buccaneergr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Καλημέρα παρέα. Έχει δει/χρησιμοποιήσει κανείς τέτοιο μετατροπέα? Κάπως φαίνεται ότι μπορείς να το βρεις ebay (από τα βάθη της ανατολίας ίσως?), αλλά μερικοί γράφουν ότι δε λειτουργεί πραγματικά. Στην πράξη, επειδή με βολεύει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ένα μικρό παλιότερο ΝΟΚΙΑ που έχω, θέλω να κουβαλάω μαζί ένα μικρό ανταπτοράκι, για να μπαίνει μπροστά από όλα τα συμβατά πλέον βύσματα micro USB. Ολόκληρο καλώδιο USB κανονικό που να βγαίνει σε Nokia 2.0mm βύσμα νομίζω μπορώ να βρω, αλλά δεν είναι αντάπτορας, είναι ολόκληρο καλώδιο. Ευχαριστώ!
GeorgeR1_700 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Καλημέρα, το κοιτούσα λίγο στο Aliexpress όπου και εκεί υπήρχαν και κάποιες λιγοστές αρνητικές αξιολογήσεις σε σχέση με τις περισσότερες θετικές. Γενικά δεν θεωρώ ότι είναι δύσκολο να υλοποιηθεί αυτός ο αντάπτορας , λογικά παίρνουν απλώς από το HDMI τα κατάλληλα pins (Vcc και το GND) και έτσι τροφοδοτείται το κινητό σου. Στην θέση σου θα το έπαιρνα για να το δοκιμάσω, ούτως ή άλλως το κόστος είναι μικρό, βέβαια μην περιμένεις να έχει και πολύ ποιοτικό σασί, θα είναι λίγο ψεύτικο το πλαστικό του φαντάζομαι σε αυτήν την τιμή και ίσως να είναι και ευαίσθητο/εύθραυστο. Πάρε 2 καλού κακού. (ρώτα και στο μπλα μπλα αν δεν σε καλύψει κάποιος άλλος από εδώ, για να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη γιατί ίσως να μην είναι τόσο απλός αυτός ο μετατροπέας όπως το έχω στην δικιά μου αντίληψη). Στο ebay δεν μπόρεσα να το βρω... 1
xrist1983 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 https://www.ebay.com/itm/Universal-USB-A-Male-to-2-0-5-5mm-Connector-DC-Charger-Power-Cable-Adapter-Cord/232137420386?hash=item360c77ee62:m:mN1iOeyavAxFbipTRXO__8w
p_under Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Σε αντιστοιχο ανταπτορα φορτισης για παλιο samsung δεν ειχα κανενα προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα