Προς το περιεχόμενο

pelaaaaaaaaaaaates mou

dimitris74

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

tora teleytaia paratiro ena fainomeno pou pragmatika me stenaxvrei. eimai melos se ayto to forum polla xronia, to parakoloutho asxeto an den exo ton trelo arithmo post kai pragmatika ayto pou vlepo ton teleytaio kairo einai kata eme aparadekto.

eimaste ena texnologiko forum kai exoume tis aggelies san mia ksexoristi katigoria gia na mporei o kathe xristis tou forum na poulaei i na agorazei kati san mia dieykolisni.

pio palia eixa kanei mia protasi otan arxisan kai empainan diaforoi epagelmaties sto forum na mporoun na kanoun kapoies prosfores sta meli kapoia ekptosi etsi oste na exoume kapoio ofelos san koinotita.

oi admin tou forum den to dextikan kai mallista exei mpei kai oros oti apagoreyontai oi diafimiseis katastimaton kai epagelmation.

tora teleytaia stis aggelies exei ksekinisei ena trelo alisverisi, eite ma papoutsia, eite me gialia pio palia, eite me dvd, opou ousiastika kapoioi prospathoun na eketaleythoun mia pelateia, ta meli diladi aytou tou forum gia idio ofelos.

atypa diladi exoun mpei kapoioi epagelmaties leo ton politismeno oro kai prospathoun na vgaloun xrimata me paranomo tropo.

den tha prepei na mpei kapoia taksi se ayto to fainomeno?

ousiastika kai edo as voithisei kapoios pou kataxei tin nomothesia dinoume stegi se kapoious pou diakinoun paranoma emporeymata xoris apodeikseis kai me agnosti proeleysi.

epeidi den exo kapoia sxesi oute me kapoio katastima oute me nomika.... den einai paranomo na dineis ousiastika kapoio meros esto kai virtual gia na diakinountai paranoma agatha?

entaksei kai ta warez theorountai paranoma eksarxis dioti einai peiratiko logismiko.

kapoia papoutsia px mia pou ginetai polys logos tora teleytaia kai exoun anevei oi tonoi pou den exoun eisaxthei episima, mporei na einai proion lathroeisagogis akoma kai klopis mia pou kaneis den kserei pos vriskontai kai vasizomaste se kapoia logia tou politi den einai paranomo yliko kai akoma xeirotera den einai forologiko adikima na diakineis proionta xoris apodeiksi?

an parepiptontos mpei kapoios apo tin nike, i apo tin prada kai dei ayto pou ginetai edo den mporei na kanei mia minisi stous idioktites

tou forum mias kai epitrepoun na ginontai paranomes agorapolisies meso tou forum?

den einai to idio san na exo ego px ena xoro kai kapoios na poulaei mesa apo ayton ton xoro kapoia agatha? den tha dioxtho poinika oti stegazo kapoio paranomo katastima pou den krataei vivlia?

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω ούτε κι εγώ από νομικά αλλά αυτά που λες τα βρίσκω λιγάκι υπερβολικά. :)

Ο μόνος λόγος που συμφωνώ κατά κάποιον τρόπο μαζί σου είναι ο ηθικός και μόνον αυτός. :)

Γνωρίζεις αποδεδειγμένα πως τα προιόντα αυτά είναι παράνομα; Υποθέσεις κάνεις. :S

den einai to idio san na exo ego px ena xoro kai kapoios na poulaei mesa apo ayton ton xoro kapoia agatha? den tha dioxtho poinika oti stegazo kapoio paranomo katastima pou den krataei vivlia?

Δηλαδή αν νοικιάζω ένα κατάστημα σε κάποιον που αυτός κάνει και εμπορίο παράνομων προϊόντων, θα με κλείσουν μέσα κι εμένα; :shock:

• Super Moderators
Δημοσ.

dimitris74, δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Επειδή είμαι σε διαδικασία format του συστήματός μου και ψησίματος αρνιού (όχι εγώ δηλαδή, εδώ, μια παρέα φίλων...), θα απαντήσω αναλυτικά το απόγευμα (ελπίζω να'χω προλάβει να ξαναστήσω το μηχάνημα).

Σας εύχομαι καλό Πάσχα. :)

Δημοσ.

christina to na einai paranoma kano upothesi opos kai to na einai nomima pali ypothesi kanoume.

to an einai paranomia den ksero alla an apodeixtei omos oti gnorizeis oti diakinountai paranoma agatha isos mplekseis.

isos imoun ligo ypervolikos alla einai to gamoto tis ypothesis eksou kai o titlos....

mas exoun dei telika san pelaaaaaaaaaates mou kai varane alipita. :shock: :shock: :shock:

kalo pasxa kai apo mena kai kali xonepsi

Δημοσ.

Epeidh e8ikses to 8ema twn DVD sto post sou 8a anafer8w se auto, epeidh fantazomai 8a ennoeis ton RAMUNDA pou poulaei ta DVD tou mesw tou insomnia se pollous xrhstes...Epeidh etuxe na agorasw kai egw apo auton prin liges meres,

pliroforw oti to palikari stelnei kai apodeiksh mazi :)

ara den einai aforologhtos, (pisteuw, eyxomai)...

Xronia polla

Xristos Anesth!

Δημοσ.

dimitris74 min 3odeveis to salio sou ...

Προς paredwse

Επαναλαμβάνω ότι δεν μας ενδιαφέρουν τα 'φορολογικά' θέματα που ανακύπτουν. Ούτε εκπρόσωποι του Υπ. Οικονομικών είμαστε ούτε έχουμε ως σκοπό να διαφυλάξουμε τα έσοδα του Δημοσίου.

Σου θυμίζω τον κανόνα 5 ...

"5.Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό' date=' προσβλητικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους" [/quote']

Φίλτατε gv, ο κανόνας μιλάει για «... υλικό που μπορεί να παραβιάζει ...». Εννοείται ότι τέτοιο υλικό είναι όπλα, ναρκωτικά και λοιπά απαγορευμένα από τη νομοθεσία αντικείμενα. Τα DVD δεν εμπίπτουν, φυσικά, σε αυτή την κατηγορία...

Me liga logia ... ta panta epitrepontai ... (e3airountai ta M16, oi xeirobombides kai i founda ...) :D

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους! :)

Δυστυχώς το μηχάνημά μου ξαναστήθηκε αλλά όχι όπως θα ήθελα εγώ οπότε πάω και πάλι για format, εγκατάσταση διαφόρων προγραμμάτων κλπ. Αλλά πριν τα διαλύσω όλα ξανά, να απαντήσω συνολικά στο θέμα που έχει προκύψει - άλλωστε δεν θέλω να θεωρηθεί ότι υπεκφεύγω ή κάτι παρόμοιο.

Επί της ουσίας: Σύμφωνα με τους μέχρι τώρα ισχύοντες Όρους Χρήσης της Insomnia (τους λεγόμενους και κανόνες), η πρακτική μεταπώλησης που τηρούν κάποια μέλη, είτε αυτή έχει να κάνει με DVD είτε με παπούτσια, είναι νόμιμη και θεμιτή. Οι παράλληλες εισαγωγές προϊόντων (εκτός δηλ. της επίσημης αντιπροσωπείας) όχι μόνο δεν απαγορεύονται ρητά αλλά επιτρέπονται - βάσει της αρχής της ελεύθερης κυκλοφορίας αγαθών στην Ευρωπαϊκή Ένωση (μία από τις βασικές αρχές της ΕΕ). Οπότε οι διάφοροι επαγγελματίες ή "ημι-επαγγελματίες" που εισάγουν αγαθά από το εξωτερικό και τα μεταπωλούν εδώ (είτε μέσω του forum είτε και έξω από αυτό) δεν είναι παράνομοι. Άρα δεν τίθεται θέμα «λαθροεισαγωγής» καθώς δεν υφίσταται τέτοιος όρος ούτε ισχύει νομικά κάτι αντίστοιχο.

Όσο για τις αποδείξεις, που κάποια από τα μέλη δεν δίνουν και τα βιβλία που το forum δεν κρατάει: Επαναλαμβάνω για μία ακόμα φορά ότι το forum δεν ενδιαφέρεται για τα φορολογικά θέματα που ανακύπτουν καθώς η δική μας δουλειά είναι απλώς να δίνουμε χώρο σε κάποιον για να διαφημίσει το προϊόν του (για τους όποιους νομικούς: 'χρησιδάνειο virtual χώρου' θα μπορούσε να περιγραφεί αυτό - αν και φαντάζομαι ότι πρόκειται για νομικίστικο νεολογισμό...) - δεν γνωρίζουμε ούτε τι προϊόν είναι αυτό, ούτε παίρνουμε (ως forum) κάποια προμήθεια από την πώληση. Σε αυτό, το forum δεν διαφέρει από μία εφημερίδα ή ένα περιοδικό που φιλοξενεί διαφήμιση μιας εταιρείας: Ξέρει η εφημερίδα αν η Ford που διαφημίζει το νέο της αυτοκίνητο, κόβει αποδείξεις ή είναι φορολογικά εντάξει με το δημόσιο; Όχι βέβαια και ούτε την ενδιαφέρει. Αν θέλει το ΣΔΟΕ ή το Ελληνικό Δημόσιο να κάνει έλεγχο, την Ford θα ελέγξει, όχι το έντυπο στο οποίο διαφημίζεται η Ford...

Όσο για το αν κρατάει το forum βιβλία (ακούστηκε κι αυτό!), χωρίς διάθεση ειρωνίας επιτρέψτε μου να καγχάσω: Τι είναι το forum, επιχείρηση για να κρατάει βιβλία; Παίρνει το forum κάποια αμοιβή ή προμήθεια από τις αγγελίες; Έχει το forum ΑΦΜ; Η μόνη παρανομία που θα διαπράξει το forum είναι εάν εν γνώσει της ιδιοκτησίας του διακινείται παράνομο υλικό - όπως λέει κι ο gv, M16 - χειροβομβίδες - φούντα. Μέσα στο παράνομο υλικό περιλαμβάνονται και τα warez ως εκ της φύσεώς τους παράνομα - όχι όμως και τα παπούτσια...

Αυτά επί της ουσίας. :)

Μπορώ τώρα να πάω για format - ξανά;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ στο στο μοναδικό που δεν συμφωνώ είναι να βάζουν αγγελίες οι επαγγελματίες του είδους.

Έχω και εγώ μαγαζί αλλά δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να βάλω αγγελία εδώ για κάτι που πουλάω.

Το θεωρώ εκμετάλευση του χώρου μόνο και μόνο διότι θεωρώ (αποψή μου) το Insomnia, site, πληροφοριακού ενδιαφέροντος και όχι για αλισβερίρι.

Το να πουλά κάποιος το PC του (ιδιώτης) επειδή το βαρέθηκε και θέλει να πάρει άλλο είναι τελείως διαφορετικό από το να βγω εγώ και να πω ότι έχω προσφορά αυτή την εβδομάδα P4 3.0 πλήρες σύστημα με 100 ευρώ ή TFT οθόνη 17" με 160.

Έχει διαφορά. (πάντα αποψή μου.)

Δημοσ.
......από το να βγω εγώ και να πω ότι έχω προσφορά αυτή την εβδομάδα P4 3.0 πλήρες σύστημα με 100 ευρώ ή TFT οθόνη 17" με 160.

Έχει διαφορά. (πάντα αποψή μου.)

Όταν φτάσεις εκεί,plz,στείλε μου ένα p.m. και μετά postάρεις :wink: lol

Καλές δουλιές,φιλαράκι... 8)

Δημοσ.
Εγώ στο στο μοναδικό που δεν συμφωνώ είναι να βάζουν αγγελίες οι επαγγελματίες του είδους.

Έχω και εγώ μαγαζί αλλά δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να βάλω αγγελία εδώ για κάτι που πουλάω.

Το θεωρώ εκμετάλευση του χώρου μόνο και μόνο διότι θεωρώ (αποψή μου) το Insomnia' date=' site, πληροφοριακού ενδιαφέροντος και όχι για αλισβερίρι.

Το να πουλά κάποιος το PC του (ιδιώτης) επειδή το βαρέθηκε και θέλει να πάρει άλλο είναι τελείως διαφορετικό από το να βγω εγώ και να πω ότι έχω προσφορά αυτή την εβδομάδα P4 3.0 πλήρες σύστημα με 100 ευρώ ή TFT οθόνη 17" με 160.

Έχει διαφορά. (πάντα αποψή μου.)[/quote']

Λοιπόν, έχουμε προβληματιστεί ιδιαίτερα από αυτό το φαινόμενο. Εν μέρη έχεις δίκιο. Έχουμε αφήσει κάποια καταστήματα λόγω του ότι οι τιμές τους ήταν συμφέρουσες για τα μέλη, αλλά αυτό τελικά δεν είναι δίκαιο για τους υπολοίπους όπως εσύ που έχουν κατάστημα. Γι'αυτό θα ισχύσουν τα όσα αναφέρονται ρητά στους κανόνες, χωρίς εξαιρέσεις: Απαγορεύεται η διαφήμιση καταστημάτων ή επαγγελματιών. Τα σχετικά topic θα κλειδωθούν και θα παρακαλούσα να μη δημιουργηθούν καινούρια, τα οποία θα διαγράφονται απευθείας.

Δημοσ.

Mporei na exete dikio mias kai oi kanonismoi einai kanonismoi kai iparxoun gia na tirountai apla gnomi mou einai oti merikoi edo mesa einai iper to deon kompleksikoi... Diladi ti peirazei an o ekastote politis-melos tou insomnia, lamvane gnosi gia ta proionta tou Ramunda i tou ekastote Ramunda(pou stin teliki ta DVD apoteloun meso tis pliroforikis) alla kai gia papoutsia kai ekdromes sti mikono kai otidipote allo.... Sto internet basilevei i dimokratia kai de mporo na katalavo giati enoxlei orismenous na vlepoun diafimiseis agathon apo epaggelmaties i erasitexnes eite otidipote allo.... Diladi opoion den endiaferei kati to prospernaei... Tora diladi pou kleidothikan ta topics ti katalavan orismenoi??An vlepate apo ta posts i apo ta viewings ton melon tou forum tha katalavainate ti dimotikotita pou eixan kai sinepos endieferan sxedon to sinolo tis online koinotitas mas... Ti na po?Ta logia einai perita pia....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...