Figantu Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Περασα τα lubuntu εκανα καθαρη εγκατασταση και μετα οταν ειναι να γινει επανεκκινηση μετα δεν μπαινει στο lubuntu δεν μπουταρει γενικως και μου βγαζει αυτο στην φωτογραφια. Καμια λυση? Με windows 10 ολα καλα η εγκατασταση. Το λαπτοπ ειναι το acer aspire 7720g αν παιζει ρολο.
jim_p Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Αυτο στην εικονα ειναι οτι δειχνει οτι δεν εχιε βρει τιποτα απο το οποιο να μπορει να εκκινησει και εχει φτασει ως την επιλογη για network boot, που συνηθως εινια τελευταια σε ολες τις μητρικες, και απετυχε και εκει΄. Οποτε ας αρχισουμε απο τα απλα: μηπως ο σκληρος του εχει καποιο προβλημα?
Figantu Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Ο σκληρος ειναι 12 ετων αλλα δεν χρησιμοποιηθηκε ολα τα χρονια. Οπως ειπα και στην αρχη τα win 10 τα περασα χωρις κανενα προβλημα απολυτως.
jim_p Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Εχεις και τα w10 στον ιδιο σκληρο ή οχι? Για αρχη, εγω θα του εσβηνα οτι partitions εχει με το gparted και θα τον εκανα σε mbr (αν υποθεσουμε οτι ειναι σε gpt).
Figantu Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Τα win 10 δεν τα εχω καθολου και απο την αρχη οταν εγραψα το φλασακι το εκανα σε mbr επειδη διαβασα οτι το gpt δεμ υποστηριζεται σε παλιους υπολογιστες Καποια ασυμβατοτητα με το συστημα μου μυριζομαι. Περασα lubuntu 16.04 lts και τα mint 19.3 χωρις κανενα προβλημα. Τα lubuntu 19.10 που προσπαθω να βαλω εχουν θεμα μαλλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα