Προς το περιεχόμενο

Δωρεάν καλό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο

gtr4460

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά για να μην ανοίγω άλλο θέμα θέλω να βρω ένα πρόγραμμα που να μπορώ να πειράζω το ύψος και το πλάτος ενός βίντεο το βάθος την οριζόντια ανάλυση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, https είπε

ffmpeg -y -i Input.mp4 -vf scale=1920:-2,setsar=1:1 -c:v libx264 -crf 20 -c:a copy Output.mp4

Αντί για 1920, βάζεις το επιθυμητό πλάτος του βίντεο.

που το γραφω αυτο

Κατεβάζεις το ffmpeg από εδώ:

https://ffmpeg.zeranoe.com/builds/win32/static/ffmpeg-20200220-56df829-win32-static.zip

Στο φάκελο bin περιέχεται το αρχείο ffmpeg.exe. Το από συμπιέζεις σε φάκελο της αρεσκείας σου και ανοίγεις cmd με win+r: cmd. 

Με εντολή cd <path> μετακινείσαι στο φάκελο του ffmpeg.exe και τρέχεις την άνωθεν εντολή. Πρόσεξε στο Input και Output να συμπεριλάβεις και τα paths μέσα σε εισαγωγικά. 

Αν δεν έχεις άνεση με command line, περίμενε άλλη απάντηση. 

13 ώρες πριν, gtr4460 είπε

Παιδιά για να μην ανοίγω άλλο θέμα θέλω να βρω ένα πρόγραμμα που να μπορώ να πειράζω το ύψος και το πλάτος ενός βίντεο το βάθος την οριζόντια ανάλυση

Γνωρίζεις βέβαια ότι οποιαδήποτε τέτοια αλλαγή επιφέρει απώλειες λόγω επανακωδικοποίησης του βίντεο, έτσι; Το μέγεθος της απώλειας εξαρτάται από τις ρυθμίσεις στο re-encoding.

Στις 22/2/2020 στις 1:29 ΠΜ, gtr4460 είπε

που το γραφω αυτο

Έχω αιώνες να δουλέψω σε windows ( από την εποχή των xp ) αλλά λογικά μπορείς να το γράψεις σε ένα αρχείο στο φάκελο που έχεις περάσει το ffmpeg να το αποθηκεύσεις με κατάληξη .bat και να το τρέξεις με διπλό κλικ. Βάλε και το βίντεο στον ίδιο φάκελο με ένα απλό όνομα αρχείου (πχ 1.mp4 αν είναι mp4 και προφανώς θα αλλάξεις το "-i Input.mp4" σε "-i 1.mp4") για να μη μπερδεύεσαι με διαδρομές.

Για προγράμματα επεξεργασίας βίντεο, δες εδώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...