Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. 

Εχω μαζέψει 113€ απο yellows στην κάρτα της Πειραιώς, και είμαι τόσο ασχετος/αναποφάσιστος σχετικά με το πως να τα αξιοποιήσω, που έχουν αρχίσει να διαγράφονται τα παλαιότερα και πάνε χαμένα (άξιος, το ξέρω 😆).

Καποιος γνώστης, καμία ιδέα;

Spoiler

Παλαιότερα είχα εξαργυρώσει στα παμπλικ που έκαναν μια δωροεπιταγή δώρο με τα διπλάσια λεφτά απο ότι συνήθως αλλα δεν το ξαναπέτυχα. Η εύκολη λύση είναι βενζίνη υποθετω αλλά μηπως υπάρχει κάτι καλύτερο; 

Σας ευχαριστω...

Δημοσ.

βενζινη, σουπερ μαρκετ είναι τα καθημερινά έξοδα που μπορείς να καλύψεις.. δες και εδώ: https://www.yellowday.gr/ μήπως βρεις κάτι άλλο που να χρειάζεσαι.. 

α και να θυμάσαι... 5000 yellows είναι 10 ευρώ.. οπότε αν βρεις καλύτερη αναλογία (πχ 5000 yellows να σου δίνουν δωροεπιταγή 20 ευρώ) τότε σε "συμφέρει" (τα εισαγωγικά γιατί μπορεί να μην χρειάζεσαι την εν λόγω δωροεπιταγή) 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, djcat είπε

Σκλαβενίτης και καύσιμα 

Ενδιαφέρον... Σκλαβενίτης θα ψάξω τι προσφέρει γιατί δέν έχω ιδέα. Thanks 

1 ώρα πριν, christos4 είπε

βενζινη, σουπερ μαρκετ είναι τα καθημερινά έξοδα που μπορείς να καλύψεις.. δες και εδώ: https://www.yellowday.gr/ μήπως βρεις κάτι άλλο που να χρειάζεσαι.. 

α και να θυμάσαι... 5000 yellows είναι 10 ευρώ.. οπότε αν βρεις καλύτερη αναλογία (πχ 5000 yellows να σου δίνουν δωροεπιταγή 20 ευρώ) τότε σε "συμφέρει" (τα εισαγωγικά γιατί μπορεί να μην χρειάζεσαι την εν λόγω δωροεπιταγή) 

Πολύ χρησιμο αυτό με τον υπολογισμό. Thanks!

Btw, ας είναι και σε δωροεπιταγή, δεν με χαλάει καθόλου, εφοσων είναι πχ  το διπλάσιο ποσό 😊

Επεξ/σία από TheGrisGrisMan

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...