Προς το περιεχόμενο

clio ii (2006)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, η μητερα μου βρηκε αυτο το αμαξι στα 1800Ε, με 88k χιλιομετρα (γυναικα που δεν το χρησιμοποιουσε) απο γνωστο. Απο φωτογραφιες του εσωτερικου καταλαβα οτι ειναι το παλιο και οχι το καινουργιο απο το 2005 που ειχε βγει, αν και μοντελο του 2006. ειναι 1200 κυβικα. Ειναι αξιοπιστος αυτος ο κινητηρας και γενικοτερα αυτο το αμαξι;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GeneralHarobi είπε

Καλησπερα, η μητερα μου βρηκε αυτο το αμαξι στα 1800Ε, με 88k χιλιομετρα (γυναικα που δεν το χρησιμοποιουσε) απο γνωστο. Απο φωτογραφιες του εσωτερικου καταλαβα οτι ειναι το παλιο και οχι το καινουργιο απο το 2005 που ειχε βγει, αν και μοντελο του 2006. ειναι 1200 κυβικα. Ειναι αξιοπιστος αυτος ο κινητηρας και γενικοτερα αυτο το αμαξι;

Φιλε μου εχω το ιδιο μοντέλο.. 11/5..

Βεβαια εγω εχω 180k χλμ.. Μ εχει βγαλει ασπροπροσωπο μπορω να πω παρα τα μακρια απο renault κλπ κλπ.. 

Απλα, αμαξι 15 χρονων με 88000 χλμ, δν το βλεπω.. Κ 1800 ευρω.. (εκτος αν μιλαμε για ιδιωτη) Τοσο περιπου δινω το δικο μου.. Αν είχα 88000 θα ζηταγα 2500 χαλαρα..! Αυτο ψαξε κ θα εισαι κομπλε! 

Δημοσ.

Είχα το 1.4 το 16v, μόνο καλά είχα να θυμάμαι. Πολύ καλό πάτημα και ανάρτηση, πολύ σβέλτο και γρήγορο με καλά φρένα. Από βλάβες (4 χρόνια το είχα και του είχα πιει το αιμα) ρουλεμάν πίσω τροχού (40€) διακόπτης φώτων (80€) και μια καμμένη λάμπα. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Φιλε μου εχω το ιδιο μοντέλο.. 11/5..

Βεβαια εγω εχω 180k χλμ.. Μ εχει βγαλει ασπροπροσωπο μπορω να πω παρα τα μακρια απο renault κλπ κλπ.. 

Απλα, αμαξι 15 χρονων με 88000 χλμ, δν το βλεπω.. Κ 1800 ευρω.. (εκτος αν μιλαμε για ιδιωτη) Τοσο περιπου δινω το δικο μου.. Αν είχα 88000 θα ζηταγα 2500 χαλαρα..! Αυτο ψαξε κ θα εισαι κομπλε! 

Κανονικα 2κατι το πουλουσε, απλα επειδη την ξερει της το αφησε τοσο, γιατι θα φυγει εξωτερικο, της εχω πει ηδη να τσεκαρει αν ειναι αληθινα τα χιλιομετρα, επισης το αλλο που σκεφτομαι, μηπως ειναι πολυ αργο με 1.2 (75hp νομιζω).

Δημοσ.

Ε ολα αυτα τα αμαξια, αργα θεωρούνται κατα μια εννοια!! Κ ολα τα καινουρια τρ, corsa, polo κλπ τοσο πανε.. Στα 75 αλογα.. Οποτε αν θες κτ αλλο, πρεπει ν ανεβεις.. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα άλογα δεν μετράνε τόσο, άλλα τι ροπή βγάζουν και στις πόσες στροφές. Όσο μεγαλύτερη ροπή και όσο πιο χαμηλά την πιάνουν τόσο πιο δυνατό.

Επεξ/σία από teddy71
  • Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, GeneralHarobi είπε

Κανονικα 2κατι το πουλουσε, απλα επειδη την ξερει της το αφησε τοσο, γιατι θα φυγει εξωτερικο, της εχω πει ηδη να τσεκαρει αν ειναι αληθινα τα χιλιομετρα, επισης το αλλο που σκεφτομαι, μηπως ειναι πολυ αργο με 1.2 (75hp νομιζω).

Τιμιο αμαξακι και φαινεται καλο ντιλ (λογω οικονομικης τιμης) για να το προσπερασεις.

Τωρα για το αργο, ειναι γκαζοφονιας η μανα σου, την ενδιαφερει να τα βαζει στο φαναρι? Εαν η απαντηση ειναι οχι, τοτε ειναι μια χαρα😉

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Τιμιο αμαξακι και φαινεται καλο ντιλ (λογω οικονομικης τιμης) για να το προσπερασεις.

Τωρα για το αργο, ειναι γκαζοφονιας η μανα σου, την ενδιαφερει να τα βαζει στο φαναρι? Εαν η απαντηση ειναι οχι, τοτε ειναι μια χαρα😉

χαχα, ευχαριστω πολυ παιδια 😀

Δημοσ.
4 ώρες πριν, tutuyo είπε

Και εσύ που ξέρεις?? Μπορεί η μάνα του να θέλει να κατεβαίνει στην παραλιακή για κόντρες😜😜😜😜

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...