panosp1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 win10-64 pro (latest build) Κατα την εγκατάσταση είχα επιλέξει νομίζω Αγγλικά-Ηνωμ.Βασιλείου, μετά πρόσθεσα Ελληνικά και μετά Αγγλικα-Αμερικής για να έχω το "@" στο πλήκτρο "2". Στίς γλώσσες πληκτρολογίου είναι 3 επιλογές, English-US, Greek, English-UK οπότε κάθε φορά πρέπει να πατάω 2-3 φορές την αλλαγή οταν αλλάζω απο ελληνικά σε αγγλικά (για να γυρίσω στα en-US). Εχω αφαιρέσει από όπου βρίσκω τα English-UK, και σαν γλώσσα και σαν πληκτρολόγιο, άλλα για κάποιο λόγο ενώ τα έχω αφαιρέσει ακόμα βγαίνει σαν επιλογή όπως φαίνεται και στην εικόνα. στο Powershell το Get-WinUserLanguageList, επιστρέφει en-US και ελληνικά, οπότε δεν μπορώ να το αφαιρέσω από εκεί. Εκανα default τα αμερικάνικα και ότι εχω βρεί το έχω σβήσει. Εχω δοκιμάσει κάμποσα πράγματα από google-αρισματα αλλα δεν βλέπω προκοπή. Εχει κανείς καμία ιδέα;
Crybal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Κανε τα ελληνικά default και σβησε ολες τις αλλες γλωσσες.Κανε επανεκκινηση και ξαναπηγαινε και προσθεσε τα αγγλικα/us
panosp1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Στις 24/2/2020 στις 11:48 ΜΜ, Crybal είπε Κανε τα ελληνικά default και σβησε ολες τις αλλες γλωσσες.Κανε επανεκκινηση και ξαναπηγαινε και προσθεσε τα αγγλικα/us Μπα.... το αγγλικό πληκτρολόγιο παραμένει... δεν μπορώ να τα αφαιρέσω...
htaccess Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Για ρίξε μία ματιά μήπως σε βοηθήσει. Αναφορά σε κείμενο I copied my current Welcome screen and system account and New account settings and it worked. > https://www.tenforums.com/general-support/118131-how-remove-english-united-states-united-kingdom-keyboard-2.html
panosp1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Ευχαριστώ! Το έφτιαξα με πλάγιο τρόπο, στην γλωσσα αγγλικά πρόσθεσα δευτερο πληκτρολόγιο US international και τότε με άφησε να διαγράψω το EN-UK. Για κάποιο λόγο δεν με άφηνε να το κάνω πριν. Ακόμα και όταν αφησα μονο ελληνικά το EN-UK δεν με αφηνε να το πειράξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα