lactate Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Ορισμένες φορές κολλάει το safarι, σκέφτομαι λόγω ιστορικού και cookies.. ψιλολυπάμαι να κάνω clear history, γιατί θα χάσω όλα τα sites. Υπάρχει εναλλακτική;
Mr^Robot Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Μονο αν έχεις σχέση η είσαι παντρεμένος 1
onelonelystar Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Στις 22/2/2020 στις 11:22 ΠΜ, lactate είπε Ορισμένες φορές κολλάει το safarι, σκέφτομαι λόγω ιστορικού και cookies.. ψιλολυπάμαι να κάνω clear history, γιατί θα χάσω όλα τα sites. Υπάρχει εναλλακτική; Σελιδοδείκτες. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Αν και παλιό το thread. Δοκίμασε αυτό το προγραμματάκι https://www.cookieapp.com/ Είναι έμπιστο και κάνει την δουλειά του ακριβώς όπως πρέπει. Εγώ το έχω αγορασμένο. Η τιμή του είναι πολύ καλή για αυτά που κάνει. Σου καθαρίζει cookies,trackers,ιστορικό τα πάντα όλα αυτόματα κάθε φορά που τερματίζεις τον browser! Είμαι φούλ ευχαριστημένος και ο τύπος που απαντάει στο support είναι εξυπηρετικότατος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα