Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήμουν φανατικός της LG λόγω FM radio, 3.5mm jack και Quad DAC. Και το G6 ήταν πολύ καλό τηλέφωνο. Δυστυχώς, τα τηλέφωνά της καθυστερούσαν τρομερά από την ανακοίνωσή τους μέχρι την πραγματική κυκλοφορία τους και, όταν κυκλοφορούσαν, ήταν δυσεύρετα για εμάς στην Ευρώπη.  

Αλλά το χειρότερο ήρθε όταν διαπίστωσα ότι ο quad DAC δεν είναι και τόσο τρομερός όσο νόμιζα ή όσο μας έλεγε η LG. ΟΚ, είχε μια αισθητή διαφορά στην ένταση και στην ποιότητα ήχου σε σχέση με τα άλλα τηλέφωνα, αλλά δεν μπορούσε να συγκριθεί με μικρομεσαίο εξωτερικό DAC/AMP. Δεν έβρισκα εύκολα τα τηλέφωνά της, o DAC της δεν ήταν τόσο σπουδαίος, πολύ θέλει ο καταναλωτής για να φύγει;

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, abAeterno είπε

Το πρόβλημα δεν είναι τα update. Η lg σαν εταιρία δίνει πάντα τα updates πιο μετά απο της άλλες εταιρείες. Αυτο το κάνει απο το 2010ως και σήμερα. Το πρόβλημα είναι πολύ χειρότερο και λέγεται αμα δεν σέβεσαι τον πελάτη πάει αλλού. Αμα ήταν τίμια θα το είχαμε δει στο g2 g3 g4 g5 v20 το μόνο τίμιο που έκανε με κινητά της ήταν ότι ερχόταν σπίτι σου να το παραλάβει γιατι ήξερε θα σε φάει το τρέξιμο στο service με τα κινητά της. Τουλάχιστον να μην σε φάνε τα δρομολόγια. Αυτό το αναγνωρίζω. 

https://ibb.co/9tpDJ47

2 επιλογές ύπάρχουν για τους κατασκευαστές.

Πρώτη λόγω απειρίας ξεκινάς χάλια και μετα διορθώνεσαι και πας για την τελειότητα.

Δεύτερη ξεκινάς με τα καλύτερα και σιγά σιγά χαλάς μέχρι να πιάσεις πάτο.

Τώρα βάζεις κάθε εταιρεία όπως θές.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εύχομαι να ανακάμψει οικονομικά το mobile τμήμα της. 

Α, και να βγάλει διάδοχο του G7 fit, τρομερή συσκευή. 

Επεξ/σία από YoungHOV
Δημοσ.

Η εταιρία δεν έδινε δεκάρα για τον καταναλωτή της και έπαθε αυτό που τις άξιζε, είχα συσκευές 500€ και ήταν όλες προβληματικές G2 G4 G5 Nexus 5 σε όλες σχεδόν ήμουν πελάτης της procordia για να πάνω από δύο φορές και πότε η ίδια η LG δεν ενδιαφέρθηκε να λύσει τα προβλήματα και με τις οθόνες και με τις πλακέτες ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, kotronas είπε

2 επιλογές ύπάρχουν για τους κατασκευαστές.

Πρώτη λόγω απειρίας ξεκινάς χάλια και μετα διορθώνεσαι και πας για την τελειότητα.

Δεύτερη ξεκινάς με τα καλύτερα και σιγά σιγά χαλάς μέχρι να πιάσεις πάτο.

Τώρα βάζεις κάθε εταιρεία όπως θές.

Με αυτό που λες η lg τώρα είναι σε χειρότερη θεση απο παλιά. Παλιά πούλαγε. Μετα είδε ο κόσμος το κακο προϊόν έφυγε και τώρα έχει κλήση όλα τα κατάστημα σε Ευρώπη. Εχει κλήση service. Βγάζει κινητό όπως λέει οπότε κρίνει ανάγκη. Έχει αφήσει ανέργους. Τα κινητά της πανε σε πολύ περιορισμένο πόσο στην Ευρώπη γιατι δεν μπορεί να πουλήσει. Και εν ολίγοις ευτυχώς εχει της oled tv και πολλά άλλα είδη ηλεκτρικών. Εγω βλέπω apple samsung huawei xiaomi. Και καμιά δεν έκανε τέτοιες αποτυχίες. Και γιαυτό σήμερα είναι οι top εταιρίες. Ακομα και η samsung με το note7 κατευθείαν σταμάτησε την παραγωγή και αποζημίωσε με τα λεφτά πίσω. Η lg δεν αποζημίωσε ποτέ κανένα και συνέχιζε για χρόνια να παράγει κινητά με bootloop και προβλήματα. Ευτυχώς με της oled tv κάνει τρομερή δουλειά κάθε χρόνο. Εκεί πάω με κλειστά μάτια. Και η samsung να βγάλει αύριο oled tv εγω θα παίρνω lg oled tv. Αλλά κινητό δεν παίζει ουτε για πλάκα. 

Επεξ/σία από abAeterno
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, abAeterno είπε

Με αυτό που λες η lg τώρα είναι σε χειρότερη θεση απο παλιά. Παλιά πούλαγε. Μετα είδε ο κόσμος το κακο προϊόν έφυγε και τώρα έχει κλήση όλα τα κατάστημα σε Ευρώπη. Εχει κλήση service. Βγάζει κινητό όπως λέει οπότε κρίνει ανάγκη. Έχει αφήσει ανέργους. Τα κινητά της πανε σε πολύ περιορισμένο πόσο στην Ευρώπη γιατι δεν μπορεί να πουλήσει. Και εν ολίγοις ευτυχώς εχει της oled tv και πολλά άλλα είδη ηλεκτρικών. Εγω βλέπω apple samsung huawei xiaomi. Και καμιά δεν έκανε τέτοιες αποτυχίες. Και γιαυτό σήμερα είναι οι top εταιρίες. Ακομα και η samsung με το note7 κατευθείαν σταμάτησε την παραγωγή και αποζημίωσε με τα λεφτά πίσω. Η lg δεν αποζημίωσε ποτέ κανένα και συνέχιζε για χρόνια να παράγει κινητά με bootloop και προβλήματα. Ευτυχώς με της oled tv κάνει τρομερή δουλειά κάθε χρόνο. Εκεί πάω με κλειστά μάτια. Και η samsung να βγάλει αύριο oled tv εγω θα παίρνω lg oled tv. Αλλά κινητό δεν παίζει ουτε για πλάκα. 

Με αυτά που λέω πάρε το lg g8 η το V40 σε κανα χρόνο που θα έχουν 200 ευρώ και θα καταλάβεις ότι ποιοτικά φθάνει τις άλλες εταιρείες με μισή τιμή πώλησης και ναι έκανε τρομερά λάθη αλλά δες την σχέση ποιότητας τιμής που έχει αποφέρει αυτό σε εσένα ώς καταναλωτή τα πληρώνει τα λάθη της όταν το lg g7 thinq αυτήν την στιγμή πωλείται για 178 ευρώ καινούριο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, abAeterno είπε

Κάτοχος g2 με burn in. G3 με μπλε οθόνη λογο πλακέτες. G4 με 5 bootloops. G5 επίσης. V20 επίσης. Το v30 μονο ζει ως σήμερα. Ολα τα αλλα στο συρτάρι απλα για αντίκα τα εχω. Το V30 και v40 είναι τα μόνα κινητά πού αξίζουν τον κόπο. Τα παλιότερα μοντέλα όλα προβληματικά με bootloops και πλακέτες και τα νεότερα ουτε oled δεν είχαν. 

Μ αρέσει που επιμένεις

27 λεπτά πριν, abAeterno είπε

Όταν έβγαλε bootloop το G4 συνέχισε να το βγάζει αλλά με άλλη πλακέτα που δεν είχε πρόβλημα και επίσης αντικατέστησε όλες τις πλακέτες με bootloop δωρεάν για να λέμε τα πράγματα όπως έχουν

• Like 1
Δημοσ.

Lg v10 το μονο κινητο που αγαπησα τοσο πολυ απο φωτογραφια ηχο σημα μπαταρια μεχρι που επεσε σε κουβα με χλωρινη ανοιξε δουλψε ακομα ενα χρονο και μετα εσβησε εντελως.Για μενα γρηγορο τηλεφωνο τραβουσα φωτογραφιες σαν να ειχα επαγγελματικη καμερα και δεν με απογοητευσε ποτε

Rip my favourite phone .Οποτε πιστευω στα 450 με 500 που εδωσα τοτε ειμαι παραπανω απο ευχαριστημενος απο το συγκεκριμενο lg.ειχα βαλει στο ματι κι αλλα v αλλα τελικα κατεληξα αλλου λογω μιας δυσκολιας.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, JcD είπε

Ξέρουμε μπας και θα βάλει οθόνη με υψηλότερη ανανέωση των 60hz? Επίσης το μέγεθος της οθόνης?

Δε νομίζω να βάλει πάνω από 60 Hz.. πιστεύω θα το είχε κάνει ήδη.. εκτιμώμενο μέγεθος οθόνης 6,7-6,9.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kotronas είπε

Με αυτά που λέω πάρε το lg g8 η το V40 σε κανα χρόνο που θα έχουν 200 ευρώ και θα καταλάβεις ότι ποιοτικά φθάνει τις άλλες εταιρείες με μισή τιμή πώλησης και ναι έκανε τρομερά λάθη αλλά δες την σχέση ποιότητας τιμής που έχει αποφέρει αυτό σε εσένα ώς καταναλωτή τα πληρώνει τα λάθη της όταν το lg g7 thinq αυτήν την στιγμή πωλείται για 178 ευρώ καινούριο. 

Που πωλείται 180€ το g7 μιας και με ενδιαφέρει και δεν το βρίσκω; ευχαριστώ 

• Like 2
Δημοσ.

Εαν δεν εχει notch θα το σκεφτω σοβαρα μιας και θελω να αναβαθμισω το αθανατο S6 Edge μου.

• Confused 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Fulgore είπε

Παει η σειρα G που κυκλοφορουσε πρωτα?

Θετικο παντως που συνεχιζει να στηριζει την θυρα ακουστικων.

Κριμα που σαν εταιρεια χαντακώθηκε απο την τραγικη software υποστηριξη της.

δεν χαντακώθηκε απο software support αλλα απο μηδενική (πλέον) εμπιστοσύνη χρηστών σε αυτήν (αξιοπιστία)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, greekbusters είπε

Πουθενα γιατι εχει καταργηθει σαν συσκευη.

4 λεπτά πριν, Black Demis είπε

δεν χαντακώθηκε απο software support αλλα απο μηδενική (πλέον) εμπιστοσύνη χρηστών σε αυτήν (αξιοπιστία)

Η software υποστηριξη ηταν ισως το σημαντικοτερο αρνητικο που αναφερανε οσοι θελησανε να εμπιστευτουν την LG μετα το σκανδαλο με το bootloop μεχρι και το G5/V20 που τους πηγανε δικαστικως στην Αμερικη,και πηγαν στο LG G6.

Μαλιστα ειχε βγαλει δηλωση η ιδια οτι ανοιξε ταχα μου και ξεχωριστο τμημα καθαρα για το κομματι της υποστηριξης,που βεβαια στην πραξη δεν αλλαξε κατι.

Τραγικη αρχικη τιμολογηση,αδιαφορες σχεδιαστικα συσκευες(πλεον αντιγραφες του ανταγωνισμου ειναι),απο τους τελευταιους που πηγαν σε oled οθονες,και αδιαφορα συνολικα specs οπως και προβολη/διαφημιση ηταν μερικοι απο τους λογους που ειναι στην κατασταση που ειναι.

• Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, greekbusters είπε

Στο aliexpress Δεκεμβρη και Γενάρη μόλις ανακοίνωσε την διακοπή παραγωγής το εργοστάσιο πάνω απο 1000 μονάδες πωλήθηκαν,που είσουνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...