Προς το περιεχόμενο

Peugeot 206 κατανάλωση (1400cc, 75hp, 2007)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ekans είπε

το να σου λέει ότι αυτός θα πάρει εργατικά 20 και σου ζητάει 105 ενώ τα ανταλλακτικά έχουν 50 είναι σαν να σε κοροϊδεύει μέσα στην μούρη..

Αφου πιο πανω λες θα παρεις εσυ τα ανταλλακτικα και θα στα περασουν με εργασια 20ευρω! Εγω δεν διαβαζω σωστα???

Λες οτι θα τα παρεις εσυ 50ευρω με εργασια 20ε!

Επεξ/σία από gia_nnis
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ekans είπε

το να σου λέει ότι αυτός θα πάρει εργατικά 20 και σου ζητάει 105 ενώ τα ανταλλακτικά έχουν 50 είναι σαν να σε κοροϊδεύει μέσα στην μούρη..
Δεν νομίζω ότι είναι οι παλιές εποχές πλέον ο κόσμος τα βρίσκει όλα στο ίντερνετ με τις τιμές τους..

Τα ίδια ακριβως ανταλλακτικά;Γιατί παίζουν οι τιμές ανάλογα την μάρκα.

6 λεπτά πριν, ekans είπε

Δεν νομίζω ότι είναι οι παλιές εποχές πλέον ο κόσμος τα βρίσκει όλα στο ίντερνετ με τις τιμές τους..

Δημοσ.

Παντως αμα εχεις τα εργαλεια δεν ειναι τιποτα να το κανεις και μονος σου..!

6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Και για τον ιδιο κωδικο παιζουν οι τιμες και μαλιστα εως και 35%!!! Ειπαμε ελευθερη αγορα!!!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καταρχην το φιλτρο a/c σου ειναι πανευκολο , ουτε ντουλαπια ουτε τιποτα , απο την πλευρα του κινητηρα φαινετε .

η αντιπροσωπεια λογικα μεσα στην τιμη εχει και ελενχους , top mount ψαλιδια βασεις μηχανης ελενχος σταθμης και ποιοτητας του λαδιου του σασμαν ελενχος φρενων , υγρων τιμονιου κ.α .

φυσικα δεν ειναι ιδιαιτερο αμαξι και συνχρονο που να επιβαλει εναν γνωστη να το σερβαρει .

για να πατε σε λιπαντηρια τιποτα καινουργια euro 6 η τιποτα diezel με ουριες και dpf και να σας δω οταν θα χρειαστειτε την αντιπροσωπεια πως θα τα δινετε ολα μαζεμενα και βιαια !!!!

απο εκει και περα στο θεμα μας το συγκεκριμενο για εμενα δεν επιβάλει αντιπροσωπεια και εργασια τοσο μεγαλη.

οπως επισης τα πλαστικα σωληνια και τις συνδεσεις τους , επισης σπανε ειδικα εαν ειναι πετρα απο τα χρονια .

απλα ο μαστορας η εσυ με τα μπουζι προσοχή , μην σφιγγετε σαν ζωα και κουρεψετε σπειρωματα , να μπορει να λυσει ο επομενος και εαν δεν λυνει καποιο το αφηνετε οπως ειναι , βαζετε μπροστα μολις τελειωσετε ζεματατε το αμαξι και ξαναπροσπαθητε.

ενα στιλιαρι ευκολα θα σου κουρεψει μπουζι αφου σπειρωμα θα δει σαν να ειναι βιδα θα σφηξει !!!!!!!!!!!

υ.γ τωρα ειδα σου στειλανε και βιντεο , μια χαρα !

με το πλαστικο σωμα των πολλαπλασιαστων επισης προσοχη , με ηρεμια γιατι μπορει να μη βγαινει επανω , μη το σπασεις .   

Επεξ/σία από georgerapp
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέλος τα πέρασα όλα μόνος μου συνολικό κόστος μονο τα ανταλλακτικά 50 ευρώ.. τα φίλτρα δεν ηταν τίποτα να τα αλλάξεις (παράξενο το οτι ήταν βρώμικα ειδικά το καμπίνας παρόλο που είχαν αλλαχτεί σχετικά πρόσφατα η απλά με κορόιδεψε στο συνεργείο 🙄) τα λάδια ηταν λίγο μανουρα.. θα επανέλθω να ενημερώσω αν έχει βελτίωση σε κατανάλωση! 

Επεξ/σία από ekans
  • Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, georgerapp είπε

καταρχην το φιλτρο a/c σου ειναι πανευκολο , ουτε ντουλαπια ουτε τιποτα , απο την πλευρα του κινητηρα φαινετε .

η αντιπροσωπεια λογικα μεσα στην τιμη εχει και ελενχους , top mount ψαλιδια βασεις μηχανης ελενχος σταθμης και ποιοτητας του λαδιου του σασμαν ελενχος φρενων , υγρων τιμονιου κ.α .

φυσικα δεν ειναι ιδιαιτερο αμαξι και συνχρονο που να επιβαλει εναν γνωστη να το σερβαρει .

για να πατε σε λιπαντηρια τιποτα καινουργια euro 6 η τιποτα diezel με ουριες και dpf και να σας δω οταν θα χρειαστειτε την αντιπροσωπεια πως θα τα δινετε ολα μαζεμενα και βιαια !!!!

