Acrobatis7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Επικοινωνησε με δικηγορο. Κατοπιν επικοινωνιας, δωστου εντολη να επικοινωνησει εκεινος με τον ενοικιαστη. Η διαδικασια ειναι οτι θα του δωσει ενα χρονικο περιθωριο (ορισμενο απο εσενα) για να φυγει και να παραδοσει το μισθιο, ισχυριζομενος οτι το θελεις για πωληση ή ιδιοκατοικηση.. Εαν αρνηθει (που μαλλον θα αρνηθει), θα πρεπει να γινει εξοδικο που θα παραδωθει απο δικαστικο κλητηρα. Μετα απο αυτο, εαν εξακολουθει να αρνειται θα πρεπει να ενημερωθει οτι το θεμα παει νομικα και πως την επομενη μερα καταθετεις στο δικαστηριο ωστε να οριστει ημερομηνια δικασης. Αυτο συνηθως πιανει και τελειωνει εκει το θεμα, ισχυριζομενος οτι δεν εχει καποιο νομικο πατημα ουτε χαρτια που να τον στηριζουν και οτι ο χαμενος πληρωνει και το δικαστηριο αλλα και ΟΛΑ τα εξοδα + οτι αποζημιωση μπορει να πιασει ο δικηγορος. Εαν δεν φυγει και μετα απο αυτο, τοτε πηγαινε δικαστικα μιας και ολα ειναι υπερ σου. Απλα θα παρει χρονο. Ειδικα εαν δεν πληρωνει τα ενοικια σε λογαριασμο του ονοματος σου (απο τη στιγμη της ενημερωσης του και εκτοτε). Τα πραγματα ειναι υπερ των ιδιοκτητων εδω και καιρο. Ειδικα σε τετοιου ειδους ενοικιαστες. Αλλα το να εχεις κατανοηση και αλλο να εκμεταλευεσαι το συστημα και να συνεχιζεις να ζεις βολεμενος. Προς θεου, υπαρχουν και περιπτωσεις που ο ενοικιαστης εχει προβληματα τα οποια μονο κατανοηση μπορεις να εχεις. Δεν ακουγεται τετοια η περιπτωση σου. Μην τρομαζεις στο ακουσμα των δικαστηριων και των νομικων. Ειναι αυτο που επρεπε να ειχες κανει εσυ πρωτος. Το οτι χαρακτηριστικες γιολο δεν εχει καμια σημασια με την κατασταση που εχεις βρεθει μιας και εως τωρα δεν σε αφορουσε. Δεν καταλαβαινω την επιθεση που δεχτηκες για κατι που δεν σε αφορουσε καθολου. 6
userin1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Α μάλιστα, δεν ξέρεις τι ισχύει για τη δική σου περίπτωση, αλλά ξέρεις τι δεν ισχύει. Κακώς ασχολήθηκα Προφανως δεν το διατυπωσα σωστα. Δεν ξερω τι ισχυει στην δικη μου περιπτωση. Ξερω οτι γενικα ομως οταν ληγει ενα μισθωτηριο δεν ισχυουν τα παραπανω που εγραψες. Για την δικη μου περιπτωση μπορει 1) να ισχυει αυτο που εγραψες 2) να μην ισχυει και παλι αλλα μπορει για παραδειγμα να θεωρειται οτι εχει γινει αυτοματη ανανεωση του μισθωτηριου μετα που πεθανε η γιαγια και ηρθε το ακινητο σε εμενα και ετσι να μην εχει παρελθει η 3ετια. 3) να μην η ισχυει και να ειμαι και οκ για εξωση. Οταν απο την αρχη ψαχνεις καπως να παρεξηγησεις αυτα που γραφω , δεν μπορεις να κρατησεις αλλη σταση παρα αυτην την επιθετικη. Τι να πω. Ξανα λεω, ευχαριστω που ασχοληθηκες. 8 λεπτά πριν, Acrobatis7 είπε Επικοινωνησε με δικηγορο. Κατοπιν επικοινωνιας, δωστου εντολη να επικοινωνησει εκεινος με τον ενοικιαστη. Η διαδικασια ειναι οτι θα του δωσει ενα χρονικο περιθωριο (ορισμενο απο εσενα) για να φυγει και να παραδοσει το μισθιο, ισχυριζομενος οτι το θελεις για πωληση ή ιδιοκατοικηση.. Εαν αρνηθει (που μαλλον θα αρνηθει), θα πρεπει να γινει εξοδικο που θα παραδωθει απο δικαστικο κλητηρα. Μετα απο αυτο, εαν εξακολουθει να αρνειται θα πρεπει να ενημερωθει οτι το θεμα παει νομικα και πως την επομενη μερα καταθετεις στο δικαστηριο ωστε να οριστει ημερομηνια δικασης. Αυτο συνηθως πιανει και τελειωνει εκει το θεμα, ισχυριζομενος οτι δεν εχει καποιο νομικο πατημα ουτε χαρτια που να τον στηριζουν και οτι ο χαμενος πληρωνει και το δικαστηριο αλλα και ΟΛΑ τα εξοδα + οτι αποζημιωση μπορει να πιασει ο δικηγορος. Εαν δεν φυγει και μετα απο αυτο, τοτε πηγαινε δικαστικα μιας και ολα ειναι υπερ σου. Απλα θα παρει χρονο. Ειδικα εαν δεν πληρωνει τα ενοικια σε λογαριασμο του ονοματος σου (απο τη στιγμη της ενημερωσης του και εκτοτε). Τα πραγματα ειναι υπερ των ιδιοκτητων εδω και καιρο. Ειδικα σε τετοιου ειδους ενοικιαστες. Αλλα το να εχεις κατανοηση και αλλο να εκμεταλευεσαι το συστημα και να συνεχιζεις να ζεις βολεμενος. Προς θεου, υπαρχουν και περιπτωσεις που ο ενοικιαστης εχει προβληματα τα οποια μονο κατανοηση μπορεις να εχεις. Δεν ακουγεται τετοια η περιπτωση σου. Μην τρομαζεις στο ακουσμα των δικαστηριων και των νομικων. Ειναι αυτο που επρεπε να ειχες κανει εσυ πρωτος. Το οτι χαρακτηριστικες γιολο δεν εχει καμια σημασια με την κατασταση που εχεις βρεθει μιας και εως τωρα δεν σε αφορουσε. Δεν καταλαβαινω την επιθεση που δεχτηκες για κατι που δεν σε αφορουσε καθολου. Πολυτιμο το σχολιο σου. Αλλα ενα πραγμα με βασανιζει και δεν το εκανα σαφες, το θεωρω ανηθικο να πω οτι δεν λαμβανω ενοικιο απο την στιγμη που ο μισθωτης πληρωνει κανονικα. Εκει καπου καπως σκαλωνω και ηθελα να καταλαβω αν υπαρχει τροπος να το αποφυγω αυτο. Απο αυτα που μου λες λογικα δεν θα φτασουμε σε κατι τετοιο. Δυστυχως , επρεπε οντως να το εχω κανει οπως λες ηδη , αλλα προσπαθησα παρα πολυ να μην πιεσω καμια μερια και να κανουμε ολοι την δουλεια μας. Προφανως αυτο δεν γινεται πλεον. Τωρα για το γιολο νομιζω οτι παρεξηγηθηκε σαν εκφραση , εγω το χρησιμοποιησα για να μην πω κατι πιο βαρυ για τους γονεις μου και φανει ασχημο και θεωρησα ειναι ενας τροπος να εκφρασω την απογοητευση μου που εχει σκασει ενα μπερδεμα στα χερια μου. Το πηραν ισως στραβα και θεωρησαν οτι ειμαι καποιο κακομαθημενο 19 χρονο που αντι να λεει και ευχαριστω κλπ... Η αληθεια ειναι βεβαια οτι μονοι τους το λενε το ποσο σκατα τα εχουν κανει με ολα τους τα περιουσιακα τους οι γονεις μου. Αλλα δεν ειχαν ορεξη για γιολο χαρακτηρισμους τα παλικαρια του φορουμ σημερα αχαχα Σε ευχαριστω.
Acrobatis7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, userin1 είπε Προφανως δεν το διατυπωσα σωστα. Δεν ξερω τι ισχυει στην δικη μου περιπτωση. Ξερω οτι γενικα ομως οταν ληγει ενα μισθωτηριο δεν ισχυουν τα παραπανω που εγραψες. Για την δικη μου περιπτωση μπορει 1) να ισχυει αυτο που εγραψες 2) να μην ισχυει και παλι αλλα μπορει για παραδειγμα να θεωρειται οτι εχει γινει αυτοματη ανανεωση του μισθωτηριου μετα που πεθανε η γιαγια και ηρθε το ακινητο σε εμενα και ετσι να μην εχει παρελθει η 3ετια. 3) να μην η ισχυει και να ειμαι και οκ για εξωση. Οταν απο την αρχη ψαχνεις καπως να παρεξηγησεις αυτα που γραφω , δεν μπορεις να κρατησεις αλλη σταση παρα αυτην την επιθετικη. Τι να πω. Ξανα λεω, ευχαριστω που ασχοληθηκες. Πολυτιμο το σχολιο σου. Αλλα ενα πραγμα με βασανιζει και δεν το εκανα σαφες, το θεωρω ανηθικο να πω οτι δεν λαμβανω ενοικιο απο την στιγμη που ο μισθωτης πληρωνει κανονικα. Εκει καπου καπως σκαλωνω και ηθελα να καταλαβω αν υπαρχει τροπος να το αποφυγω αυτο. Απο αυτα που μου λες λογικα δεν θα φτασουμε σε κατι τετοιο. Δυστυχως , επρεπε οντως να το εχω κανει οπως λες ηδη , αλλα προσπαθησα παρα πολυ να μην πιεσω καμια μερια και να κανουμε ολοι την δουλεια μας. Προφανως αυτο δεν γινεται πλεον. Τωρα για το γιολο νομιζω οτι παρεξηγηθηκε σαν εκφραση , εγω το χρησιμοποιησα για να μην πω κατι πιο βαρυ για τους γονεις μου και φανει ασχημο και θεωρησα ειναι ενας τροπος να εκφρασω την απογοητευση μου που εχει σκασει ενα μπερδεμα στα χερια μου. Το πηραν ισως στραβα και θεωρησαν οτι ειμαι καποιο κακομαθημενο 19 χρονο που αντι να λεει και ευχαριστω κλπ... Η αληθεια ειναι βεβαια οτι μονοι τους το λενε το ποσο σκατα τα εχουν κανει με ολα τους τα περιουσιακα τους οι γονεις μου. Αλλα δεν ειχαν ορεξη για γιολο χαρακτηρισμους τα παλικαρια του φορουμ σημερα αχαχα Σε ευχαριστω. Δεν ειναι καθολου ανηθικο να θελεις να εκμεταλευτεις το ακινητο. Με οποιο τροπο θελεις εσυ. Δεν ειπα τιποτα για τα ενοικια. Ο δικηγορος δεν θα επικαλεστει κατι τετοιο. Οπως λεω πιο πανω. Σεναριο: Εαν σταματησει να πληρωνει αυριο, μπορει να παρει απο 6 μηνες εως και 2 χρονια να γινει το δικαστηριο. Πραγμα που σημαινει πως αυτος μπορει να σου καταστρεψει το ακινητο και να εξαφανιστει χωρις τιποτα να τον εμποδιζει και χωρις εσυ να μπορεσεις να αποδειξεις οτι αυτος ευθυνεται. Αφου τα ενοικια καταβαλονται στη θεια σου, μπορει να ισχυριστει οτι αυτο τελειωσε τη στιγμη που θα σταματησει να πληρωνει και απο εκεινη τη στιγμη και μετα να κανει οτι θελει. Επισης. Το οτι το ακινητο θα πωληθει δεν σημαινει οτι αυτος θα πρεπει να φυγει. Μπορει να συνεχισει να νοικιαζει το ακινητο απο τον καινουριο ιδιοκτητη. Παρα πολλες περιπτωσεις που γινεται αυτο. Σεναριο:: Μπορεις να κανεις καινουριο μισθωτηριο στο ονομα σου και μεσα στο συμβολαιο να μπει ορος (τα περισσοτερα το εχουν) οτι ο ιδιοκτητης κατοπιν γραπτης ενημερωσης μπορει να επισκεπτεται το μισθιο 1 φορα το μηνα. Σε αλλο σημειο του συμβολαιου να λεει οτι η μη συμμορφωση στους ορους του συμβολαιου στις παγιες υποχρεωσεις του σε συνεχομενη συχνοτητα σημαινει ληξη του συμβολαιου. Κατι που μπορεις να χρησιμοποιησεις σε μεταγενεστερο χρονο. Οτι και αν ειπωθει εδω μεσα, εαν δεν πας σε δικηγορο να μιλησεις - ακρη δεν θα βγαλεις. Το πρωτο πραγμα αυριο που πρεπει να κανεις ειναι αυτο. Εαν δεν κινηθεις - απο μεγαλη εμπειρια θα μιλησω - κατα πασα πιθανοτητα το ακινητο θα το βρεις με παρα πολλα χαλια και θα σου βγει μερικα χιλιαρικα ωστε να το διορθωσεις για να πουληθει.
userin1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, Acrobatis7 είπε Επισης. Το οτι το ακινητο θα πωληθει δεν σημαινει οτι αυτος θα πρεπει να φυγει. Μπορει να συνεχισει να νοικιαζει το ακινητο απο τον καινουριο ιδιοκτητη. Παρα πολλες περιπτωσεις που γινεται αυτο. Ακριβως γι αυτον τον λογο δεν βρηκα ποτε λογο να διωξω τον μισθωτη μεχρι να πουληθει το σπιτι. Βεβαια δεν πιστευω οτι υπαρχει ανθρωπος που θα αφηνε το ενοικιο τοσο χαμηλο οσο ειναι αυτην την στιγμη. 5 λεπτά πριν, Acrobatis7 είπε Σεναριο:: Μπορεις να κανεις καινουριο μισθωτηριο στο ονομα σου και μεσα στο συμβολαιο να μπει ορος (τα περισσοτερα το εχουν) οτι ο ιδιοκτητης κατοπιν γραπτης ενημερωσης μπορει να επισκεπτεται το μισθιο 1 φορα το μηνα. Σε αλλο σημειο του συμβολαιου να λεει οτι η μη συμμορφωση στους ορους του συμβολαιου στις παγιες υποχρεωσεις του σε συνεχομενη συχνοτητα σημαινει ληξη του συμβολαιου. Κατι που μπορεις να χρησιμοποιησεις σε μεταγενεστερο χρονο. Πολυ καλη ιδεα που αξιζει να εξετασω με τον δικηγορο! Εννοειται αυριο πρωι πρωι και μαλιστα θα ποσταρω και τι μου ειπε. Δεν ξερω, μπορει καποιος αλλος δολιος να παρει μια πληροφορια αυριο μεθαυριο σε καποια μεταμεσονυχτια αναζητηση του.
talibanakos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 50 λεπτά πριν, Acrobatis7 είπε Δεν καταλαβαινω την επιθεση που δεχτηκες για κατι που δεν σε αφορουσε καθολου. Πρωτη μερα στο insomnia φιλε? Δεν τους εχει μαθει τοσο καιρο,που μπαινουν και κανουν πουτ@ν@ οτι θεμα τους γυαλισει,μεχρι να κλειδωσει; 4
Acrobatis7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 32 λεπτά πριν, talibanakos είπε Πρωτη μερα στο insomnia φιλε? Δεν τους εχει μαθει τοσο καιρο,που μπαινουν και κανουν πουτ@ν@ οτι θεμα τους γυαλισει,μεχρι να κλειδωσει; Ξερω. Ειμαι χρονια εδω. Το παλικαρι ηθελε μια ειλικρινη απαντηση και ακουγονταν ΟΚ ακομα και μετα απο πολυ trollαρισμα που εφαγε. Τον λυπηθηκα τον φουκαρα. 19 χρονων ειναι. Τι να τον ενοιαζε τι γινονταν οταν ηταν 16? Τεσπα. Ειδωμεν. 1
talibanakos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, Acrobatis7 είπε Ξερω. Ειμαι χρονια εδω. Το παλικαρι ηθελε μια ειλικρινη απαντηση και ακουγονταν ΟΚ ακομα και μετα απο πολυ trollαρισμα που εφαγε. Τον λυπηθηκα τον φουκαρα. 19 χρονων ειναι. Τι να τον ενοιαζε τι γινονταν οταν ηταν 16? Τεσπα. Ειδωμεν. Δε μου κανει εντυπωση που βλεπω τετοια σχολια,ειδικα απο αυτους που τα βλεπω. Ειναι γνωστοι σπαμερς. Μπραβο στο φιλο που δεν τους εχεις κραξει ακομα,αν θελει μπορω να γινω φιλος του.
ManFromEarth Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 8 ώρες πριν, userin1 είπε Θεωρω πως ναι, υπαρχει στο Ε9 οπως ειπα τα τακτοποιουν ολα οι λογιστες. Αν υπαρχει καποιος τροπος να το επιβεβαιωσω ευκολα απο taxis ευχαριστως να το δω κιολας. Εντάξει ή τρολαρεις ή είσαι κουκουρουκου. Έχεις ένα ακίνητο που το κληρονόμησε πριν 2 χρόνια θέλεις να το πουλήσεις και δεν ξέρεις καν αν το έχεις δηλωμένο στην εφορία; Τι διαβάζουμε εδώ μέσα ρε γμτ 1
Narayan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δύο σημαντικές λεπτομέρειες που δεν μας έχει διευκρινήσει ο ΟΡ: 1) Το μισθωτήριο που έχει συναφθεί ποιόν αναφέρει ως εκμισθωτή, τον ΟΡ ή την θεία του; 2) Τα ενοίκια που εισπράχθηκαν από τη θεία, έχουν δηλωθεί στο δικό του Ε2 ή της θείας; Αν ο ΟΡ είναι ο εκμισθωτής και ταυτόχρονα αποδίδει φόρο για αυτό το εισόδημα ετησίως, τότε είναι απλή η υπόθεση, πάει δικαστικά τον νοικάρη και ζητά και τα ενοίκια των περασμένων ετών καθώς δεν υπάρχουν αποδείξεις πως του έχει κατατεθεί έστω και ένα ευρώ από τον μισθωτή. Αν όμως εκμισθωτής φαίνεται η θεία, περιπλέκεται το θέμα. 1
kallair Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Θα συμφωνησω με τους προηγουμενους οτι εισαι YOLO γιατι δεν γινεται να εχεις κατι στο ονομα σου, να υπαρχει μισθωτηριο (; ) και τα λεφτά να μπαινουν σε ξένο λογαριασμό. δλδ φορολογεισαι κ πληρωνεις τον φορο απο τα ενοικια χωρις να εισπρατεις τπτ κ η θεια σου εχει ολο το ποσο για την παρτη της; Εκτος και αν δεν μας τα λες καλα και δεν υπαρχει μισθωτηριο κ ειναι μαυρα τα λεφτα που παιρνετε. 1
Joshua21 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, Acrobatis7 είπε Το οτι χαρακτηριστικες γιολο δεν εχει καμια σημασια με την κατασταση που εχεις βρεθει μιας και εως τωρα δεν σε αφορουσε. Αν θέλεις εξήγησε το μας λίγο αυτό, πως γίνεται η κατάσταση που έχει βρεθεί ο ts ως ιδιοκτήτης του ακινήτου να μην τον αφορούσε ως τώρα?
logistoulis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Narayan είπε 2) Τα ενοίκια που εισπράχθηκαν από τη θεία, έχουν δηλωθεί στο δικό του Ε2 ή της θείας; σε περίπτωση που δεν έχουν δηλωθεί, ο δικηγόρος θα πει απλά στο λογιστή να κάνει τροποποιητική δήλωση (been there.. ) 1
duende Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 ενταξει, χαλαρωστε λιγο το παληκαρι ειναι 19, στα 17 που κληρονομησε οι περισσοτεροι δηλαδη δεν εισασταν με το π στο χ η το dualshock, ειχατε το μυαλο στα φοροτεχνικα.. θα κολυμπησει και θα μαθει 1 2
afragorn Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ περιμένω την απάντηση του (πλιιιζ μη το κλειδώσετε μέχρι το μεσημέρι που θα γυρίσει λογικά😛) γιατί φαίνεται εντάξει παιδί και όχι yolo. Και εγώ στα 19 όχι μόνο δεν ασχολιόμουν με φοροτεχνικά (και ας τα σπούδαζα), αλλά βαριόμουνα μέχρι και να βγάλω βεβαίωση από τη σχολή για να τη δώσω στον πατέρα μου για τη δική του φορ. δήλωση... Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από afragorn 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις