Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!
Ένας φίλος δίνει τα ζαντολάστιχα του Japan racing11 bronze Matt 15αρες πλάτος ζάντας 8ιντσες και λάστιχα 195/50/r15!ξερει κανείς να μου πει αν μπορώ να τις βάλω σε ignis sport του 04 ????ευχαριστω προκαταβολικά !!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Giorgossuzuki είπε

Καλησπέρα!
Ένας φίλος δίνει τα ζαντολάστιχα του Japan racing11 bronze Matt 15αρες πλάτος ζάντας 8ιντσες και λάστιχα 195/50/r15!ξερει κανείς να μου πει αν μπορώ να τις βάλω σε ignis sport του 04 ????ευχαριστω προκαταβολικά !!

Βήμα πρώτο (και το ποιο βασικό και απλό) 4μπουλονα η 5μπουλονα?

Βημα δεύτερο και το ποιο τεχνικό είναι το offset του κατασκευαστή και τις καινούργιας ζάντας, σημαντικό για την γεωμετρία του οχήματος .

Δημοσ.

Αν και το ignis είναι 4χ100 μπορείς. Το 25 οφσετ σημαίνει ότι θα βγαίνει αρκετά έξω η ζάντα σε σχέση με το 45 του κατασκευαστή σου

Δημοσ.

Οι εργοστασιακές ζάντες του ignis sport έχουν offset ET34.

Επίσης το ingis sport χρειάζεται κεντρικό άνοιγμα στις ζάντες 54,1mm, αν οι ζάντες που θες να αγοράσεις έχουν μικρότερο πρέπει να τις ανοίξεις σε τόρνο, αν έχουν μεγαλύτερο τότε θα χρειαστείς οπωσδήποτε δαχτυλίδια.

Δημοσ.

Μην αλλάξεις απο το καρέ κ το οφσέτ που ορίζει ο κατασκευαστής.

Ακόμα κ με spacers....σε βάθος χρόνου θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα με τα ρουλεμάν του άξονα κίνησης αρχικά.

Δημοσ.

Τις έβαλα πάνω στο αμάξι και είναι απλά υπέροχο το θέαμα!Στο θέμα οδική συμπεριφορά εντελώς αλλο αυτοκίνητο σε σχέση με τις προηγούμενες ζάντες (φορούσα 14’’ σιδερένιες)!!!Τωρα ψάχνω για δαχτυλίδια και μπουλόνια ασφαλείας για να έχω το κεφάλι μ ήσυχο!συντομα θα ανεβάσω και φωτό!Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...