάφορες μαλακίες όπως βαθμοί και τελετές.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...