yanyul Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δεν ήμουν ποτέ απαιτητικός χρήστης κινητών τηλεφώνων. Όμως αυτά που έπαθα με το μοντέλο LG G3 D855 ήταν το κάτι άλλο. Έχουν περάσει από τα χέρια μου 3 τηλέφωνα συγκεκριμένου μοντέλου, και όλα τους μου έβγαλαν μεγάλα προβλήματα. Το ένα ζεσταινόταν υπερβολικά με αποτέλεσμα να κάνει επανεκκινήσεις, το άλλο μετά από όχι και ιδιαίτερο χτύπημα έσβησε και δεν ξαναδωσε σημεία ζωής. Και το τρίτο, όποτε ήθελε, σταματούσε να αναγνωρίζει την κάρτα SIM. Το μόνο που μου έμεινε και ακόμα λειτουργεί είναι το μοντέλο LG G3 F400 ( είναι το κορεάτικο μοντέλο με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 801) . Ο μόνος λόγος που το κρατάω, είναι όπως είπα ότι δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις και θέλω το τηλέφωνο να κάνει την δουλειά του.
zodiacskipper Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Η LG είναι νεκρή στον τομέα των κινητών ... Πουλάει ψίχουλα ... Παρόλαυτα, είναι από τις λίγες εταιρείες που βάζουν ακόμα τον τζακ
DaRkRaGe Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 900€ Release price και μετά από 2 μήνες 400€ προσφορά. Δυστυχώς η ίδια η LG υποτίμησε τις συσκευες της τα τελευταια χρονια. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2020 από DaRkRaGe
ALXIOA Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 10 χρόνια πίσω έμεινε αυτή η lg. Απορώ τι συνεχίζουν και βγάζουν τηλέφωνα. ....
nikcrf Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, DaRkRaGe είπε 900€ Release price και μετά από 2 μήνες 400€ προσφορά. Δυστυχώς η ίδια η LG υποτίμησε τις συσκευες της τα τελευταια χρονια. Μετα από 2 μήνες πέρνεις ένα φθηνό και καλό τηλέφωνο , μας συμφέρει . Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2020 από nikcrf
logica1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Στις 22/2/2020 στις 9:07 ΜΜ, abAeterno είπε Κάτοχος g2 με burn in. G3 με μπλε οθόνη λογο πλακέτες. G4 με 5 bootloops. G5 επίσης. V20 επίσης. Το v30 μονο ζει ως σήμερα. Ολα τα αλλα στο συρτάρι απλα για αντίκα τα εχω. Το V30 και v40 είναι τα μόνα κινητά πού αξίζουν τον κόπο. Τα παλιότερα μοντέλα όλα προβληματικά με bootloops και πλακέτες και τα νεότερα ουτε oled δεν είχαν. Δεν λες πάλι καλά που δεν είχες samsung να σου έσκαγε στα μούτρα κ τώρα να σε κλαιγανε; Στις 23/2/2020 στις 1:19 ΠΜ, Fulgore είπε Πουθενα γιατι εχει καταργηθει σαν συσκευη. Η software υποστηριξη ηταν ισως το σημαντικοτερο αρνητικο που αναφερανε οσοι θελησανε να εμπιστευτουν την LG μετα το σκανδαλο με το bootloop μεχρι και το G5/V20 που τους πηγανε δικαστικως στην Αμερικη,και πηγαν στο LG G6. Μαλιστα ειχε βγαλει δηλωση η ιδια οτι ανοιξε ταχα μου και ξεχωριστο τμημα καθαρα για το κομματι της υποστηριξης,που βεβαια στην πραξη δεν αλλαξε κατι. Τραγικη αρχικη τιμολογηση,αδιαφορες σχεδιαστικα συσκευες(πλεον αντιγραφες του ανταγωνισμου ειναι),απο τους τελευταιους που πηγαν σε oled οθονες,και αδιαφορα συνολικα specs οπως και προβολη/διαφημιση ηταν μερικοι απο τους λογους που ειναι στην κατασταση που ειναι. Ε όχι κ αντιγραφή τα κινητά της. Δλδ το 90% όσων κράζετε γράφετε ότι σας κατέβει στο κεφάλι. Πραγματικά όμως... 1 1
Fulgore Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 7 ώρες πριν, logica1 είπε Δεν λες πάλι καλά που δεν είχες samsung να σου έσκαγε στα μούτρα κ τώρα να σε κλαιγανε; Ε όχι κ αντιγραφή τα κινητά της. Δλδ το 90% όσων κράζετε γράφετε ότι σας κατέβει στο κεφάλι. Πραγματικά όμως... Μεχρι και το G6 τα κινητα της ειχαν ας το πουμε μια ταυτοτητα. Απο το G7 και μετα ομως που εβαλε και notch την εχασαν αυτην,ειτε σας αρεσει,ειτε οχι. Βασικα ετσι οπως εκαναν τα τελευταια κινητα τους δυσκολα ξεχωριζες πχ την σειρα G απο την σειρα V. Κατα τα αλλα ας πιστευει ο καθενας οτι θελει. Τα αποτελεσματα/πωλησεις/κατασταση μιλαει απο μονη της για αυτη την εταιρεια οπως και για τις υπολοιπες παρομοιες με αυτην. Δεν εφτασε στην θεση που ειναι(στα κινητα παντα)τυχαια. 1
abAeterno Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, logica1 είπε Δεν λες πάλι καλά που δεν είχες samsung να σου έσκαγε στα μούτρα κ τώρα να σε κλαιγανε; Ε όχι κ αντιγραφή τα κινητά της. Δλδ το 90% όσων κράζετε γράφετε ότι σας κατέβει στο κεφάλι. Πραγματικά όμως... Εχω όλα τα samsung note εκτός του note 10+ γιατί το θεωρώ το χειρότερο note όλον τον εποχών. Είχα το note7 και το πιγα πίσω και μου δώσανε τα λεφτά πίσω και μετά πείρα το note8 μετα το πούλησα και πείρα το note 9 και τώρα περιμένω το note 11 τον Αύγουστο. Προτιμώ να σκάσει και να πάρω άλλο παρα να τρέχω services καθε 5 μήνες για burn in και bootloops. Δεν έχω τάσεις μαζοχισμού. 2 λεπτά πριν, abAeterno είπε Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2020 από abAeterno
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα