Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωριζει καποιος απο ποια υπηρεσια μπορω να παρω τον αριθμο οδου που εχει το σπιτι που μενω;Η διαδικασια ειναι απλη η χρονοβορα;

Καποιος απο Πατρα θα βοηθουσε πολυ λογω περιορισμενου χρονου...

Επεξ/σία από MaNePi
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, MaNePi είπε

Γνωριζει καποιος απο ποια υπηρεσια μπορω να παρω τον αριθμο οδου που εχει το σπιτι που μενω;Η διαδικασια ειναι απλη η χρονοβορα;

Αφου μενεις εκει κοιτα ενα λογαριασμο ΔΕΚΟ ή το συμβολαιο οταν το νοικιασες... 

Εαν ειναι δικο σου το E9...

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, MaNePi είπε

Τον θέλεις ντε και καλά από κάποια υπηρεσία? Αν τον βρεις στο Ε9 του ιδιοκτήτη ή στην οικοδομική άδεια ή σε κάποια κάτοψη δεν σου κάνει?

Πάτρα είμαι πάντως, αλλά δεν βλέπω το πως μπορώ να βοηθήσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στη τεχνικη υπηρεσια του δημου σου.Ειχα αντίστοιχο θεμα στο εξοικονομώ κατ οικον οπου χρειζομουν μια βεβαιωση που να πιστοποιήτε το νουμερο του ακινητου και το πήρα απο κει και σχετικα ευκολα μαλιστα..........

Επεξ/σία από SPYRER_007
  • Like 2
Δημοσ.

Λοιπον τα γυρω σπιτια δν εχουν αριθμηση ουτε κ τα συμβολαια,κατοψεις κ λογαριασμοι δεκο.Το πατρικο μου ειναι που βρισκεται λιγο πιο εξω απο τν Πατρα κ θελω τον αριθμο γτ με τν δικαιολογια της απουσιας του οι courier δν πηγαινουν δεμα ουτε με παρακαλια...

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, MaNePi είπε

Λοιπον τα γυρω σπιτια δν εχουν αριθμηση ουτε κ τα συμβολαια,κατοψεις κ λογαριασμοι δεκο.Το πατρικο μου ειναι που βρισκεται λιγο πιο εξω απο τν Πατρα κ θελω τον αριθμο γτ με τν δικαιολογια της απουσιας του οι courier δν πηγαινουν δεμα ουτε με παρακαλια...

Προφανώς ΔΕΝ ανήκεις στον Δήμο Πατρέων, μια και όλες οι οδοί που ανήκουν στο συγκεκριμένο Δήμο έχουν ήδη αρίθμηση εδώ και αρκετά χρόνια.

Τώρα αν ο Δήμος στον οποίο ανήκεις δεν έχει δώσει αρίθμηση στην οδό που βρίσκεται το πατρικό σου, τότε δεν υπάρχει αριθμός για να πάρεις :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, MaNePi είπε

Ακόμα και με αριθμό να είσαι παίζει πάλι να μην παίρνεις δέμα, ειδικά με κάποιες εταιρίες.

Το "περάσαμε και απουσιάζατε" είναι αρκετά συνηθισμένο και σε κάποιες περιπτώσεις άτυπη "πολιτική" της εταιρίαw (σχετικά νήματα υπάρχουν και στο insomnia)

Επεξ/σία από haris_216
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Προφανώς ΔΕΝ ανήκεις στον Δήμο Πατρέων, μια και όλες οι οδοί που ανήκουν στο συγκεκριμένο Δήμο έχουν ήδη αρίθμηση εδώ και αρκετά χρόνια.

Τώρα αν ο Δήμος στον οποίο ανήκεις δεν έχει δώσει αρίθμηση στην οδό που βρίσκεται το πατρικό σου, τότε δεν υπάρχει αριθμός για να πάρεις :)

Λες να ψηφίζω για δήμαρχο πατρεων άλλα να μν είμαι στον δήμο?ο δήμος μου προσαρτήθηκε στον δήμο πατρεων με τον νόμο καλλικρατη..

34 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Ακόμα και με αριθμό να είσαι παίζει πάλι να μην παίρνεις δέμα, ειδικά με κάποιες εταιρίες.

Το "περάσαμε και απουσιάζατε" είναι αρκετά συνηθισμένο και σε κάποιες περιπτώσεις άτυπη "πολιτική" της εταιρίαw (σχετικά νήματα υπάρχουν και στο insomnia)

Το ξέρω αλλά κάποιες εταιρειες που ερχονται ειναι κριμα να μν αφηνουν δεματα κ να τρεχω εγω στα καταστηματα.

• Like 1
Δημοσ.

πας στην τεχνική υπηρεσία του δήμου σου και ζητάς βεβαίωση αρίθμησης οδού με βάση τον αριθμό της οικοδομικής σου άδειας 🙂 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MaNePi είπε

Λες να ψηφίζω για δήμαρχο πατρεων άλλα να μν είμαι στον δήμο?ο δήμος μου προσαρτήθηκε στον δήμο πατρεων με τον νόμο καλλικρατη..

Το ότι ψηφίζεις για δήμαρχο Πατρέων (που υπόψιν δεν το ήξερα, τώρα το είπες) έχει να κάνει με το που είσαι γραμμένος, το οποίο δεν είναι απαραίτητο να συμπίπτει με το που βρίσκεται το πατρικό σου (που υπόψιν ούτε τώρα ξέρω που είναι).

Πάντως αυτό που έγραψα ισχύει, όλες οι οδοί που βρίσκονται στον Δήμο Πατρέων (κατά Καλλικράτη εννοούσα και εγώ, όχι κατά Καποδίστρια) έχουν αριθμοδότηση. Αν το πατρικό σου είναι μέσα στο Δήμο Πατρέων, τότε θα βρεις τον αριθμό από το Δήμο.

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα επέμενα να το βρεις στο google maps και να το δείς απο εκεί σε προβολή χάρτη κατα πάσα πιθανότητα το έχει και είναι πανεύκολο να το τσεκάρεις :)

Δημοσ.
7 ώρες πριν, turbat0s είπε

Από περιέργεια τί ακριβώς θέλεις να κάνεις?

Δεν έχει αριθμούς η οδός?

Αν μιλάμε για χωριό, ενδέχεται να μην έχει καν και οδό, όχι μόνο αριθμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...