Προς το περιεχόμενο

pelaaaaaaaaaaaates mou

dimitris74

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

den katalabainw giati den epitrepetai stous epaggelmaties na kanoun kapoia special prosfora sto insomnia,

px. eidikh ekptwsh se periptwsh mazikhs paraggelias (opws o tupos me ta dvd, afou opws lene kai ta paidia ekobe kai apodeikseis), ktl...

to mono pou den sumfwnw einai me kapoious eksupnakides pou agorazan kati apo ebay h kapoio e-shop kai meta prospa8ousan na to poulhsoun edw xwris apodeiksh kai 2 fores panw.

Δημοσ.

[...]

Έχουμε αφήσει κάποια καταστήματα λόγω του ότι οι τιμές τους ήταν συμφέρουσες για τα μέλη' date=' αλλά αυτό τελικά δεν είναι δίκαιο για τους υπολοίπους όπως εσύ που έχουν κατάστημα.

[...]

Pablo_Hasan, αυτό που είπε πριν ο hal, νομίζω πως θα έπρεπε να σε καλύψει... :roll:

Δημοσ.

Cristina,

to exw diabasei auto pou egrapse o hal alla den moirazomai ta idia sunais8hmata dikaiwsunhs.

(einai dhlaadh pio adiko apo to otan uparxoun kapoia katasthmata pou moirazoun filadia h pou bazoun diafhmhseis se periodika, ktl. otan uparxoun kapoia alla pou den to kanoun?)

Δημοσ.

Pablo_Hasan, για να το κάνουν αυτά, πληρώνουν.

Εδώ δεν υπάρχει κανένα οικονομικό κέρδος για το forum και δεν υπάρχει γιατί αυτή είναι η πολιτή του forum.

Αν όλοι αυτοί που μέχρι σήμερα έκαναν τέτοιες προσφορές δωρεάν αποφασίσουν πως θέλουν να πληρώσουν και το κρίνει ο administrator πως είναι προσφορές άξιες λόγου, τότε θα υπάρξει και η διαφήμιση.

Το έχει εξηγήσει τόσες φορές στο παρελθόν. Νομίζω πως δεν άφησε περιθώρια γι απορίες.

Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα εγώ. Δεν μιλώ εκ μέρους κανενός. Να μην υπάρξουν και παρεξηγήσεις... :roll:

Νομίζω πως αδίκως γίνεται αυτή η κουβέντα. Θα πρέπει να σεβαστούμε τις αποφάσεις όποιες και αν είναι αυτές.

Άλλωστε δεν είναι και τόσο τραγικό.

Δημοσ.

egw pantws filoi mou anarwtiemai pws ena aplo thread enos xrhsth eftase ton admin tou insomnia se ayth th kinisi, poso mallon otan ta arxika posts twn mods itan kata mias tetoias energeias.mexri to post tou hal9000 oloi itan kata tou dimitris74.

egw san aplos xrhsths tou insomnia strabwsa poly me thn e3eli3h ayth.den exw kanena proswpiko ofelos alla mou ti edwse h kata thn apopsh mou mh dhmokratikh katalh3h.

ayto to eidos "logokrisias" den armozei sto forum ayto kai to 8ewrw lipitero pou threads pou xronia mas e3asfalizan ftina aga8a (pou sigoura polla apo ayta den einai paranoma-gia alla pali de 3erw alla ligo pou me noiazei- me thn idia logiki mi psonisete pote cd apo arapi h mh katebasete kanena mp3) kleidw8ikan.

mou ti spaei to pseyto eirwniko stilaki tou filou mas dimitris74!nai file mou 8elw na eimai pelaths an me simferei kai to an me simferei h oxi exw , do3a to 8eo, thn nohmosini na to katalabw.esy ti kerdises twra?sti teliki ama de sou aresei ena thread min to anoigeis,den einai oti sou steilane spam se mail h se pm.

de nomizw na eimai o monos pou skeftomai etsi afou,opws proanafer8ike,mono ti kinisi pou eixan ayta ta threads na dei kaneis ftanei na dei posoi simfwnoun mazi mou.

as kleisw me mia protash epeidi pisteyw pws to 8ema ayto 8a labei megaliterh ektash apo oti prepei:

giati na min bazoun opoioi poulane apo dw kai mpros (epaggelmaties kiriws) tin le3h ADD h DIAFIMISI mprosta apo to thread tous wste o ka8e "dimitris74" pou exei problhma na katalabainei tinos prokeitai kai na mhn anoigei thn aggelia? (profanws ayto den isxiei se idiwtes pou poulane ta pc tous).

enalaktika as pairnei pososta to insomnia apo tis aggelies aytes h as pra3ei opws oi efhmerides stis mhniaies aggelies tous.

Δημοσ.

Δηλαδή το έχεις διαβάσει προσεκτικά το post μου και αυτό κατάλαβες ? Ολόκληρο quote έχω κάνει ώστε να φαίνεται σε ποιόν απαντάω (Highlander) αλλά εσύ κατάλαβες ότι απαντάω στον dimitris74 !!!!!

Πριν ξεκινήσεις να κατηγορείς για λογοκρισία και μη δημοκρατικές καταλήξεις, οφείλεις να διαβάζεις προσεχτικά το topic και να μη εκτοξεύεις χαρακτηρισμούς δεξιά και αριστερά ειδικότερα σε άτομα που ποτέ δεν σου έχουν δώσει το δικαίωμα.

Η απάντηση του paredwse δηλαδή δεν σε κάλυψε ? Πες μας τότε τις ενστάσεις σου.

Σίγουρα θα προτιμούσες εσύ και πολλοί άλλοι να επιτρέπονται τα warez posts,mp3 και δωρεάν διαφημίσεις σε ένα forum με ονομασία 'Αγγελίες' αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να εξετάζετε πέρα από το προσωπικό σας συμφέρον.

Στο forum αγγελίες έχει ξεκαθαριστεί από την αρχή ότι "Απαγορεύεται η διαφήμιση καταστημάτων ή επαγγελματιών" Δεν θα εξετάσω γιατί δημιουργήθηκαν τέτοια θέματα παρά τον κανόνα αυτό. Ξέρω όμως ότι πρέπει να σταματήσει το φαινόμενο πριν πάρει διαστάσεις.

Δημοσ.

den kolisa se poion apantises.kolisa stin ousia.oti diladi ,enw o idios eixes kanei e3airesh sto kanona sou (pou de 8a anapti3oume opws les kai esy to giati) , ena aplo thread se ekane na alla3eis olh thn politiki tou forum.

kai an eixe dikio o en logo xrhsths 8a xeirokrotousa tin energeia sou opws episis an sifwnousan kata pleiopsifia oi xrhstes mazi tou.

oxi mono omws de simfwnoun xrhstes mazi tou alla kai oi idioi oi mods sou diafwnoun mazi tou!diabasa pali to post tou paredwse kai egw apo ta legomena tou katalabainw pws einai kata tou dimitris74.

otan lew "mh dhmokratikes diadikasies" ennow oti enw oloi sxedon den simfwnhsan me ton dimitri apla alla3es oli tin katigoria aggelies.

"dhmokratiko" kata ti tapeinh mou gnwmh 8a itan p.x. ena poll 30 hmerwn wste na mporoume na psifisoume me tin anesh mas kai na ginotan oti apofasisei h pleiopsifia.

entelh de 8elw na pikranw kanenan oute esena,oute ton dimitri,oute kapoion mod h xrhsth.h apofash par8ike,kalws h kakws,apla kalo einai tin epomenh fora na skefteis thn koinothta pou exeis dhmiourghsei kai na tis dwseis mia dinatotita na ekfrasei ta pisteyw tis prin pra3eis otidipote.

filika

Giannis

Δημοσ.

Από τους κανόνες του forum....

5. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους. Ιδίως απαγορεύεται αυστηρά:

α. οποιοδήποτε μήνυμα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικούν (Crack, Serial, Key Generator) καθώς και σύνδεσμους (links) για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο.

β. αθλητικά και πολιτικά θέματα.

<b>γ. διαφημίσεις οποιουδήποτε είδους χωρίς την έγγραφη συναίνεση του administrator. </b>Επίσης απαγορεύεται το spamming (αποστολή ανεπιθύμητου ή διαφημιστικού μηνύματος) είτε δημόσια είτε με προσωπικά μηνύματα.

δ. μηνύματα, αγγελίες ή προσφορές για διάθεση απαγορευμένων από την ισχύουσα νομοθεσία αγαθών (περιλαμβάνονται αγγελίες για προϊόντα που θίγουν τους νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας όπως ταινίες σε DiVX, DVD-R, VCD και ηχογραφημένες εκτελέσεις μουσικών έργων σε ψηφιακά αρχεία mp3, wma, wav κλπ.)

Αυτό σημαίνει ότι απαγορεύεται ρητά κάθε διαφήμηση. Είναι κανόνας και οι κανόνες είναι για να τηρούνται. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό δε το δεχονται κάποιοι.

Από την άλλη αν έχει δώσει την έγκριση του ο admin σε καποιους να διαφημήζονται εδώ, τότε θα πρέπει να υπάρχει ισότητα και να δώσει την έγκριση του για διαφημησεις σε όλους... (εννοείται για νομιμα προϊόντα)

Δημοσ.

Νομίζω έχω κάνει σαφή τη θέση μου και στα δύο post σε αυτό το topic. Απλά για να συνοψίσω θα πω ότι το post του dimitri74 αφορά πώληση παράνομων προιόντων χωρίς αποδείξεις. Σε αυτό απαντάει ο paredwse. Εγώ απαντάω στον Highlander και στην ύπαρξη μαγαζιών στο forum αγγελίες.

gv, δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει κάτι τέτοιο μιας και ήδη υπάρχει όπως μπορείς να δεις. Αντιθέτως όμως το http://www.diafimiseis.gr είναι ελεύθερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...