Mhlogiatros Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Στη μονη περιπτωση που μου ειχαν κλεψει στοιχεια καρτας ηταν απο τη μλκια των κινεζων τοτε στα site που εσκασε οτι ειχαν τους λογαριασμους σε .txt
bilya Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 36 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε ρε δεν ειναι υπολογιστής δεν τρέχει κάποιο πρόγραμμα ραδιοσήματα είναι θα διαβάσει ολες τις κάρτες πες ότι έχεις 5 καθρέφτες και βάζεις έναν προβολέα να γυαλίσει πάνω τους είναι σαν να με ρωτάς πόσοι καθρέφτες θα ανακλάσουν το φως; οκ πες μου πως ενα μηχάνημα θα διαβάσει σωστά 7 κάρτες που ειναι μεσα σε ενα πορτοφόλι. Με αποδείξεις οχι με καθρέφτες κ βλακείες
TopicStrarter Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, bilya είπε οκ πες μου πως ενα μηχάνημα θα διαβάσει σωστά 7 κάρτες που ειναι μεσα σε ενα πορτοφόλι. Με αποδείξεις οχι με καθρέφτες κ βλακείες Δεν είναι βλακείες είναι παράδειγμα παρόμοιας λογικής για να το καταλάβεις.... αλλά είσαι ξεροκέφαλος και δεν θες να καταλάβεις Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία είναι και το φώς τα RF ηλεκτρομαγνητικά κύματα απλά δεν είναι ορατα στα μάτια μας αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουν κοινές ιδιότητες... Δεν "διαβάζει" η κεραία τίποτα... η κεραία εκπέμπει σήμα και αυτό ανακλάται πίσω στην κεραία... Όπως σου είπα αν στίσεις 5 καθρέφτες και τους φωτίσεις με έναν προβολέα τι θα δείς 5 διαφορετικές ανακλάσεις. Αν ο κάθε καθρέφτης ήταν διαφορετικού χρώματος θα δεις 5 διαφορετικές ανακλάσεις διαφορετικού χρώματος. Ε έτσι η κερέα θα διαβάσει 5 διαφορετικές ανακλάσεις κάθε ανάκλαση θα είναι ένα διαφορετικό string 0/1 (δυαδικού κώδικα) την συνδέεις την καιρέα πχ με ένα arduino και το προγραμματίζεις να αποθηκεύσει το dump αυτό σε ένα txt μετά σπίτι με ένα hex editor διαβάζεις τα σκαναρίσματα. ευχαριστημένος; Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από TopicStrarter
bilya Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε Δεν είναι βλακείες είναι παράδειγμα παρόμοιας λογικής για να το καταλάβεις.... αλλά είσαι ξεροκέφαλος και δεν θες να καταλάβεις Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία είναι και το φώς τα RF ηλεκτρομαγνητικά κύματα απλά δεν είναι ορατα στα μάτια μας αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουν κοινές ιδιότητες... Δεν "διαβάζει" η κεραία τίποτα... η κεραία εκπέμπει σήμα και αυτό ανακλάται πίσω στην κεραία... Όπως σου είπα αν στίσεις 5 καθρέφτες και τους φωτίσεις με έναν προβολέα τι θα δείς 5 διαφορετικές ανακλάσεις. Αν ο κάθε καθρέφτης ήταν διαφορετικού χρώματος θα δεις 5 διαφορετικές ανακλάσεις διαφορετικού χρώματος. Ε έτσι η κερέα θα διαβάσει 5 διαφορετικές ανακλάσεις κάθε ανάκλαση θα είναι ένα διαφορετικό string 0/1 (δυαδικού κώδικα) την συνδέεις την καιρέα πχ με ένα arduino και το προγραμματίζεις να αποθηκεύσει το dump αυτό σε ένα txt μετά σπίτι με ένα hex editor διαβάζεις τα σκαναρίσματα. ευχαριστημένος; άρα σε ενα πορτοφόλι θα διαβάσει μόνο την πάνω πάνω κάρτα όπως λες γιατί οι υπόλοιπες καλύπτονται? 1
TopicStrarter Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, bilya είπε άρα σε ενα πορτοφόλι θα διαβάσει μόνο την πάνω πάνω κάρτα όπως λες γιατί οι υπόλοιπες καλύπτονται? όχι γιατί σε αντίθεση με το ορατό φώς τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα διαπερνούν το πλαστικό (γιαυτο τα κινητά με μεταλλική λαβή γύρο γύρο έχουν εγκοπές με πλαστικό για να παίρνει σήμα απο εκεί η κεραία) άρα θα τις διαβάσει όλες εκτός αν τις τυλίξεις με αλουμινόχαρτο γιατί δεν μπορούν να διαπεράσουν το αλουμινόχαρτο. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από TopicStrarter
zellps2 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 52 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε ρε δεν ειναι υπολογιστής δεν τρέχει κάποιο πρόγραμμα ραδιοσήματα είναι θα διαβάσει ολες τις κάρτες πες ότι έχεις 5 καθρέφτες και βάζεις έναν προβολέα να γυαλίσει πάνω τους είναι σαν να με ρωτάς πόσοι καθρέφτες θα ανακλάσουν το φως; οφφτοπικ εχω στο πορτοφολι μου 4 καρτες ολες ανεπαφες σε θηκη η καθε μια αλλα σχεδον στακα, στο μηχανιμα που εχω στο μαγαζι αποπειραθηκα να δω αν θα περασει, το μηχανιμα ειναι verifone της πειραιως, μου εβγαλε μνμ πολλες καρτες, αδυναμια συνναλαγης η κατι τετοιο! για οποιον θελει ηδη υπαρχουν στο εμποριο θηκες και πορτοφολακια που δεν μπορει να τα διαβασει μηχανιμα οφφτοπικ εντ
TopicStrarter Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, zellps2 είπε οφφτοπικ εχω στο πορτοφολι μου 4 καρτες ολες ανεπαφες σε θηκη η καθε μια αλλα σχεδον στακα, στο μηχανιμα που εχω στο μαγαζι αποπειραθηκα να δω αν θα περασει, το μηχανιμα ειναι verifone της πειραιως, μου εβγαλε μνμ πολλες καρτες, αδυναμια συνναλαγης η κατι τετοιο! για οποιον θελει ηδη υπαρχουν στο εμποριο θηκες και πορτοφολακια που δεν μπορει να τα διαβασει μηχανιμα οφφτοπικ εντ Ναι γιατί ειναι προγραμματισμένο να κάνει μια συναλλαγή απο μια κάρτα δεν ειναι προγραμματισμένο να σε ρωτάει "βρηκα πολλές κάρτες ποιά να χρεώσω" αλλά το μηχάνημα κατάλαβε πως είχες πάνω απο μια κάρτες.
bilya Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε όχι γιατί σε αντίθεση με το ορατό φώς τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα διαπερνούν το πλαστικό (γιαυτο τα κινητά με μεταλλική λαβή γύρο γύρο έχουν εγκοπές με πλαστικό για να παίρνει σήμα απο εκεί η κεραία) άρα θα τις διαβάσει όλες εκτός αν τις τυλίξεις με αλουμινόχαρτο γιατί δεν μπορούν να διαπεράσουν το αλουμινόχαρτο. οκ τότε γιατί τα POS δεν διαβάζουν δυο κάρτες μαζί.
TopicStrarter Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, bilya είπε οκ τότε γιατί τα POS δεν διαβάζουν δυο κάρτες μαζί. Τώρα ο φίλος είπε ότι διάβασε το POS του πολλαπλές κάρτες. Αν εννοείς γιατί δεν τις δέχονται πολύ απλά γιατί δεν είναι προγραμματισμένα να το κάνουν η εταιρία/τράπεζα δεν θεωρεί πως πρέπει να έχουν τέτοια επιλογή. (προφανώς για να μην γίνονται διπλοχρεώσεις ή αλλα μπερδέματα) Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από TopicStrarter
bilya Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, TopicStrarter είπε Τώρα ο φίλος είπε ότι διάβασε το POS του πολλαπλές κάρτες. Αν εννοείς γιατί δεν τις δέχονται πολύ απλά γιατί δεν είναι προγραμματισμένα να το κάνουν οι εταιρία/τράπεζα δεν θεωρεί πως πρέπει να έχουν τέτοια επιλογή. (προφανώς για να μην γίνονται διπλοχρεώσεις ή αλλα μπερδέματα) η απλά δεν μπορούν τα NFC readers να διαβάσουν καθαρά 2 σήματα ταυτόχρονα.
Doubt Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 19 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε Δεν "διαβάζει" η κεραία τίποτα... η κεραία εκπέμπει σήμα και αυτό ανακλάται πίσω στην κεραία... Έχεις πάρει φόρα και γράφεις ότι θέλεις. Από το λινκ που έδωσες για τη "γαμάτη" κεραία. 5 Meters IP65 passive UHF RFID Reader Can Connect Raspberry PI with High Quality Package Include: 1 x Long Range Reader 5 x UHF White Cards(Credit card size) 1 x iron frame Bracket 1 x 100~240VAC to 9VDC power Adapter(USA Plug) 1 x USB-RS232 cable 1 x CD disk for demo software/manual and SDK Note:Not support iOS system, Read UHF card/tag, doesn't read Bank credit card. (εντωμεταξύ κάτι άλλα που γράφτηκαν και ήθελα να τα ψάξω, εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς) 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Ωραια μιλαμε για αλουμινιχαρτα σε τεχνολογικο φορουμ.. πρόοδος
aggelos87 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Gregstav1980 είπε Αυτό προσπαθώ ρε γαμώτο αλλά έχω να το χρησιμοποιήσω πάρα πολύ καιρό και δε θυμάμαι τίποτα απολύτως. Από όταν άρχισα τις pre paid δεν ασχολήθηκα άλλο με αυτό. Συν ότι έχω αλλάξει αριθμό κινητού και έχω το παλιό μέσα όπως επίσης και στο e-mail που είχα εκεί. Ακριβώς το ίδιο και δε μπορώ να κάνω ανάκτηση με τίποτα, ο αριθμός δεν χρησιμοποιήται πλέον. Δυστυχώς! Δε το πιστεύω αυτό. Δεν το πιστεύω! Θα έλεγε τα πάντα αυτό δηλαδή μέσα; Στο PayPal. Θα έλεγε ποιος πήρε τα λεφτά μου; 1. Άλλαξε επειγόντως κωδικούς σε email, ebanking και οπουδήποτε αλλού έχεις δώσει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και στοιχεία πληρωμής πχ netflix, amazon, gearbest, facebook κλπ. Επίσης αν σε κάποιο απ αυτά τα sites έχεις δηλώσει το παλιό σου email το αλλάζεις και αυτό. Γενικά θεωρείς πως αυτός που σε έκλεψε έχει πρόσβαση στο παλιό σου εμαιλ, μπορεί να συνδεθεί σε οποιοδήποτε site είχες τον ίδιο συνδυασμό email-password και επιπλέον μπορεί να κάνει και αλλαγή κωδικών/ανάκτηση λογαριασμών σε sites που χρησιμοποιούσες το παλιό email αλλά διαφορετικό password. 2. Προσπάθησε να κάνεις ανάκτηση του παλιού σου email. Ακόμα και αν δεν έχεις πρόσβαση στο παλιό σου κινητό πολλές φορές σου δίνουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις άλλους τρόπους ταυτοποίησης πχ εναλλακτικό email αν είχες δηλώσει, ερώτηση ασφαλείας, προσωπικά στοιχεία που μπορεί να είχες δώσει κλπ 3. Επικοινωνείς την Δευτέρα με το paypal και τους εξηγείς την κατάσταση. Με τα προσωπικά σου στοιχεία και τον αριθμό κάρτας ίσως να μπορέσουν να σε ταυτοποιήσουν και να σε εξυπηρετήσουν. Ελπίζω μόνο να είχες δώσει πραγματικά στοιχεία.. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από aggelos87
TopicStrarter Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Lezantas26 είπε Ωραια μιλαμε για αλουμινιχαρτα σε τεχνολογικο φορουμ.. πρόοδος Googlare κλωβό φάραντεϊ και θα καταλάβεις... 2 ώρες πριν, Sabeas είπε οι λεξεις Αρχη της Υπερθεσης, superposition principle, τι σημαινουν για σενα? Το θέμα είναι τι σημαίνουν για εσένα ως προς το θέμα και με ρωτάς...
forgotten Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 νομιζω οτι το θεμα απο τρολλ τοπικ παει να εξελιχθει σε αντιπαραθεσεις , report for closure... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις