gtr4460 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 παιδιά υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να πειράζω το ύψος και το πλάτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Το υψος και το πλατος απο ποιο πραγμα? Απο εικονες? Απο βιντεο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Άσ'το. Πρώτα πόσταρε εδώ (για να μην ανοίγει νέο θέμα είπε) και μετά άνοιξε νέο θέμα ενώ του απάντησαν ήδη στο άλλο thread. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_sal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παντως αν βρεθεί κανένα καλό πρόγραμμα θα με ενδιέφερε και εμένα Θα ήθελα να μου προσθέσω λίγο ύψος και να μου αφαιρέσω λίγο πλάτος Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από dimitris_sal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 58 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε Θα ήθελα [...] να μου αφαιρέσω λίγο πλάτος [TROLLING ON] Έχει πολλά προγράμματα. [TROLLING OFF] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 42 λεπτά πριν, micos000 είπε [TROLLING ON] Έχει πολλά προγράμματα. [TROLLING OFF] Αφού δεν έγραψες κάτι για live linux CD, πάλι καλά... 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
htaccess Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Να πω την αμαρτία μου, μόλις διάβασα το post του ts, το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό να απαντήσω ήταν το κρεββάτι του Προκρούστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_sal Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, micos000 είπε [TROLLING ON] Έχει πολλά προγράμματα. [TROLLING OFF] Εχω δοκιμασει αλλα ολα ειναι σε demo εκδοση και δεν κανουν "save" στο τελος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, snbblp είπε Αφού δεν έγραψες κάτι για live linux CD, πάλι καλά... 🤣 Αυτό είναι σε άλλο ανέκδοτο (thread)! 9 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε Εχω δοκιμασει αλλα ολα ειναι σε demo εκδοση και δεν κανουν "save" στο τελος! 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα