Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αγορασα εδώ και λίγο καιρό ένα κάθισμα αυτοκινήτου carello 4xg top 360 μοίρες. Το ήθελα για αυτό ακριβώς που το αγόρασα δηλαδή να περιστρέφεται 360μοιρες. Μου το τοποθέτησε στο αυτοκίνητο μου ο πωλητής χωρίς να κάνουμε δοκιμή της περιστροφής. Μετά από καιρό που το επιχείρησα διαπίστωσα ότι δεν λειτουργεί. Όταν απευθύνθηκα σε αυτόν και είδε και ο ίδιος ότι δεν λειτουργεί μου απάντησε ότι και καλά αυτά τα καθίσματα είναι συμβιβασμός και ότι δεν ανταποκρίνονται σε όλα τα αυτοκίνητα. Πρώτη φορά άκουσα και αυτό θέλω να ρωτήσω υπάρχουν καθίσματα αυτοκινήτου που τοποθετούνται σε συγκεκριμένα αυτοκίνητα και κάποια άλλα όχι.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Akisvolos είπε

Καλησπέρα αγορασα εδώ και λίγο καιρό ένα κάθισμα αυτοκινήτου carello 4xg top 360 μοίρες. Το ήθελα για αυτό ακριβώς που το αγόρασα δηλαδή να περιστρέφεται 360μοιρες. Μου το τοποθέτησε στο αυτοκίνητο μου ο πωλητής χωρίς να κάνουμε δοκιμή της περιστροφής. Μετά από καιρό που το επιχείρησα διαπίστωσα ότι δεν λειτουργεί. Όταν απευθύνθηκα σε αυτόν και είδε και ο ίδιος ότι δεν λειτουργεί μου απάντησε ότι και καλά αυτά τα καθίσματα είναι συμβιβασμός και ότι δεν ανταποκρίνονται σε όλα τα αυτοκίνητα. Πρώτη φορά άκουσα και αυτό θέλω να ρωτήσω υπάρχουν καθίσματα αυτοκινήτου που τοποθετούνται σε συγκεκριμένα αυτοκίνητα και κάποια άλλα όχι.

Μαλακίες λέει για συμβιβασμούς και ασυμβατότητα, να μην τα πούλαγε χωρίς να σε ενημέρωνε αν υπήρχε τέτοιο θέμα.

Στείλε και ένα mail στην κατασκευάστρια εταιρεία να τους ρωτήσεις για συμβατότητα. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Akisvolos είπε

Δηλαδή το πήρες για ένα πολύ συγκεκριμένο λόγο αλλά όταν το έβαλες δεν τσεκάρισες αν είναι οκ αυτή η συγκεκριμένη λειτουργία.

Μάλιστα :wacko:

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πρώτη φορά το ακούω αυτό που λέει ο πωλητής. Τι αμάξι έχεις; και τι πρόβλημα ακριβώς σου εμφανίζει;

Πάντως απορώ κι εγώ πως έκανες τόσο καιρό να το δοκιμάσεις.  Βολεύει πολύ το 360.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνώμη παιδιά για την καθυστέρηση της απάντησης μου και ευχαριστώ για τις δικές σας απαντήσεις. Λοιπόν όταν τοποθετήθηκε το κάθισμα ( σε vw tiguan) με φορά ανάποδη μπήκε και η ζώνη ασφαλείας παρά το ότι είναι isofix μου εξήγησε ο πωλητής ότι όταν στα δύο χρόνια του παιδιού που θα γυρίσει κανονικά το καθισμα μπροστα η ζώνη παύει να χρησιμοποιείται και η λειτουργία 360 θα είναι εφικτή. Λάθος που δεν το δοκίμασα αλλά λόγο ζώνης δεν γίνονταν. Επικοινώνησα με την εταιρία  και ο υπεύθυνος έμεινε με ανοιχτό στόμα ακούγοντας την ιστορία μου. Μου είπαν να πάω στο κατάστημα και να τους στείλουν το κάθισμα για να επισκευασθεί. Έπεσα δυστυχώς στον τύπο πωλητή που πριν αγοράσεις ένα αντικείμενο στο βγάζουν κορυφή του είδους και με το πρώτο ελάττωμα σου λένε ότι οκ δεν ήταν και ότι καλύτερο θα μπορούσατε να αγοράσετε. 

Επεξ/σία από Akisvolos
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Akisvolos είπε

Συγνώμη παιδιά για την καθυστέρηση της απάντησης μου και ευχαριστώ για τις δικές σας απαντήσεις. Λοιπόν όταν τοποθετήθηκε το κάθισμα ( σε vw tiguan) με φορά ανάποδη μπήκε και η ζώνη ασφαλείας παρά το ότι είναι isofix μου εξήγησε ο πωλητής ότι όταν στα δύο χρόνια του παιδιού που θα γυρίσει κανονικά το καθισμα μπροστα η ζώνη παύει να χρησιμοποιείται και η λειτουργία 360 θα είναι εφικτή. Λάθος που δεν το δοκίμασα αλλά λόγο ζώνης δεν γίνονταν. Επικοινώνησα με την εταιρία  και ο υπεύθυνος έμεινε με ανοιχτό στόμα ακούγοντας την ιστορία μου. Μου είπαν να πάω στο κατάστημα και να τους στείλουν το κάθισμα για να επισκευασθεί. Έπεσα δυστυχώς στον τύπο πωλητή που πριν αγοράσεις ένα αντικείμενο στο βγάζουν κορυφή του είδους και με το πρώτο ελάττωμα σου λένε ότι οκ δεν ήταν και ότι καλύτερο θα μπορούσατε να αγοράσετε. 

Να ζητήσω συγνώμη τότε για το σχόλιό μου. Δεν έγινε από κακία.

Η τελευταία σου περιγραφή σαφώς κι εξηγεί την όλη κατάσταση. Προσωπικά είμαι από αυτούς που θέλουν να τα τσεκάρουν εξ αρχής (πχ ίσως να με δεις Αύγουστο να δοκιμάζω τις νέες αλυσίδες του αυτοκινήτου για να είμαι σίγουρος ότι μπαίνουν και ότι δεν έχουν κάποια ιδιαιτερότητα που θα με δυσκολέψει όταν χρειαστούν) κι έτσι μου φάνηκε περίεργο να παίρνεις κάτι για πολύ συγκεκριμένες ανάγκες και να μην τσεκάρεις εξαρχής αν τελικά ισχύει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...