Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ifaist είπε

...Και τι γινετε αν το προγραμμα θελει  hasp/dongle key που μπαινει στην θυρα του εκτυπωτη (parallel)  ? Η μητρικη δεν εχει ! Μπορω να βαλω pci σε Parallel... το viryual machine θα το διαβαζει ?

Κάποιες pci/parallel κάρτες δεν είναι εφικτό να λειτουργήσουν ούτε passthrough σε vm, πόσο μάλλον με hasp dongle key.

Θα πρέπει να "κοιτάξεις" στον προμηθευτή/κατασκευαστή του προγράμματος, μήπως έχει κάποια λύση να σου προτείνει, πχ με usb dongle ή κάποιο  δικό του emulator.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, snbblp είπε

το πρόγραμμα απαιτεί την BDE (borland database engine distributable), που όμως στις εκδόσεις προγράμματος από 7.2.e και πριν, είναι ασύμβατη με 64bit.

Βρες την τελευταία έκδοση του προγράμματος.

Η τελευταία έκδοση έχει 2 χιλιάρικα φίλε μου.......

Δημοσ.
1 ώρα πριν, htaccess είπε

Κάποιες pci/parallel κάρτες δεν είναι εφικτό να λειτουργήσουν ούτε passthrough σε vm, πόσο μάλλον με hasp dongle key.

Θα πρέπει να "κοιτάξεις" στον προμηθευτή/κατασκευαστή του προγράμματος, μήπως έχει κάποια λύση να σου προτείνει, πχ με usb dongle ή κάποιο  δικό του emulator.

Η λυση του ειναι να αναβαθμισω επι πληρωμη στο νεο προγραμμα. 

1 ώρα πριν, ALXIOA είπε

Η τελευταία έκδοση έχει 2 χιλιάρικα φίλε μου.......

μια χαρα εισαι!!! Μη μιλας καθολου το δικο μου εκανε 10,000 και πηραμε 2 θεσεις με μια μικρη εκπτωση..

....

Για την ιστορια... ειχαμε 2 pc καθως ημασταν 2 ατομα τοτε στο γραφειο. Τα pc ειχαν παραλληλη και δουλευαν/ δουλευουν μια χαρα! Η εταιρεια λογο φορτου εργασιας πηρε ακομα 2 ατομα οποτε χρειαστηκαν ακομα 2 θεσεις (καθως και αναβαθμιση) Οποτε δωσαμε 18.500 και πηραμε 2 θεσεις ακομα. Η βλακεια στην ολη υποθεση ειναι οτι αγορασαμε και 4 καινουργια pc με τα οποια ουτε εγω αλλα ουτε τεχνικος που πληρωσαμε δε καταφερε να κανει εγκατασταση τα παλια. Οποτε μειναμε με pc 10ετιας workstation xeon και windows xp στα 2 pc.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κάτι έψαχνα και είδα εδώ τη συζήτηση. Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα παλαιότερα με την έκδοση 7 του 1992 και βρήκα δύο λύσεις. Virtual box  στη μια περίπτωση. Η δεύτερη και καλύτερη, κάνεις ένα νέο παρτίσιον στο δίσκο και εγκαθιστάς windows 7 32 bit ( μπαίνεις σε όποια windows θέλεις με dual boot ) και δουλεύουν τα πάντα άψογα. Αν χρειαστείς περισσότερες πληροφορίες, μόλις ξαναμπώ εδώ θα σου απαντήσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...