Προς το περιεχόμενο

Chicken nuggets mcdonald's

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανένας απο που θα μπορούσα να προμηθευτώ (έστω εισαγωγή) chicken nuggets ακριβώς  όπως αυτά στα ΜcDonald's? 

Δηλαδή όχι απλά να μοιάζουνε ορθογώνια πλακουτσωτά αλλά να είναι ίδια κρούστα γεύση κτλ ;

Έχω πετύχει τοπικά φαγάδικα να έχουν οπότε δεν θα είναι τόσο πατέντα κάποιος έμπορος θα υπάρχει. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, TopicStrarter είπε

Ξέρει κανένας απο που θα μπορούσα να προμηθευτώ (έστω εισαγωγή) chicken nuggets ακριβώς  όπως αυτά στα ΜcDonald's? 

Δηλαδή όχι απλά να μοιάζουνε ορθογώνια πλακουτσωτά αλλά να είναι ίδια κρούστα γεύση κτλ ;

Έχω πετύχει τοπικά φαγάδικα να έχουν οπότε δεν θα είναι τόσο πατέντα κάποιος έμπορος θα υπάρχει. 

Έχεις δει πως φτιάχνονται?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, iphotographer είπε

Έχεις δει πως φτιάχνονται?

Ναι απλά είμαι ρεαλιστής και δεν με πειράζει μια διαδικασία αν δεν ακούγεται ή φαίνεται όμορφη (στο pink meat θα αναφέρεσαι υποθέτω) το κρέας είναι κρέας επειδή δεν το παίρνουν απο την prime κοψιά του φιλέτου στήθους και απλά μαζεύουν κομματάκια απο το υπόλοιπο μυϊκό σύστημα που δεν τα θέλουν οι χασάπηδες δεν σημαίνει πως δεν είναι πρωτεΐνες :) 

Είναι απλά θέμα οπτικής γωνίας όχι θέμα υγείας δηλαδή 

Δημοσ.

Το χειροτερο στα nuggets και γενικα ολα τα προιοντα απο ''μηχανικα διαχωρισμενο κρεας'' ειναι οτι μπαινουν κοκαλα και εκτος απο το οτι εμενα μου φαινεται αηδιαστικο πχ να τρωω παριζακι και να μασαω κοκαλο,ειναι και επιβαρυντικο για το γαστρεντερικο συστημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Shadows είπε

Το χειροτερο στα nuggets και γενικα ολα τα προιοντα απο ''μηχανικα διαχωρισμενο κρεας'' ειναι οτι μπαινουν κοκαλα και εκτος απο το οτι εμενα μου φαινεται αηδιαστικο πχ να τρωω παριζακι και να μασαω κοκαλο,ειναι και επιβαρυντικο για το γαστρεντερικο συστημα.

Τα κόκαλα και ειδικά το μεδούλι είναι ιδιαίτερα θρεπτικά..

Επίσης έχεις φάει ποτέ ζελέ; μάντεψε πως γίνεται η ζελατίνη για να έχεις ζελέ... θρυμματισμένα κόκαλα :D 

Αλλά απότι βλέπω δεν βάζουν κόκαλα και τελικά βάζουν και στήθος! :D 

Επεξ/σία από TopicStrarter
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολα αυτά είναι λαϊκοί μύθοι. Προφανώς και δεν βάζουν μέσα κόκκαλα ή ράμφη.

ίδια ακριβώς γεύση δεν ξέρω, αλλά υπάρχουν ένα σωρό εταιρείες που βγάζουν κατεψυγμένα nuggets. Δοκιμάζεις και βλέπεις.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Ολα αυτά είναι λαϊκοί μύθοι. Προφανώς και δεν βάζουν μέσα κόκκαλα ή ράμφη.

ίδια ακριβώς γεύση δεν ξέρω, αλλά υπάρχουν ένα σωρό εταιρείες που βγάζουν κατεψυγμένα nuggets. Δοκιμάζεις και βλέπεις.

ε ναι ρε φίλε αν είναι να πάρω σβάρνα όλα τα super και να πάρω όλα τα nuggets (που η αλήθεια είναι κοτομπουκιές πουλάνε και δεν είναι το ίδιο) το χάσαμε το κορμί πατριώτη...  θα γίνω 200 κιλά και ακόμη δεν θα τα έχω βρει το θέμα ειναι να βρω την original γεύση :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...