fousekis21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Ήμουν στη cosmote, 2 κινητά και ένα σταθερό VDSL 50αρι. Αποφάσισα (δυστυχώς) να πάω στη wind επειδή είχαν καλύτερες προσφορές και σε παροχές και στον οικονομικό τομέα (100αρα στο σταθερό) 29/1 κατάφερα να υπογράψω μετά από από απίστευτη ταλαιπωρία, από 7 Γενάρη ταλαιπωριομουν, δεν είναι της παρουσης. Τα κινητά ενεγοποιηθηκαν 15/2, στο σταθερό, ενώ με είχαν διαβεβαιώσει ότι δεν θα έχω πρόβλημα, αρχικά είπαν ότι δεν βρίσκανε τη διεύθυνση, μετά ότι πρέπει να κατασκευαστεί βρόχος. Δεν μου λένε πόσο καιρό θα πάρει αυτό. Τι να περιμένω? Μέρες? Εβδομάδες? Μήνες? Έχω ξενερώσει και σκέφτομαι να επιστρέψω στη cosmote , αλλά έχει περάσει το 14ημερο από τότε που υπέγραψα. Μπορώ? Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από fousekis21
bill2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Καλημέρα Για αρχή ζήτησες δικαίωμα 14 ημερών ; γτ αν το ζήτησες μετά απο της 14 μέρες πάει η αίτηση την cosmote και αν ακυρώσεις έχις ρήτρα
fousekis21 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Όχι δεν ζήτησα τίποτα. Σήμερα το απόγευμα ήθελα να τους πάρω και να ασχοληθω αλλά μου έστειλαν SMS οτι μέχρι την επόμενη Τρίτη θα έχει συνδεθεί η γραμμή και είπα να περιμένω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα