Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην ουσια, θες να πάρεις την πινακίδα ή τους αριθμούς για να τα βάλεις πχ. στην εξώπορτα ;

Η θες να φαίνεται στο maps ;

Δημοσ.
Στις 21/2/2020 στις 6:44 ΜΜ, MaNePi είπε

με τν δικαιολογια της απουσιας του οι courier δν πηγαινουν δεμα ουτε με παρακαλια

Δε μου κανει εντυπωση.
Εγω ολα αυτα τα χρονια που δουλευω κουριερ/διανομη εχω μαρκαδορο και σημειωνω τα νουμερα στα σπιτια.
Πες μου πως μπορει καποιος να παραδοσει το οτιδηποτε,οταν 3 σπιτια διπλα διπλα δεν εχει κανενα απο αυτα αριθμο.
Και το αστειο ειναι οτι δεν εχουν ουτε ονομα στο κουδουνι,σου γραφουν να χτυπησεις το πανω πανω κουδουνι πχ και εσυ δεν ξερεις σε ποιο σπιτι..
Εαν παντως δε βγαλεις ακρη,μπορεις να βαφτισεις το σπιτι με το νουμερο  που πιστευεις οτι αντιστοιχει,και να προσθεσεις το γραμμα Α για να μην πεσεις πανω σε νουμερο διπλανου. Ετσι θα μπορεις να βγαλεις ακρη με κουριερ και διανομεις,καλου κακου γραφε και καμια πληροφορια ( πχ γαλαζιο σπιτι με κηπο ) για να μπορουν να σε βρουν σιγουρα,ακομα και με τον αριθμο.

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, talibanakos είπε

Δε μου κανει εντυπωση.
Εγω ολα αυτα τα χρονια που δουλευω κουριερ/διανομη εχω μαρκαδορο και σημειωνω τα νουμερα στα σπιτια.
Πες μου πως μπορει καποιος να παραδοσει το οτιδηποτε,οταν 3 σπιτια διπλα διπλα δεν εχει κανενα απο αυτα αριθμο.
Και το αστειο ειναι οτι δεν εχουν ουτε ονομα στο κουδουνι,σου γραφουν να χτυπησεις το πανω πανω κουδουνι πχ και εσυ δεν ξερεις σε ποιο σπιτι..
Εαν παντως δε βγαλεις ακρη,μπορεις να βαφτισεις το σπιτι με το νουμερο  που πιστευεις οτι αντιστοιχει,και να προσθεσεις το γραμμα Α για να μην πεσεις πανω σε νουμερο διπλανου. Ετσι θα μπορεις να βγαλεις ακρη με κουριερ και διανομεις,καλου κακου γραφε και καμια πληροφορια ( πχ γαλαζιο σπιτι με κηπο ) για να μπορουν να σε βρουν σιγουρα,ακομα και με τον αριθμο.

Να φανταστεις οτι το κανω ηδη αυτο(απεναντι απο το σπιτι μου υπαρχει το μοναδικο σχολειο της περιοχης κ το αναφερω συνεχεια στα σχολια) αλλα αν δν βγαλω ακρη θα παω να παρω ενα νουμερο να το βαλω να τελειωνω!

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Γράφω στο εξής θέμα και δεν δημιουργώ νέο, μιας και έχω παρόμοιο ζήτημα. Θέλω αρίθμηση οδού. Στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου ζητούν το τοπογραφικό σχέδιο σε φωτοτυπία, όπως πολύ σωστά αναφέρεται στις απαντήσεις εδώ. Το ερώτημά μου είναι, μπορώ να βρω το σχέδιο ηλεκτρονικά και να το κατεβάσω από το e-ktimatologio ή απο την e-poleodomia, ούτως ώστε να το εκτυπώσω αργότερα σε ένα τυπογραφείο; Αν ναι, πείτε μου ακριβώς ποια πεδία επιλέγω, από το e-ktimatologio. Ασφαλώς, ρωτάω για να εξυπηρετηθώ καλύτερα ηλεκτρονικά, μιας και θέλω να αποφύγω την επίσκεψή μου στο Εθνικό Κτηματολόγιο. XD

Επεξ/σία από Albert96
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Albert96 είπε

Καλησπέρα.

Γράφω στο εξής θέμα και δεν δημιουργώ νέο, μιας και έχω παρόμοιο ζήτημα. Θέλω αρίθμηση οδού. Στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου ζητούν το τοπογραφικό σχέδιο σε φωτοτυπία, όπως πολύ σωστά αναφέρεται στις απαντήσεις εδώ. Το ερώτημά μου είναι, μπορώ να βρω το σχέδιο ηλεκτρονικά και να το κατεβάσω από το e-ktimatologio ή απο την e-poleodomia, ούτως ώστε να το εκτυπώσω αργότερα σε ένα τυπογραφείο; Αν ναι, πείτε μου ακριβώς ποια πεδία επιλέγω, από το e-ktimatologio. Ασφαλώς, ρωτάω για να εξυπηρετηθώ καλύτερα ηλεκτρονικά, μιας και θέλω να αποφύγω την επίσκεψή μου στο Εθνικό Κτηματολόγιο. XD

Δεν υπάρχει τίποτα ηλεκτρονικά. Θα πας στην πολεοδομία που ανήκεις και θα ζητήσεις αντίγραφο του φακέλου της οικοδομικής άδειας του κτιρίου σου, φαντάζομαι την άδεια την έχεις ώστε να γνωρίζεις αριθμό και χρονολογία. Στην πολεοδομία θα δώσεις ταυτότητα την οποία θα κρατήσουν, θα σου δώσουν τον φάκελο να βρεις αυτό που θέλεις η θα στο βρουν οι ίδιοι, μετά θα πας να το βγάλεις φωτοτυπία και τέλος θα επιστρέψεις στην πολεοδομία ότι πήρες και θα σου επιστρέψουν την ταυτότητα. Έχε μαζί σου και το συμβόλαιο ιδιοκτησίας διότι σχεδόν όλοι αν δεν είσαι ιδιοκτήτης δεν σου δίνουν τίποτα εκτός αν έχεις εξουσιοδότηση. 

• Like 1
Δημοσ.

Πω-πω, ακριβώς αυτό το τρέξιμο ήθελα να αποφύγω, αλλά εφόσον τελικά δεν γίνεται, δεν πειράζει.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, Βασίλη! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...