Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν εκανα συνδεση στην Wind σαν δωρο μου εδωσαν μια καρτα sim data με 1GB καθε μηνα που θα κανει αυτοματη ανανεωση.
Σαν κινητο εχω What's Up εδω και χρονια απλα με βολευε αυτο το GB γιατι σε καποια σημεια που παω δεν υπαρχει ιντερνετ και η Cosmote δεν εχει σημα.

Καποια στιγμη δεν μπορουσα να συνδεθω ενω ειχε αλλαξει ο μηνας και λογικα ειχα ολοκληρο το GB
Παω στην Wind και μου λενε οτι αν θυμαμαι καλα καθε 6 μηνες πρεπει να προσθετω το ελαχιστο 5 ευρω για να εχει λεφτα μεσα η καρτα.
Εκανα τα παραπονα μου τους λεω δεν ειναι δυνατον να πληρωνω για κατι που μου δωθηκε σαν δωρο κλπ.
Δεν εβγαλα ακρη αλλα λεω οκ παει στο διαολο 5 ευρω ειναι, ουτε ενα τον μηνα.

Τωρα ομως που ειχα καιρο να κανω ανανεωση εμαθα οτι πλεον πρεπει να βαζω 5 ευρω τουλαχιστον καθε δυο μηνες δηλαδη στην ουσια για το δωρο θα πληρωνω 2.5 ευρω τον μηνα.

Εγω το θεωρω απατη αυτο.

Δημοσ.

Δυστυχώς η ευτυχώς, το υπέγραψες στην ακαταλαβιστικη σύμβαση που σου έδωσαν σωστά; Διάβασε την προσεκτικά και ενημέρωσε. 

Δημοσ.

Πρεπει να ψαξω να το βρω.

Το θεμα ειναι πως οταν μου εκαναν την προσοφρα με το δωρο μεσα μου ειπαν οτι οσο ειμαι στην Wind θα εχω και καθε μηνα το GB

Δεν μου ειπαν τιποτα για εξτρα χρεωσεις πανω σε αυτο.

Σε λιγο καιρο λιγει το συμβολαιο μου να τους πω και εγω θελω ανανεωση αλλα οχι τηλεφωνικα αλλα να μου φερουν συμβολαιο να υπογραψω και να τους γραψω ξερεις που.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...