tsipakis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, georgeγ είπε ο καθε ενας εχει τα δικα του κριτηρια συμφωνα με το πορτοφολι του και εγω σου λεω οτι "σημερα ενα αμαξι του κιλου του 2020 ειναι σα να ανοιγεις το παραθυρο να τα πετας εξω τα λεφτα σου με 15κ δε παιρνεις αυτοκινητο" να παρεις ενα αμαξι των 100.000 ευρω και πανω ρε φιλε που αξιζει 😂 ειπες την μαλακια της κυριακης χαρηκες ; 1 2
ritchie77 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Aν είσαι στην Αθήνα και δεν είσαι έμπειρος οδηγός μην κάνεις τίποτα, άστο όπως είναι. Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ βάψε μόνο τα 2 κομμάτια που έχεις θέμα, αν ο βαφέας είναι καλός δε θα έχεις θέματα αποχρώσεων κλπ. Έχουν κάτι τεχνικές με σβησίματα κλπ Έχω κάνει σε μαύρο και δε φαίνεται η διαφορά
georgeγ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 9 ώρες πριν, tsipakis είπε to να αγορασεις σημερα ενα αμαξι του κιλου του 2004 ειναι σα να ανοιγεις το παραθυρο να τα πετας εξω τα λεφτα σου με 2κ δε παιρνεις αυτοκινητο 3 ώρες πριν, tsipakis είπε ειπες την μαλακια της κυριακης χαρηκες ;
N3M3SiS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Στις 23/2/2020 στις 5:38 ΜΜ, tsipakis είπε ειπες την μαλακια της κυριακης χαρηκες ; Μια χαρα ενας νεος οδηγος κανει την δουλεια του με ενα Micra του 2004, δεν τρεχουν σε ολους τα χιλιαρικα απο τα μπατζακια. Τωρα για το βαψιμο, να σου πω την αληθεια και εγω αν επαιρνα ενα φθηνο μικρο αυτοκινητο σε τιμη ευκαιριας, θα το αφηνα ως εχει, για να εκπληρωσει αυτον ακριβως τον σκοπο. Να ειναι ενα μικρο φθηνο αυτοκινητακι να κανω την δουλεια μου για το οποιο δεν πληρωσα πολλα χρηματα. Κρατησε αυτα που θα εδινες για το βαψιμο για τυχον ζημιες ή για οτι αλλο θελεις να κανεις. Οταν με το καλο τα οικονομικα σου στο επιτρεψουν και παρεις ενα αλλο αυτοκινητο που θα το προσεχεις, θα φροντισεις να το κρατησεις σε καλη κατασταση, οπως το πηρες. 1
tsipakis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 17 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε Μια χαρα ενας νεος οδηγος κανει την δουλεια του με ενα Micra του 2004, δεν τρεχουν σε ολους τα χιλιαρικα απο τα μπατζακια. Τωρα για το βαψιμο, να σου πω την αληθεια και εγω αν επαιρνα ενα φθηνο μικρο αυτοκινητο σε τιμη ευκαιριας, θα το αφηνα ως εχει, για να εκπληρωσει αυτον ακριβως τον σκοπο. Να ειναι ενα μικρο φθηνο αυτοκινητακι να κανω την δουλεια μου για το οποιο δεν πληρωσα πολλα χρηματα. Κρατησε αυτα που θα εδινες για το βαψιμο για τυχον ζημιες ή για οτι αλλο θελεις να κανεις. Οταν με το καλο τα οικονομικα σου στο επιτρεψουν και παρεις ενα αλλο αυτοκινητο που θα το προσεχεις, θα φροντισεις να το κρατησεις σε καλη κατασταση, οπως το πηρες. για 2000 αυτοκινητο θες αλλα τοσα να το κανεις να κυκλοφορει
Joshua21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, tsipakis είπε για 2000 αυτοκινητο θες αλλα τοσα να το κανεις να κυκλοφορει Τέτοιες δηλώσεις είναι ο ορισμός του τσουβαλιάσματος. 2
tsipakis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Τέτοιες δηλώσεις είναι ο ορισμός του τσουβαλιάσματος. τα σαραβαλα για τσουβαλιασμα ειναι 1
N3M3SiS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, tsipakis είπε τα σαραβαλα για τσουβαλιασμα ειναι Tsipakis τι οδηγας εσυ, αν επιτρεπεται;
Antonakis31 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Χωρις να θελω να διαφωνησω με κανεναν...ξερω οτι με το να δωσω ενα 2χιλιαρο να το παρω γνωριζω και τις συνεπειες και το τι θα χρειαστει αμεσα η στο μελλον....δεν ειμαι νεος οδηγος και μενω επαρχια....ημουν χρονια μηχανοβιος και βολευομουν με το αυτοκινητο των γονιων...απλα ηθελα να εχω κατι δικο μου και μεχρι εκει εφτανε η τσεπη..ευχαριστω και σεβομαι καθε αποψη....μετα απο σκεψη λεω να βαψω τα 2 κομματια που με απασχολουν και φαινονται πολυ και βλεπουμε.... 2
imr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Antonakis31 είπε Χωρις να θελω να διαφωνησω με κανεναν...ξερω οτι με το να δωσω ενα 2χιλιαρο να το παρω γνωριζω και τις συνεπειες και το τι θα χρειαστει αμεσα η στο μελλον....δεν ειμαι νεος οδηγος και μενω επαρχια....ημουν χρονια μηχανοβιος και βολευομουν με το αυτοκινητο των γονιων...απλα ηθελα να εχω κατι δικο μου και μεχρι εκει εφτανε η τσεπη..ευχαριστω και σεβομαι καθε αποψη....μετα απο σκεψη λεω να βαψω τα 2 κομματια που με απασχολουν και φαινονται πολυ και βλεπουμε.... Ρωτα για ολικο βαψιμο ποσο θα σου παει, αν βρεις καλη τιμη και σκοπευεις να το κρατησεις αξιζει Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2020 από imr
stel106 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 προς θεσσαλονικη αν εισαι ολικο παει απο 450 εως...... οσα θες
GoMaR Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Στις 25/2/2020 στις 2:20 ΜΜ, N3M3SiS είπε Tsipakis τι οδηγας εσυ, αν επιτρεπεται; Κανα lime απο τον θερμαικο😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα