Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα σοβαρότατο θέμα με τη κάρτα μου τη χρεωστική. Με κάποιο τρόπο κάποιος σήκωσε 1500 ευρώ από το λογαριασμό μου και έχω φρικάρει με το κ@θίκη που το έκανε. Η συναλλαγή έγινε μέσω PayPal. Έχω ήδη αμφισβητήσει τη συναλλαγή και περιμένω να δω τι θα γίνει και αν και ποτέ θα μου επιστραφούν τα χρήματά μου. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ υπάρχει δυνατότητα να δω και να βρω πως και ποιος μου έκανε τέτοια ζημιά. Χώρος πιν χωρίς τίποτα έγινε όλο αυτό. Στην εφαρμογή δε μου λέει σχεδόν τίποτα εκτός της χρέωσης. Ούτε ποιος ούτε τίποτα. Μόνο πότε και πως. Η τράπεζα δεν ήταν για την ώρα πολύ εξυπηρετική σήμερα. Κατάφερα μόνο να την ακυρώσω. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος θα μπορούσε να κάνει κάτι για μένα; Η τράπεζα ίσως προβεί σε ενέργειες αφού πρώτα δει τι και πως. Αλλά μέχρι τότε εγώ τι; Θέλω να τον βρω με όποιο τρόπο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και προσοχή στις κάρτες σας.
xx1100 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, Gregstav1980 είπε Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα σοβαρότατο θέμα με τη κάρτα μου τη χρεωστική. Με κάποιο τρόπο κάποιος σήκωσε 1500 ευρώ από το λογαριασμό μου και έχω φρικάρει με το κ@θίκη που το έκανε. Η συναλλαγή έγινε μέσω PayPal. Έχω ήδη αμφισβητήσει τη συναλλαγή και περιμένω να δω τι θα γίνει και αν και ποτέ θα μου επιστραφούν τα χρήματά μου. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ υπάρχει δυνατότητα να δω και να βρω πως και ποιος μου έκανε τέτοια ζημιά. Χώρος πιν χωρίς τίποτα έγινε όλο αυτό. Στην εφαρμογή δε μου λέει σχεδόν τίποτα εκτός της χρέωσης. Ούτε ποιος ούτε τίποτα. Μόνο πότε και πως. Η τράπεζα δεν ήταν για την ώρα πολύ εξυπηρετική σήμερα. Κατάφερα μόνο να την ακυρώσω. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος θα μπορούσε να κάνει κάτι για μένα; Η τράπεζα ίσως προβεί σε ενέργειες αφού πρώτα δει τι και πως. Αλλά μέχρι τότε εγώ τι; Θέλω να τον βρω με όποιο τρόπο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και προσοχή στις κάρτες σας. Ηρέμησε. Πάρε την τράπεζα και μπλόκαρε την κάρτα. Σε αντίστοιχη δική μου περίπτωση, ενημέρωσα το PayPal και εντοσ 1-2 ημερών είχαν επιστρέψει το ποσό.
turbat0s Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, Gregstav1980 είπε Χώρος πιν χωρίς τίποτα έγινε όλο αυτό Πώς το ξέρεις?
RVgtr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Ανεβασε εδω την συναλλαγη απο το παυπαλ να δούμε τι λεει
asmilon Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Αν οντως εγινε μεσω PayPal τοτε δε χρειαζεται ΡΙΝ εκτος αν ειχες ενεργοποιησει το two factor authentication. Απο εκει και περα κατα πασα πιθανοτητα το Paypal θα σε καλυψει απο την στιγμη που θα πεις οτι η χρεωση εγινε χωρις την εγκριση σου... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, turbat0s είπε Πώς το ξέρεις? Πλάκα κάνεις μέσα στο πόνο μου μωρέ φίλε; Τα είδα στο e-banking μου, χρέωση 1500 ευρώ με επισήμανση PayPal. Και τηλεφωνικά μετά στη τράπεζα για να δω τη μπορώ να κάνω εκτός που προφανούς, να αμφισβητήσω τη συναλλαγή. Πέφτει και μέσα στο ΣΚ και έχω φρικάρει γιατί συν της άλλης αναγκάστηκα να την ακυρώσω άμεσα που ήταν και το μόνο που μπορούσα να κάνω τηλεφωνικός. Άφραγκος συν της άλλης μέσα στο ΣΚ. Κάτι άλλο δεν μπορούσα να κάνω από τη δουλειά μου που ήμουν. Καμιά ιδέα να μάθω πως μου την έκαναν ή ποιος υπάρχει; Εχει κάνεις; 7 λεπτά πριν, asmilon είπε Αν οντως εγινε μεσω PayPal τοτε δε χρειαζεται ΡΙΝ εκτος αν ειχες ενεργοποιησει το two factor authentication. Απο εκει και περα κατα πασα πιθανοτητα το Paypal θα σε καλυψει απο την στιγμη που θα πεις οτι η χρεωση εγινε χωρις την εγκριση σου... Δεν έχω ιδέα περί two factor. Τι είναι αυτό και πως γίνεται; Έχω και πάρα πολύ καιρό να το χρησιμοποιήσω. Ούτε που θυμάμαι από πότε. 19 λεπτά πριν, RVgtr είπε Ανεβασε εδω την συναλλαγη απο το παυπαλ να δούμε τι λεει Δεν το είδα στο PayPal. Στο E-banking μου το είδα. Άσε που δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να ανεβάσω το ό,τι αφορά κάτι τέτοιο. Όποιος καεί με το χυλό φυσάει και το γιαούρτι. Εγώ θέλω να μάθω ποιος και να προβώ στις νόμιμες διαδικασίες, μυνήσεις κτλ. Και θέλω άμεσα!
RVgtr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, Gregstav1980 είπε Δεν το είδα στο PayPal. Στο E-banking μου το είδα. Άσε που δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να ανεβάσω το ό,τι αφορά κάτι τέτοιο. Όποιος καεί με το χυλό φυσάει και το γιαούρτι. Εγώ θέλω να μάθω ποιος και να προβώ στις νόμιμες διαδικασίες, μυνήσεις κτλ. Και θέλω άμεσα! Αν δεν υπαρχει στο παυπαλ κατι αλλο ειναι και ψαξου καλη συνεχεια
forgotten Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) καταρχας η κινηση που λες πρεπει να φαινεται μεσα στο paypal σου αν εχεις πλεον προσβαση σε αυτο ,δοκιμασε πρωτα να δεις τι γινεται , δες τα στοιχεια σου στο paypal και μετα την συναλλαγη και αμφισβητα την . κανεις βιαστικες και πανικοβλητες κινησεις.... σε περιπτωση απατης τα λεφτα θα επιστραφουν. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από forgotten
Rmacobra Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, Gregstav1980 είπε Πλάκα κάνεις μέσα στο πόνο μου μωρέ φίλε; Τα είδα στο e-banking μου, χρέωση 1500 ευρώ με επισήμανση PayPal. Και τηλεφωνικά μετά στη τράπεζα για να δω τη μπορώ να κάνω εκτός που προφανούς, να αμφισβητήσω τη συναλλαγή. Πέφτει και μέσα στο ΣΚ και έχω φρικάρει γιατί συν της άλλης αναγκάστηκα να την ακυρώσω άμεσα που ήταν και το μόνο που μπορούσα να κάνω τηλεφωνικός. Άφραγκος συν της άλλης μέσα στο ΣΚ. Κάτι άλλο δεν μπορούσα να κάνω από τη δουλειά μου που ήμουν. Καμιά ιδέα να μάθω πως μου την έκαναν ή ποιος υπάρχει; Εχει κάνεις; Δεν έχω ιδέα περί two factor. Τι είναι αυτό και πως γίνεται; Έχω και πάρα πολύ καιρό να το χρησιμοποιήσω. Ούτε που θυμάμαι από πότε. Δεν το είδα στο PayPal. Στο E-banking μου το είδα. Άσε που δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να ανεβάσω το ό,τι αφορά κάτι τέτοιο. Όποιος καεί με το χυλό φυσάει και το γιαούρτι. Εγώ θέλω να μάθω ποιος και να προβώ στις νόμιμες διαδικασίες, μυνήσεις κτλ. Και θέλω άμεσα! αν δεν θες να ανεβασεις screenshot τοτε γιατι ζητας την βοηθειας μας; το παιδι ζηταει screenshot για να δει αν μπορει να σε βοηθησει η οχι.... 3
forgotten Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Rmacobra είπε αν δεν θες να ανεβασεις screenshot τοτε γιατι ζητας την βοηθειας μας; το παιδι ζηταει screenshot για να δει αν μπορει να σε βοηθησει η οχι.... ειναι πανικοβλητος προς το παρων, παιζει σοβαρα το ενδεχομενο η κλοπη να εγινε απο δικη σου αμελεια εαν χρησιμοποιησες την καρτα σου για αγορα προσφατα απο site περιεργα χωρις ασφαλεια , ή εκανες επιβεβαιωση τραπεζικων στοιχειων απο email που ελαβες δηθεν απο τραπεζα... 1
Phoenix7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πείτε μας τι γράφει έστω στην συναλλαγή στο PayPal ειδάλλως πως θα σας βοηθήσουμε; (όσο μπορούμε δηλαδή) μην βάζετε φωτογραφία.. Συνδεθείτε στο PayPal, βρείτε την συναλλαγή και πείτε μας τι γράφει στην σύνοψη π.χ. Spoiler Netflix.com Αυτόματη πληρωμή -αρνητικό 13,99 Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από Phoenix7
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε Πείτε μας τι γράφει έστω στην συναλλαγή στο PayPal ειδάλλως πως θα σας βοηθήσουμε; (όσο μπορούμε δηλαδή) μην βάζετε φωτογραφία.. Συνδεθείτε στο PayPal, βρείτε την συναλλαγή και πείτε μας τι γράφει π.χ. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Netflix.com Αυτόματη πληρωμή -αρνητικό 13,99 Αυτό προσπαθώ ρε γαμώτο αλλά έχω να το χρησιμοποιήσω πάρα πολύ καιρό και δε θυμάμαι τίποτα απολύτως. Από όταν άρχισα τις pre paid δεν ασχολήθηκα άλλο με αυτό. Συν ότι έχω αλλάξει αριθμό κινητού και έχω το παλιό μέσα όπως επίσης και στο e-mail που είχα εκεί. Ακριβώς το ίδιο και δε μπορώ να κάνω ανάκτηση με τίποτα, ο αριθμός δεν χρησιμοποιήται πλέον. Δυστυχώς! Δε το πιστεύω αυτό. Δεν το πιστεύω! Θα έλεγε τα πάντα αυτό δηλαδή μέσα; Στο PayPal. Θα έλεγε ποιος πήρε τα λεφτά μου;
christakos07 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Gregstav1980 είπε Αυτό προσπαθώ ρε γαμώτο αλλά έχω να το χρησιμοποιήσω πάρα πολύ καιρό και δε θυμάμαι τίποτα απολύτως. Από όταν άρχισα τις pre paid δεν ασχολήθηκα άλλο με αυτό. Συν ότι έχω αλλάξει αριθμό κινητού και έχω το παλιό μέσα όπως επίσης και στο e-mail που είχα εκεί. Ακριβώς το ίδιο και δε μπορώ να κάνω ανάκτηση με τίποτα, ο αριθμός δεν χρησιμοποιήται πλέον. Δυστυχώς! Δε το πιστεύω αυτό. Δεν το πιστεύω! Θα έλεγε τα πάντα αυτό δηλαδή μέσα; Στο PayPal. Θα έλεγε ποιος πήρε τα λεφτά μου; Μας δουλεύεις έτσι; Δηλαδή είχες χρεωμένη μια κάρτα σε λογαριασμό paypal, όπου δεν έχεις πρόσβαση; 3 5
Anagnwstis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Σου ζήτησε κανένα πονηρό site κάρτα διθεν για να επιβεβαιώσει ότι είσαι άνω των 18? Έκανες αγορά με κάρτα δίχως να ελέγξεις πάνω στο http αν υπάρχει κλειδαριά? (κλειδαριά δείχνει κρυπτόγραφηση) Είναι και μεγάλο ποσό για να πω κάτι άλλο
xx1100 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Gregstav1980 είπε Αυτό προσπαθώ ρε γαμώτο αλλά έχω να το χρησιμοποιήσω πάρα πολύ καιρό και δε θυμάμαι τίποτα απολύτως. Από όταν άρχισα τις pre paid δεν ασχολήθηκα άλλο με αυτό. Συν ότι έχω αλλάξει αριθμό κινητού και έχω το παλιό μέσα όπως επίσης και στο e-mail που είχα εκεί. Ακριβώς το ίδιο και δε μπορώ να κάνω ανάκτηση με τίποτα, ο αριθμός δεν χρησιμοποιήται πλέον. Δυστυχώς! Δε το πιστεύω αυτό. Δεν το πιστεύω! Θα έλεγε τα πάντα αυτό δηλαδή μέσα; Στο PayPal. Θα έλεγε ποιος πήρε τα λεφτά μου; Ζήτησε νέο κωδικό και επέλεξε "άλλος τρόπος επικοινωνίας". Ύστερα ξεκίνησε την επικοινωνία με email με το PayPal. Είναι σοβαρή εταιρία και κάπως θα καταφέρεις να συννοηθεις μαζί τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις