AtiX Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το κρύο τρολλάρισμα της ημέρας... που μαζί με την χθεσινή είδηση για βελτιώσεις ιδιωτικότητας και ασφάλειας από την Google στο android 11 με κάνει να πιστεύω ότι η πρωταπριλιά είναι πιο κοντά από ότι νόμιζα... Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από AtiX
Chris_BMW Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Εγώ πάλι προτιμώ να κάνει τα δικά της να δουλεύουν ΑΨΟΓΑ και ας έχω μόνο αυτά σαν επιλογή παρά να έχω 10 επιλογές η κάθε μια με τα δικά της αγκάθια .. Στην τελική αν ήθελα να ψαχτώ θα έπαιρνα Android... Υ.Γ Μια χαρά δουλεύουν πάντως και τα δυο ... 1 3 2
Jophiel Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Πάντως, εδώ, το άρθρο αναφέρει ξεκάθαρα ότι στην επόμενη έκδοση του iOS θα γίνει. Συγκλονιστική είδηση.
chris_g92 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Sorry κ.ολας αλλά στο iOS δεν μπορούσες να βάλεις άλλη εφαρμογή σαν default ? Δεν είχα iOS συσκευή ποτέ . Τραγικό . 6 1
Arkin Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Απο την εκδοση 2.2 το κανει αυτο το android και ειναι ενα εξαιρετικα χρησιμο χαρακτηριστικο. Μπραβο παντως σιγα σιγα γινεται ενα αρκετα καλυτερο λειτουργικο με καθε νεα εκδοση.
NorgeMan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 αν αφήσει να κάνουμε κλήσεις θα πάρω σουβλάκια τον κουκ!
safridia Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Εαν ειμουν Apple θα το εδινα σαν υπηρεσια και θα το πουλαγα χρυσο φυσικα. Σανοφαγοι τρεντιδες υπαρχουν πολλοι που θα πληρωναν για οτιδηποτε τους ζητησεις. 1
Fabricated Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) ΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ Δεν είχα ποτέ iOS και δεν ήξερα ότι δεν μπορούσες να βάλεις default εφαρμογή όποια θες. Έκλαψα Που είναι ο bill να μας πει πόσο πρωτοποριακή είναι η apple; Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από Fabricated 1 1
gassim Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, mants118 είπε Galaxy tab s4 και s6. Αξιόλογες συσκευές! ΟΜΩΣ και ισχύει το ΟΜΩΣ, το Android κατά τη γνώμη μου πάσχει από τη σοβαρότητα και το design των εφαρμογών του iOS... Βλέπουμε κάποιες πολύ καλές εφαρμογές να μην υπάρχουν για το Android (πχ Affinity Photo). αξιόλογες συσκευές είναι, ipad δεν είναι. Κι αυτό εξετάζοντας την συνολική εμπειρία χρήσης που περιλαμβάνει hardware και software. Γενικά μην το ψάχνετε, ipad pro δεν υπάρχει αλλου. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από gassim 5 4
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Fabricated είπε Δεν είχα ποτέ iOS και δεν ήξερα ότι δεν μπορούσες να βάλεις default εφαρμογή όποια θες. Και εγώ που έχω iOS εδώ και πάνω από 10 χρόνια, επίσης δεν το ήξερα. Get it? 😉 Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από Επισκέπτης
dkstopo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Μια χαρά δουλεύει όπως είναι, καλύτερα να μην το πειράξουν. 1 1 1
Snolly Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 ο Snolly ίσως κάνει σεξ με την Σαρλίζ Θερόν 1
AtiX Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Μπορεί ένας από hackerάδες εδώ μέσα να μου εξηγήσει με απλά ελληνικά τι κερδίζεις αν αλλάξεις την default εφαρμογής ένα σύστημα??? Δεν σας ρωτάω τι χάνεις δεν μπορείς γιατί είναι και Παρασκευή, είναι και απόγευμα, είναι και μετά την Τσικνοπέμπτη και δεν θέλω να κουραστείτε... ΥΓ: Εδώ και έξη χρόνια, πραγματικά δεν κατάλαβα την χρησιμότητα αυτής της επιλογής... 3 1 5 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα