Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα  μόλις αγόρασα ενα πολύ μηχάνημα σκανερ/εκτυπωτη/φαξ. 

Για να στείλω φαξ χρειάζεται η γραμμή μου κάτι ιδιαίτερο; η απλα το συνδεω και στέλνω;  50αρα vdsl έχω 

Επίσης, το συνδεω σε οποιαδήποτε πρίζα τηλεφώνου; 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Hamurabi είπε

Παιδιά καλησπέρα  μόλις αγόρασα ενα πολύ μηχάνημα σκανερ/εκτυπωτη/φαξ. 

Για να στείλω φαξ χρειάζεται η γραμμή μου κάτι ιδιαίτερο; η απλα το συνδεω και στέλνω;  50αρα vdsl έχω 

Επίσης, το συνδεω σε οποιαδήποτε πρίζα τηλεφώνου; 

Ευχαριστώ 

Ναι, απλό τηλεφωνικό καλώδιο. 

Αν θέλεις να στείλεις καλείς το νούμερο κι όταν απαντήσει το φαξ από την άλλη, πατάς SEND FAX

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Hamurabi είπε

Και αυτό δεν επηρεάζει αν εγώ μιλάω στο τηλέφωνο μου ή κατεβάζω κάτι απτό ίντερνετ; 

Στην ομιλία θα έχεις λογικά πρόβλημα αφού το φαξ χρησιμοποιεί το κανάλι της τηλεφωνίας. 

Στο ίντερνετ δε θα επηρεάσει. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mourouzis2005 είπε

Το φαξ δεν είναι δωρεάν.

Αρα τι θέλει; 

Είναι καπιο επιπλέον πακέτο απτον ΟΤΕ; τι πρέπει να κάνω; 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, mourouzis2005 είπε

Στη forthnet πχ ειναι 10 λεπτα το φαξ

Μπορεις να παραθεσεις καποιο τιμοκαταλογο που να το αναφερει; Επειδη η "δουλεια" του φαξ ειναι να κανει μια απλη τηλεφωνικη κληση σε ενα αλλο αριθμο και αν απαντησει καποια μηχανη φαξ να της αποστειλει τα φυλλα που θελουμε, αμφιβαλλω πολυ αν ο παροχος μπορει να ξεχωρισει  κληση φαξ απο την τηλεφωνικη ωστε να την χρεωσει διαφορετικα...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, asmilon είπε

Μπορεις να παραθεσεις καποιο τιμοκαταλογο που να το αναφερει; Επειδη η "δουλεια" του φαξ ειναι να κανει μια απλη τηλεφωνικη κληση σε ενα αλλο αριθμο και αν απαντησει καποια μηχανη φαξ να της αποστειλει τα φυλλα που θελουμε, αμφιβαλλω πολυ αν ο παροχος μπορει να ξεχωρισει  κληση φαξ απο την τηλεφωνικη ωστε να την χρεωσει διαφορετικα...

Εδω forthnet, εδω  cosmote σελ. 21

Δημοσ.

Αν κάποιος έχει πακέτο δωρεάν αστικών/υπεραστικων θα μπορουσε να υποθεσει οτι η χρεωση αστικης κλησης που αναφερθηκε πιο πριν είναι "δωρεαν". Οπως και να εχει, τζαμπα δεν ειναι επουδενι, περισσοτερες λεπτομερειες δεν γνωριζω, η συνδρομη μου ηταν αυτη: κοστιζει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...