ELMastas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, snips είπε Τα aliens ναι. Άλλη κατηγορία όμως. Και που να το τραβήξεις το Αlien μετά; Η Ripley εναντίον του x, η Ripley εναντίον του Ψ, μετά τι; Μετά έχεις CIS-NCIS-Ripley. Δεν χωράει βάθος και συνέχεια. Blade runner? Φίλε αν ήσουν 30άρης όταν βγήκε η ταινία οκ. Κάτι έλεγε. Εμείς η νεολαία τότε, δεν είχαμε ανεπτυγμένη κινηματογραφική κρίση και αράξαμε στο Star Wars, το Krull, ROcky, Rambo και το Terminator. Τι α κανς; Α κατς α μαλώις τώρα; Μόνο μην μου πεις ότι ήσουν 10 χρονών τότε και έψαχνες υπόθεση. Αν έβγαινε ένα star wars τώρα με υπόθεση του New Hope να το δεχτώ ότι μπορεί ήταν πατάτα. Και ενδεχομένως και οι συνέχειες να ήταν πατάτες αν βγαίναν τώρα. Αλλα βγήκαν τότε και είπαν κάτι. Αν έβλεπες τα Πουλιά του χιτσκοκ τότε δεν τολμούσες να κάνεις βήμα. Αν τα δεις τώρα κοιμάσαι στο λεπτό με τα πατατάκια στο στόμα. Κακώς συγκρίνεις. Οντος η σύγκριση είναι λίγο ανόμοια ως πρός το είδος και τα 2 ανήκουν σε διαφορετική κατηγορία,ας έχουν το Sci fi στοιχείο μέσα τους,ιδιαίτερα το ένα είναι ψυχολογικό horror/terror και το άλλο cyber punk megalopolis στύλ και τα 2 είναι βέβαια έργα σταθμοί και δημιούργησαν πολλά παρόμοια αντίγραφα που ελάχιστα πλησίασαν καν τα original. Το Star Wars βγήκε αρκετά νωρίτερα απο αυτά (ιδιαίτερα απο το Blade runner)και για να λέμε τα πράγματα όπως έχουν,ήταν και αυτό σταθμός στήν ιστορία του σύνχρονου Κινηματογράφου όταν βγήκε,η πιο "ανάλαφρη" σχετικά χαμηλού budjet,διαστημική περιπέτεια "space western",με ήρωες underdogs που σε ωθούσαν στο να ταυτιζόσουν με αυτούς,σε μια κλασική μάχη καλού/κακού σε ένα απίθανο σε λεπτομέρεια και φαντασία σύμπαν,με φοβερά για την εποχή εφφέ οπτικά/ηχητικά καθώς και επική μουσική και ρυθμούς,έκαναν τον "Πόλεμο των άστρων" ταινία Αναφοράς για πολλά χρόνια. Δεν μπορεί λοιπόν να ισχυριζόματε πως υπήρχαν τουλάχιστον κοντά σε αυτήν την εποχή που βγήκε,ταινίες που να το ξεπέρναγαν στήν κατηγορία του,μόνο τo Οδύσσεια του Διαστήματος του Κιούμπρικ ήταν το κορυφαίο sci fi αναφοράς ως τότε όμως σε ένα πολύ διαφορετικό "σοβαρό" είδος sci fi.🤔 Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2020 από ELMastas 1
Realakias Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, thanosAIAS είπε Σε ποια χώρα είσαι; Ολλανδία. Το έχω από 12 Σεπτεμβρίου που βγήκε η δοκιμαστική έκδοση.
SWISSTEC Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Για να τα δεις όλα πρέπει να είσαι πολύ φαν του είδους Εγώ θα τα πάρω.
x.ristos1980 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Αν είχε αποδοθεί σωστά το Dune,μάλλον θα κονταροχτυπιοντουσαν αυτά τα δύο για το ποιο είναι το καλύτερο.. αλλά μη λέμε ότι θέλουμε.δεν υπήρξε όταν βγήκαν τά Star wars κάτι καλύτερο σέ αυτό τό είδος
depemode Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Καλησπερα Μπορει καποιος να μου πει αν το συγκεκριμενο box περιεχει ελλληνικους υποτιτλους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα