rFactor2 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Γνωρίζετε ποτε θα ερθει το Corsair K95 RGB Platinum XT ellada στην ελλαδα? με τους Brown διακοπτες? https://www.corsair.com/eu/en/Categories/Products/Gaming-Keyboards/RGB-Mechanical-Gaming-Keyboards/K95-RGB-PLATINUM-XT-Mechanical-Gaming-Keyboard/p/CH-9127414-ND 1
alexcrx Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 και εγω αυτο περιμενω αδερφε μου..... υπομονη........
rFactor2 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, alexcrx είπε και εγω αυτο περιμενω αδερφε μου..... υπομονη........ λογικα ποτε πιστευεις να ερθει με τους Brown διακοπτες?
alexcrx Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, rFactor2 είπε λογικα ποτε πιστευεις να ερθει με τους Brown διακοπτες? υπομονη αδερφε μου.......... και εγω το θελω χτες αυτο το keyboard.................... λογικα πρεπει να ειναι στον δρομο γιατι βλεπω οτι προσπαθουν να "σπρωξουν" το παλιο................... ειδα μαγαζια που δεν το ειχαν να το εφεραν(το παλιο).........
deminioR21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Καλησπέρα και εγω το ψαχνω αλλα με mx speed το βρήκατε πουθενα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα