Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Αχ το 2009 ξεκίνησε με τα καλύτερα νέα
Snolly Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 1 minute ago, AtiX said: Μπορεί ένας από hackerάδες εδώ μέσα να μου εξηγήσει με απλά ελληνικά τι κερδίζεις αν αλλάξεις την default εφαρμογής ένα σύστημα??? Δεν σας ρωτάω τι χάνεις δεν μπορείς γιατί είναι και Παρασκευή, είναι και απόγευμα, είναι και μετά την Τσικνοπέμπτη και δεν θέλω να κουραστείτε... ΥΓ: Εδώ και έξη χρόνια, πραγματικά δεν κατάλαβα την χρησιμότητα αυτής της επιλογής... εγω που πιανω το Android με γάντια μόνο θα σου πω: οπουδηποτε παταω hyperlink στο iOS ανοιγει με Safari ενω θα ηθελα να ανοιξει με Opera επισης χρησιμοποιω το Outlook για τα mail μου και οπουδηποτε πατησω hyperlink ενος mail address ανοιγει το stock mail app της apple τελος αν πχ καποιος χρησιμοποιει το spotify πρεπει καθε φορα να λεει στη Siri παιξε αυτο το τραγουδι στο spotify (πρεπει να διευκρινιζει καθε φορα "στο spotify") αλλιως θα γινει η αναπαραγωγη στο stock music app 3 2
KostasKri Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Καλό να υπάρχει αλλά δεν με βλέπω να το χρησιμοποιώ ποτέ! 1 1
AtiX Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Snolly είπε εγω που πιανω το Android με γάντια μόνο θα σου πω: οπουδηποτε παταω hyperlink στο iOS ανοιγει με Safari ενω θα ηθελα να ανοιξει με Opera επισης χρησιμοποιω το Outlook για τα mail μου και οπουδηποτε πατησω hyperlink ενος mail address ανοιγει το stock mail app της apple τελος αν πχ καποιος χρησιμοποιει το spotify πρεπει καθε φορα να λεει στη Siri παιξε αυτο το τραγουδι στο spotify (πρεπει να διευκρινιζει καθε φορα "στο spotify") αλλιως θα γινει η αναπαραγωγη στο stock music app Είχα την εντύπωση ότι μπορείς να επιλέξεις αν πατήσεις παρατεταμένα κάποιο link με τι θα ανοίξει, πιθανόν κάνω λάθος...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, AtiX είπε Μπορεί ένας από hackerάδες εδώ μέσα να μου εξηγήσει με απλά ελληνικά τι κερδίζεις αν αλλάξεις την default εφαρμογής ένα σύστημα??? Δεν σας ρωτάω τι χάνεις δεν μπορείς γιατί είναι και Παρασκευή, είναι και απόγευμα, είναι και μετά την Τσικνοπέμπτη και δεν θέλω να κουραστείτε... ΥΓ: Εδώ και έξη χρόνια, πραγματικά δεν κατάλαβα την χρησιμότητα αυτής της επιλογής... Οταν θες να ανοιξεις ενα αρχειο με καποιο προγραμμα που προτιμας ΕΣΥ αντι γι αυτο που προτιμαει η εταιρεία. Το πιο απλο παραδειγμα, αντι για chrome, safri, κλπ οριζεις το firefox να ανοιξει ενα συνδεσμο
dkstopo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Μετά τα τελευταία update νομιζω ότι καταναλώνει πιο γρήγορα τη μπαταρία (iPad) έχετε προσέξει κάτι εσείς?
haHa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σημαντικη εξελιξη/βελτιωση, δεν θα ειμαστε υποχρεωμενοι να χρησιμοποιουμε υποδεεστερες εφαρμογες επειδη ετσι το θελει η apple. --------------------- 42 λεπτά πριν, AtiX είπε Μπορεί ένας από hackerάδες εδώ μέσα να μου εξηγήσει με απλά ελληνικά τι κερδίζεις αν αλλάξεις την default εφαρμογής ένα σύστημα??? Δεν σας ρωτάω τι χάνεις δεν μπορείς γιατί είναι και Παρασκευή, είναι και απόγευμα, είναι και μετά την Τσικνοπέμπτη και δεν θέλω να κουραστείτε... ΥΓ: Εδώ και έξη χρόνια, πραγματικά δεν κατάλαβα την χρησιμότητα αυτής της επιλογής... Παταω να δω μια διευθυνση και ανοιγει με το ασχολιαστο apple maps αντι για google maps. Παταω ενα hyperlink για mail και ανοιγει με το apple mail αντι με το outlook που χρησιμοποιω και ειναι ανωτερο. Παταω ενα url και ανοιγει με τον safari αντι με τον chrome που χρησιμοποιω και κανει sync ολα τα passwords/history απο ολες τις συσκευες μου. Kαθε φορα που γινεται αυτο, πρεπει να πηγαινω χειροκινητα και να ανοιγω την εφαρμογη που προτιμω(και πολλες φορες να κανω copy-paste στην καινουρια το περιεχομενο που με ενδιαφερει, πχ την διευθυνση) και ειναι ενας απο τους λογους που το iOS ειναι πιο δυσχρηστο. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από haHa 1
Pitsfitili Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Ο ρε Αντιγραφή από το Android... Ooooo!!
ngiornas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Πάει χάλασε ο κόσμος.... Δεν πιστεύω στα αυτιά μου!!!!
ktiniatros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σαν χρήστης iPhone, δηλώνω ότι τόσα χρόνια δεν ήμουν έτοιμος να αναλάβω την ευθύνη της επιλογής των default εφαρμογών για τα σημαντικότατα αυτά tasks. Φέτος, ίσως να είμαι έτοιμος. Μπράβο στην Apple που πιάνει τον παλμό της εποχής γι' ακόμα μία φορά. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από ktiniatros
AtiX Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 @haHa & @Lezantas26 όπως έγραψα και πάρα πάνω είχα την εντύπωση ότι με παρατεταμένο πάτημα είχες την δυνατότητα να επιλέξεις με ποιά εφαρμογή θα άνοιγε το αρχείο... μάλλον θυμόμουν λάθος...
hellghan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, AtiX είπε Μπορεί ένας από hackerάδες εδώ μέσα να μου εξηγήσει με απλά ελληνικά τι κερδίζεις αν αλλάξεις την default εφαρμογής ένα σύστημα??? Δεν σας ρωτάω τι χάνεις δεν μπορείς γιατί είναι και Παρασκευή, είναι και απόγευμα, είναι και μετά την Τσικνοπέμπτη και δεν θέλω να κουραστείτε... ΥΓ: Εδώ και έξη χρόνια, πραγματικά δεν κατάλαβα την χρησιμότητα αυτής της επιλογής... Πλέον στις μέρες μας οι περισσότεροι είναι σε μια εταιρεία και κάνουν crossover στις συσκευές. Δηλαδή μπορεί να χρησιμοποιείς google λογαριασμό στον υπολογιστή σου. και θες να τα έχεις στο κινητό γιατί έχεις ιστορικό, κωδικούς κτλπ. Γιατί να μην μπορώ να αλλάξω ποιό πρόγραμμα θα ανοίγει εξαρχής; αυτό ισχύει σε όλες τις εφαρμογές και λειτουργίες και καλά κάνουν που το φτιάχνουν. Σκέψου ας πούμε οτι έχεις τα πάντα στην πλατφόρμα της microsoft. γιατί να μην έχεις ας πουμε default τα παντα στο ios που αφορούν την ms για ποιο ευκολία;
Chris_BMW Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AtiX είπε όπως έγραψα και πάρα πάνω είχα την εντύπωση ότι με παρατεταμένο πάτημα είχες την δυνατότητα να επιλέξεις με ποιά εφαρμογή θα άνοιγε το αρχείο... μάλλον θυμόμουν λάθος... Ανάθεμα και αν όλοι αυτοί που σχολιάζουν και χαχανίζουν κατάλαβαν ΠΡΩΤΟΝ τι λέει το άρθρο και δεύτερον αν έχουν πιάσει iOS συσκευή στα χέρια τους . Λοιπόν μάγκες για να τελειώνουμε επιλογή για Browser είχες από ανέκαθεν (τουλάχιστον από iOS 7 και μετά που θυμάμαι εγώ -βαριέμαι να ψάξω -) Το ίδιο και στο Mail . Αυτό που σου ΛΕΕΙ το άρθρο είναι πως δεν μπορείς να αντικαταστήσεις τις εφαρμογές της Apple για αυτή τη δουλεια . Επίσης σε οποιονδήποτε Browser και αν είσαι και θέλεις να ανοίξεις μια διεύθυνση και αυτή είναι δηλωμένη στο Google maps ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ! Αν δεν έχεις την εφαρμογή θα σε παραπέμψει στο App Store να την κατεβάσεις . @haHa Για πες πρέπει να το έχεις λιώσει το iOS ε; Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από Chris_BMW 2
AtiX Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε @Atix Για πες πρέπει να το έχεις λιώσει το iOS ε; Όχι, όπως είπα και παραπάνω έχω καιρό να χρησιμοποιήσω iOS και μάλιστα ποτέ δεν χρειάστηκε να ασχοληθώ με default ή μη εφαρμογές...
Chris_BMW Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, AtiX είπε Όχι, όπως είπα και παραπάνω έχω καιρό να χρησιμοποιήσω iOS και μάλιστα ποτέ δεν χρειάστηκε να ασχοληθώ με default ή μη εφαρμογές... Λάθος δεν εννοούσα εσένα φίλε μπερδεύτηκα .. τον @haHa εννοούσα Σορυ Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από Chris_BMW 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα