Προς το περιεχόμενο

Peugeot 206 κατανάλωση (1400cc, 75hp, 2007)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ekans είπε

το αμάξι ακούγεται να λειτουργεί "ρολόι".. η μεγάλη αλλαγή στην κατανάλωση φαίνεται σε σχέση με πέρυσι τον χειμώνα με φέτος.. πέρυσι με μεγαλύτερο φόρτο (άτομα) καθημερινής χρήσης σχεδόν στα όρια κάθε πρωί λόγο στρατού δεν έκαιγε τόσο..

δίσκο πλατό έχει αλλαχτεί πριν 10.000χλμ. τα ελαστικά τα τσεκάρω κάθε εβδομάδα, φιλτρο αέρος και μπουζί δεν ξέρω.. μπορεί να κάνει τόσο μεγάλη διαφορά?

Αν θελει service το καταλαβαινεις απο το τραβηγμα.. Αυτο βεβαια πηγαινει σε ατομα που ασχολουνται με το αυτοκινητο..

Δημοσ.

Ένα βρώμικο φίλτρο αέρος μπορεί άνετα να αυξήσει την κατανάλωση. Ρίξε μια ματιά μόνο σου να δεις σε τι κατάσταση είναι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από ερώτηση στο συνεργείο της peugeot μου πρότεινε να το κάνω service για:
λάδια
φίλτρο λαδιού
φίλτρο αέρα
φίλτρο καμπίνας
μου ζήτησε 105 ευρώ.. Όλα τα ανταλλακτικά και το λάδι σε κατάστημα της περιοχής μου στοιχίζουν 50 ευρώ.
οπότε θα προτιμήσω να πάρω τα ανταλλακτικά και να το πάω κάπου να τα βάλουν γιατί το θεωρώ κοροϊδία (πόσο μάλλον για τα φτηνά λάδια που βάζουν)..
τι λάδι προτείνετε? 5w-40 ή 10w-40? να πω ότι το αυτοκίνητο δεν καίει καθόλου λάδι..

Επεξ/σία από ekans
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ekans είπε

μετά από ερώτηση στο συνεργείο της peugeot μου πρότεινε να το κάνω service για:
λάδια
φίλτρο λαδιού
φίλτρο αέρα
φίλτρο καμπίνας
μου ζήτησε 105 ευρώ.. τα ανταλλακτικά σε κατάστημα της περιοχής μου στοιχίζουν 50 ευρώ.
οπότε θα προτιμήσω να πάρω τα ανταλλακτικά και να το πάω κάπου να τα βάλουν γιατί το θεωρό κοροϊδία..
τι λάδι προτείνετε? 5w-40 ή 10w-40? να πω ότι το αυτοκίνητο δεν καίει καθόλου λάδι..

ΚΑι πόσο θα πληρώσεις να στα περάσουν αυτά;Γιατί δεν νομίζω να στα βάλουν τζάμπα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

ΚΑι πόσο θα πληρώσεις να στα περάσουν αυτά;Γιατί δεν νομίζω να στα βάλουν τζάμπα.

20 ευρώ μου ζήτησαν..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ekans είπε

20 ευρώ μου ζήτησαν..

Για πρόσεχε ότι θα κάνουν αυτά που λένε γιατί εκτός αν είναι κανένας φίλος που θα το κάνει στην αυλή του είναι πολύ λίγα τα λεφτά.

Αλλά μπορείς να το κάνεις και μονος σου,αλλαγή λάδια φιλτρο σε βενζινάδικο δωρεάν,και τα υπόλοιπα μόνος σου.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Για πρόσεχε ότι θα κάνουν αυτά που λένε γιατί εκτός αν είναι κανένας φίλος που θα το κάνει στην αυλή του είναι πολύ λίγα τα λεφτά.

Αλλά μπορείς να το κάνεις και μονος σου,αλλαγή λάδια φιλτρο σε βενζινάδικο δωρεάν,και τα υπόλοιπα μόνος σου.

αυτό ακριβώς θα κάνω και θα βάλω και το καλύτερο λάδι που θα βρω.. τελικά 5w-40 ή 10w-40?

Δημοσ.

τι εβαζες τοσα χρονια και παει καλα ;

εγω 10-40 θα εβαζα , δε χρειαζετε πιο λεπτα .

απλα να ειναι καλο λαδι .

επώνυμο και το βρισκεις παντου ειναι το shell helix 10-40 hx7 .

σε πολλα αμαξια χρονια τωρα το βαζουμε και εκτος απο το οτι δεν καιγετε σε υγιης κινητηρες ειναι και ο κινητηρας καθαρος σε περιπτωσεις που ανοιγεται και τον  εχω μπροστα μου. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, georgerapp είπε

τι εβαζες τοσα χρονια και παει καλα ;

εγω 10-40 θα εβαζα , δε χρειαζετε πιο λεπτα .

απλα να ειναι καλο λαδι .

επώνυμο και το βρισκεις παντου ειναι το shell helix 10-40 hx7 .

σε πολλα αμαξια χρονια τωρα το βαζουμε και εκτος απο το οτι δεν καιγετε σε υγιης κινητηρες ειναι και ο κινητηρας καθαρος σε περιπτωσεις που ανοιγεται και τον  εχω μπροστα μου. 

total έβαζε στην peugeot αλλα δεν ξέρω αν έβαζε 5-40 ή 10-40.. 

Επεξ/σία από ekans
Δημοσ.

10/40 θα εβαζε , σιγα μη σου εβαζε ποιοτικο 5/30 , ασε που δε το χρειαζετε , μη σου πω βαζανε και πιο χοντρο .

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Πως ειναι πολυ λιγα?

Εργασια για λαδια ειναι απο 5-15ευρω. Εμενα μου εχουν πει και δωρεαν.. του στυλ δωσε οτι θελεις!  Συνηθως παιρνουν 10ευρω.

Εργασια για μπουζι εκει στα 10ευρω.

Τωρα για φιλτρο αερος και καμπινας ειναι αναλογα στο αυτοκινητο..

Πολυ λιγα σιγουρα δεν ειναι! Ειναι μια καλη τιμη!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gia_nnis είπε

Πως ειναι πολυ λιγα?

Εργασια για λαδια ειναι απο 5-15ευρω. Εμενα μου εχουν πει και δωρεαν.. του στυλ δωσε οτι θελεις!  Συνηθως παιρνουν 10ευρω.

Αν εννοείς χωρίς απόδειξη στον μαστρομήτσο της γειτονιάς αλλά να του πας τα ανταλλακτικά ,οπότε δεν έχει κέρδος απο εκεί,και να τα βαλει εμένα μου φαίνονται λίγα.Λίγα για να γίνει σωστή δουλειά.Έτσι;Και όχι τσατρα πάτρα.

Οπως και να έχει μπορεί να το βλέπουμε διαφορετικά.Εγώ πάντως αυτές τις εργασίες ,και μπουζί  και καθάρισμα πεταλούδας και μικροδουλειές τις κάνω μονος μου.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αν εννοείς χωρίς απόδειξη στον μαστρομήτσο της γειτονιάς αλλά να του πας τα ανταλλακτικά ,οπότε δεν έχει κέρδος απο εκεί,και να τα βαλει εμένα μου φαίνονται λίγα.Λίγα για να γίνει σωστή δουλειά.Έτσι;Και όχι τσατρα πάτρα.

Οπως και να έχει μπορεί να το βλέπουμε διαφορετικά.Εγώ πάντως αυτές τις εργασίες ,και μπουζί  και καθάρισμα πεταλούδας και μικροδουλειές τις κάνω μονος μου.

Ναι μην παιζουμε με τις λεξεις.. χωρις αποδειξη.

Σε μια ελευθερη αγορα ολα ειναι ρευστα στο θεμα ποιοτητα δουλειας/τιμης!

Υπαρχουν μαστορια καλα και με χαμηλες τιμες! Αρκει να τους βρεις γιατι ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Πως ειναι πολυ λιγα?

το να σου λέει ότι αυτός θα πάρει εργατικά 20 και σου ζητάει 105 ενώ τα ανταλλακτικά έχουν 50 είναι σαν να σε κοροϊδεύει μέσα στην μούρη..
Δεν νομίζω ότι είναι οι παλιές εποχές πλέον ο κόσμος τα βρίσκει όλα στο ίντερνετ με τις τιμές τους..

Επεξ/σία από ekans

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...