απο εκει και περα στο θεμα μας το συγκεκριμενο για εμενα δεν επιβάλει αντιπροσωπεια και εργασια τοσο μεγαλη.

οπως επισης τα πλαστικα σωληνια και τις συνδεσεις τους , επισης σπανε ειδικα εαν ειναι πετρα απο τα χρονια .

απλα ο μαστορας η εσυ με τα μπουζι προσοχή , μην σφιγγετε σαν ζωα και κουρεψετε σπειρωματα , να μπορει να λυσει ο επομενος και εαν δεν λυνει καποιο το αφηνετε οπως ειναι , βαζετε μπροστα μολις τελειωσετε ζεματατε το αμαξι και ξαναπροσπαθητε.

ενα στιλιαρι ευκολα θα σου κουρεψει μπουζι αφου σπειρωμα θα δει σαν να ειναι βιδα θα σφηξει !!!!!!!!!!!

υ.γ τωρα ειδα σου στειλανε και βιντεο , μια χαρα !

με το πλαστικο σωμα των πολλαπλασιαστων επισης προσοχη , με ηρεμια γιατι μπορει να μη βγαινει επανω , μη το σπασεις .   

Ετσι ακριβως.. Μου τα ειχε αλλαξει ενας(λιπαντηριο) και με κοστος εργασιας 10ευρω! Ο επομενος που πηγε να τ αλλαξει μου κανει που το πηγες και σου τα εσφιξαν τοσο πολυ!!!

Απο τοτε πηρα το μπουζοκλειδο και τ αλλαζω εγω! Λαδωνω και το σπειρωμα των καινουργιο μπουζι πριν τα βαλω και ολα μια χαρα!!! Εδω και χρονια για το συγκεκριμενο service δεν υπαρχει εργασια και τα μπουζι τα παιρνω στην χαμηλοτερη τιμη!!!

υγ το μπουζοκλειδο το ειχα παρει τιμη χωμα απο  alex pak που τα ειχαν βαλει ολα 50% γιατι θα τα εκλειναν!!!

29 λεπτά πριν, ekans είπε

Τέλος τα πέρασα όλα μόνος μου συνολικό κόστος μονο τα ανταλλακτικά 50 ευρώ.. τα φίλτρα δεν ηταν τίποτα να τα αλλάξεις (παράξενο το οτι ήταν βρώμικα ειδικά το καμπίνας παρόλο που είχαν αλλαχτεί σχετικά πρόσφατα η απλά με κορόιδεψε στο συνεργείο 🙄) τα λάδια ηταν λίγο μανουρα.. θα επανέλθω να ενημερώσω αν έχει βελτίωση σε κατανάλωση! 

Τα γαλλικα ειναι λιγο μπελαλιδικα..

• Like 2
Δημοσ.
Στις 23/2/2020 στις 8:23 ΠΜ, TechnoState είπε

Κάτι αντίστοιχο κ εγώ(fiesta 1.4-95hp, 2010)... στην αρχή είχα νούμερα 4.8-5.5...πλεον κ μετά απο 120k+ χιλιόμετρα, για να δω νούμερα κάτω απο 6.2 πρέπει να γίνει επιστημονικό κ μελετημένο shifting-throttling.

Diesel?

Δημοσ.

Να περιμένεις αντλία βενζίνης. Παθών.

23 ώρες πριν, ekans είπε

Μετά από ερώτηση στο συνεργείο της peugeot μου πρότεινε να το κάνω service για:
λάδια
φίλτρο λαδιού
φίλτρο αέρα
φίλτρο καμπίνας
μου ζήτησε 105 ευρώ.. Όλα τα ανταλλακτικά και το λάδι σε κατάστημα της περιοχής μου στοιχίζουν 50 ευρώ.
οπότε θα προτιμήσω να πάρω τα ανταλλακτικά και να το πάω κάπου να τα βάλουν γιατί το θεωρώ κοροϊδία (πόσο μάλλον για τα φτηνά λάδια που βάζουν)..
τι λάδι προτείνετε? 5w-40 ή 10w-40? να πω ότι το αυτοκίνητο δεν καίει καθόλου λάδι..

Δλδ τους είπες καίει πολύ κ σου ειπαν κανε σερβις. Σα να λέμε εχω πονοκέφαλο κ να μου κανει ο γιατρός εισαγωγή στη ΜΕΘ. Ωραίοι

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, TechnoState είπε

@bjj-p ...gasoline/petrol

Ειχα το 1.4 80 αλογα, το πιο οικονομικο ηταν 7 που δεν το επιανα συνηθως λιγο παραπανω.

πως εγραφες4.8-5.5; Εισαι επαρχια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, επαρχία.... όπως έγραψα πιο πάνω, το πιο οικονομικό που έχω δει (inst.consumption στην οθόνη, αλλά με υπολογισμό/γιατί νόμιζα ότι δεν ισχύει) είναι 6.2 πια.

Στην αρχή φυσικά κ έβλεπα τέτοια νούμερα,4.8-5.5 (πρώτο χέρι-ευλαβικο στρώσιμο).

Το στυλ οδηγησης ποικίλει βέβαια, έχουν υπάρξει κ φορές που του έχω πιεί το αίμα (κάποιες φορές κ δεκάρια με όλα τα ρολόγια σχεδόν τερματισμένα).

Επεξ/σία από TechnoState
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...