Beefeater Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Καλημέρα στην ομάδα. Πάντα είχα απορία τι κάνουν τέτοιοι ομίλοι, και με αφορμή πρόσφατη φωτογραφία κάποιου φίλου στο FB από δεντροφύτευση της ομάδας αυτής των ροταριανών μου γεννήθηκε η απορία για τι τι συμβαίνει εκεί, τι πρακτικές ακολουθούν, για ποιο λόγο να γίνει κάποιος μέλος, τι "κλίμα " υπάρχει μέσα κλπ. Παρακαλώ μόνο σοβαρές απόψεις και προσωπικές εμπειρίες.. Διάβασα στο ίντερνετ αρκετά για αυτούς, ωστόσο το γεγονός πως κρατούσαν "λάβαρα " και σημαιάκια στην δεντροφύτευση μου φάνηκε "κάπως" και μου φαίνεται πως δεν έγινε μόνο από αγάπη του περιβάλλοντος.. παρακαλώ για έναν κόσμιο διάλογο. Ευχαριστώ
giwfys Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 https://en.wikipedia.org/wiki/Rotary_International
Beefeater Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 43 λεπτά πριν, Beefeater είπε προσωπικές εμπειρίες.. 31 λεπτά πριν, giwfys είπε https://en.wikipedia.org/wiki/Rotary_International
Βασίλης_29 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Είχα έναν συμμαθητή μου που ήταν εγγεγραμμένος εκεί και έβλεπα διάφορες φωτογραφίες που σήκωνε με κάποιους. Τώρα τι κάνουν η τι κρύβεται πίσω από εκεί δεν έχω ιδέα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Όπου και να πας εδώ στην Αγγλία, το βλέπεις. Από μαγαζάκια μέχρι και ξενοδοχεία...
Beefeater Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 26 λεπτά πριν, Dimitris_UK είπε Όπου και να πας εδώ στην Αγγλία, το βλέπεις. Από μαγαζάκια μέχρι και ξενοδοχεία... αρα>? 1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε Είχα έναν συμμαθητή μου που ήταν εγγεγραμμένος εκεί και έβλεπα διάφορες φωτογραφίες που σήκωνε με κάποιους. Τώρα τι κάνουν η τι κρύβεται πίσω από εκεί δεν έχω ιδέα. αυτό ψάχνουμε τι κρυβεται από πισω και τι κανουν
G.TH. Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Οι ροταριανοί είναι καλοί άνθρωποι, το μοναδικό μου 10αρι στη σχολή ροταριανός μου το έβαλε.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Beefeater είπε αρα>? αυτό ψάχνουμε τι κρυβεται από πισω και τι κανουν Δεν υπάρχει άρα φίλε μου, απλά είπα ότι εδώ είναι παντού. Το τι κρύβεται από πίσω, μέσω το φορουμ θα το δεις; Καλό είναι να κάνουμε εμείς πράγματα ως Ελλαδίτες για να μιλούν οι άλλοι για εμάς και να λένε τι καλύτερο κάνουμε εμείς και πως
ManFromEarth Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Μασωνοι β διαλογής. Προχωράμε. 2 1
Beefeater Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, G.TH. είπε Οι ροταριανοί είναι καλοί άνθρωποι, το μοναδικό μου 10αρι στη σχολή ροταριανός μου το έβαλε. που ξερεις ότι ηταν ροταριανος? δηλαδ τι εκανε? 26 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε Μασωνοι β διαλογής. Προχωράμε. για πες τι τους διαχωριζει από τους α διαλογης
mic2mic Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Λένε ότι η οργάνωση αποτελεί προθάλαμο των Μασόνων. Όλοι δηλαδή οι Ροταριανοί ελπίζουν να γίνουν Μασόνοι, αλλά δεν γίνονται όλοι τελικά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Οι α διαλογής είναι twin rotary, τα άλλα κινεζοφασόν... 1 1
Beefeater Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, mic2mic είπε Λένε ότι η οργάνωση αποτελεί προθάλαμο των Μασόνων. Όλοι δηλαδή οι Ροταριανοί ελπίζουν να γίνουν Μασόνοι, αλλά δεν γίνονται όλοι τελικά. πρακτικα όμως τι εστι μασονια… ποτε δεν καταλαβα 1 ώρα πριν, eliasjuve είπε RX8 club μήπως είναι. ρχ9
mic2mic Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, Beefeater είπε πρακτικα όμως τι εστι μασονια… Ένα κλαμπ ανθρώπων με ισχύ σε διάφορες θέσεις που μπορούν να αλληλοβοηθούνται σε θέματα οικονομικά και ισχύος, και για να το κάνουν πιο εφετζίδικο έχουν και διάφορες μαλακίες όπως βαθμοί και τελετές. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα