Muhammad Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Ψάχνω κάποιο bootable cd/dvd να το χρησιμοποιώ σε περιπτώσεις που υπάρχει θέμα με κάποιο pc. πχ δε ξεκινάει. Εννοείται να μπορεί να εγκατασταθεί σε usb (πχ με το rufus) Επι καιρό χρησιμοποιούσα το hirens. Βρήκα και κάποια άλλα όπως: UltimateBootCD536 Hiren’s BootCD PE x64 (v1.0.1) και κάποια άλλα που δε θυμάμαι τώρα. Σε μερικά iso χτυπούσε και το antivirus και δε ξέρω αν όντως ήταν μολυσμένο ή κάποιο tool που υπήρχε ενσωματωμένο δημιουργούσε false alarm. Για να μη τα πολυλογώ τι πρόταση υπάρχει για τέτοιο εργαλείο από αξιόπιστη πηγή; Φαντάζομαι πολλοί χρήστες του ινσομνία θα χρησιμοποιούν τέτοια εργαλεία
micos000 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Εγώ έχω το Hirens boot DVD restored edition που περιλαμβάνει ότι και το bootcd αλλά και επιπλέον προγράμματα και win7 pe πέρα από τα xp pe. Θα το βρεις σε torrent μόνο Επίσης πιο μοντέρνο και πιο μεγάλο iso το WinPE 10-8 Sergei Strelec. 1
jim_p Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Υπαρχει ηδη ενα θεμα για εναλλακτικα του hirens, εδω. Ριξε μια ματια. https://www.insomnia.gr/forums/topic/645931-εναλλακτικό-σύγχρονο-boot-cd-usb-αντί-για-hirens-uefi-support/ Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2020 από jim_p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα