ALXIOA Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 ΚΑλημερα. πρεπει οπωσδηποτε να τρεξω μετα απο πολυ καιρο ενα σχεδιαστικο που χρειαστηκα ξανα το οποιο τρεχει μου λεει μονο σε 32bit ενω εγω τωρα τρεχω windows 10 pro 64bit στον πσ μου... Καμια καλη ιδεα να μπορεσω να το κανω εγκατασταση αμεσα και να το τρεξω..?
htaccess Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, ALXIOA είπε ΚΑλημερα. πρεπει οπωσδηποτε να τρεξω μετα απο πολυ καιρο ενα σχεδιαστικο που χρειαστηκα ξανα το οποιο τρεχει μου λεει μονο σε 32bit ενω εγω τωρα τρεχω windows 10 pro 64bit στον πσ μου... Καμια καλη ιδεα να μπορεσω να το κανω εγκατασταση αμεσα και να το τρεξω..? Καλημέρα, Στα 64bit λειτουργικά συνήθως δεν υπάρχει περιορισμός το να τρέξεις/εγκαταστήσεις 32bit προγράμματα, το αντίθετο δεν γίνεται Μήπως ο περιορισμός είναι στο λειτουργικό ? Δεν σου τρέχει μήπως γιατί είναι για windows 7... XP ?? Σε ποιο σχεδιαστικό πρόγραμμα αναφέρεσαι ??
asmilon Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Κανονικα δε πρεπει να εχεις προβλημα στην εκτελεση 32bit εφαρμογων σε Windows 64bit, μονο εφαρμογες οπως antivirus, firewall και drivers εχουν προβλημα και απαιτουν 64bit εκδοση για να τρεξουν. Παρολα αυτα αν οντως αντιμετωπιζεις αυτο προβλημα και δε λυνεται με την λειτουργια συμβατοτητας των Windows, μια καλη λυση ειναι να φτιαξεις ενα virtual machine με Windows 32bit πχ με VirtualBox και να το τρεξεις απο εκει. 1
ALXIOA Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, asmilon είπε Κανονικα δε πρεπει να εχεις προβλημα στην εκτελεση 32bit εφαρμογων σε Windows 64bit, μονο εφαρμογες οπως antivirus, firewall και drivers εχουν προβλημα και απαιτουν 64bit εκδοση για να τρεξουν. Παρολα αυτα αν οντως αντιμετωπιζεις αυτο προβλημα και δε λυνεται με την λειτουργια συμβατοτητας των Windows, μια καλη λυση ειναι να φτιαξεις ενα virtual machine με Windows 32bit πχ με VirtualBox και να το τρεξεις απο εκει. ουτε 32 ειναι.. 16αρι ειναι.. το πολυ να βαλω ενα μικρο δισκο να κανω εγκατασταση νεα 7αρια και να το τρεξω απο εκει....
manos315 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Κ εγω για virtual machine θα πρότεινα, ή μπορεις να βάλεις και τα win 3.1 στο dosbox και απο εκει να τρέξεις το 1992. Στα 7αρια ίσως και να είναι πάλι δύσκολα.
htaccess Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, ALXIOA είπε ουτε 32 ειναι.. 16αρι ειναι.. το πολυ να βαλω ενα μικρο δισκο να κανω εγκατασταση νεα 7αρια και να το τρεξω απο εκει.... Για ρίξε μία ματιά, αν δεν την έχει αφαιρέσει η ms και υπάρχει ακόμα αυτή η δυνατοτητα. https://www.groovypost.com/howto/enable-16-bit-application-support-windows-10/
ALXIOA Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, htaccess είπε Για ρίξε μία ματιά, αν δεν την έχει αφαιρέσει η ms και υπάρχει ακόμα αυτή η δυνατοτητα. https://www.groovypost.com/howto/enable-16-bit-application-support-windows-10/ νομιζω την εβγαλαν γμτ.. δεν την βρισκω..γκινια μεγαλη..!! Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2020 από ALXIOA
micos000 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στο site της εταιρείας έχει ένα πρόγραμμα για έλεγχο συμβατότητας. https://www.infowood.gr/έλεγχος-συμβατότητας-3d-render/ Τρέξτο να δεις τι θα σου πει. Επίσης, δοκίμασες να τρέξεις το setup σε συμβατότητα; Δηλαδή δεξί κλικ->ιδιότητες->Συμβατότητα και να επιλέξεις π.χ. συμβατότητα με xp sp3 και εκτέλεση σαν διαχειριστής; Και για τελευταίο, δε χάνεις κάτι να στήσεις xp σε virtual box μήπως και σου δουλέψει εκεί. Ούτε dual boot ούτε τίποτα. Μη ξεχάσεις να βάλεις και τα additions (τα κατεβάζεις από το ίδιο site) για να έχεις hardware acceleration και καλή υποστήριξη. Στο bios δες αν έχει κάτι για vtx ή vn support και ενεργοποίησε το για να μπορείς να ορίσεις παραπάνω από έναν πυρήνα στα xp. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2020 από micos000
snbblp Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 το πρόγραμμα απαιτεί την BDE (borland database engine distributable), που όμως στις εκδόσεις προγράμματος από 7.2.e και πριν, είναι ασύμβατη με 64bit. Βρες την τελευταία έκδοση του προγράμματος.
htaccess Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, ALXIOA είπε νομιζω την εβγαλαν γμτ.. δεν την βρισκω..γκινια μεγαλη..!! Διάβασες όλο το link ? NTVDM και το βλέπω μέσα στο screenshot.
ALXIOA Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, htaccess είπε Διάβασες όλο το link ? NTVDM και το βλέπω μέσα στο screenshot. Στην αριστερή φώτο είναι το δείγμα.. η δεξιά όπως την βλέπεις είναι η δική μου.... σε αυτή Εκεί δεν υπάρχει αυτή η επιλογή...! Legacy...... Δεν το χω... Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2020 από ALXIOA
htaccess Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, ALXIOA είπε Στην αριστερή φώτο είναι το δείγμα.. η δεξιά όπως την βλέπεις είναι η δική μου.... σε αυτή Εκεί δεν υπάρχει αυτή η επιλογή...! Έχεις δίκιο.... να μην πω τώρα τίποτα για την ms βραδιάτικα.
ALXIOA Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, htaccess είπε Έχεις δίκιο.... να μην πω τώρα τίποτα για την ms βραδιάτικα. Δεν μπορώ να κάνω τπτ δηλαδή?? Για να προσθέσω αυτήν την επιλογή??
htaccess Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, ALXIOA είπε Δεν μπορώ να κάνω τπτ δηλαδή?? Για να προσθέσω αυτήν την επιλογή?? Ή όπως προτάθηκε πιο πάνω από τον @micos000 , xp σε virtualbox, ή με https://github.com/otya128/winevdm , χωρίς όμως να γνωρίζω το αποτέλεσμα, αν σου λειτουργήσει σωστά λόγω της ασυμβατότητας BDE που ανέφερε ο @snbblp
ifaist Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 ...Και τι γινετε αν το προγραμμα θελει hasp/dongle key που μπαινει στην θυρα του εκτυπωτη (parallel) ? Η μητρικη δεν εχει ! Μπορω να βαλω pci σε Parallel... το viryual machine θα το διαβαζει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα