Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχω ένα Nissan almera n16 αλλά το θέμα μου δεν είναι εκεί. Πήγα σήμερα σε ένα βουλγκανιζατέρ για να κάνω έρευνα αγοράς για καινούρια λάστιχα. Όλα καλά αλλά ο υπάλληλος μου είπε για μια σκόνη που μπαίνει μέσα στο λάστιχο αντί να γίνει ζυγοστάθμιση, εγώ βέβαια δεν είμαι σίγουρος για το αν αυτό θα είναι αποτελεσματικό ή όχι. Αν γνωρίζετε κάτι σχετικά με αυτό πείτε το μου. Ευχαριστώ.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NissanAlmeraN16 είπε

1) Λέει για φορτηγά.

2) Το έχει δοκιμάσει κάποιος;;;

Αν ναι υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;;

1) Ε μπορεί να υπάρχει άλλη για επιβατικά.

2) Δεν νομίζω να βρεις κάποιον που να το έχει δοκιμάσει.

Μπορείς πάντως να ζητήσεις από το βουλκανιζατέρ να σου κάνει την παραδοσιακή ζυγοστάθμιση.

Δημοσ.

Το να πω στον βουλγκανιζατερά να μου κάνει την παραδοσιακή ζυγοστάθμιση είναι το μόνο σίγουρο που θα κάνω εάν δεν καταλήξω σε κάποιο θετικό συμπέρασμα για αυτήν την άγια σκόνη.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Τα φορτηγά/λεωφορεία  πάνε μέχρι 125χλμ/ωρα;?

Μερικά φορτηγά ναι, από λεωφορεία τα περισσότερα μπορούν, γιατί ρωτάς όμως?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Μερικά φορτηγά ναι, από λεωφορεία τα περισσότερα μπορούν, γιατί ρωτάς όμως?

αλλες φυγόκεντρες δυνάμεις στα 125 και άλλες στα 150 .Εκεί θέλω να καταλήξω.

Εν τω μεταξύ η ζυγοστάθμιση είναι λίγο παρεξηγημένη,Μπορεί το λάστιχο να κάτσει στην ζάντα χωρίς να χρειάζεται τίποτα απο βαρίδια.Και να το βγάλεις βάλεις και να κάτσει σε άλλη θέση και να θέλει πολλα.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

αλλες φυγόκεντρες δυνάμεις στα 125 και άλλες στα 150 .Εκεί θέλω να καταλήξω.

Τότε η ερώτηση που έκανες ήταν εντελώς άκυρη.

1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Εν τω μεταξύ η ζυγοστάθμιση είναι λίγο παρεξηγημένη,Μπορεί το λάστιχο να κάτσει στην ζάντα χωρίς να χρειάζεται τίποτα απο βαρίδια.Και να το βγάλεις βάλεις και να κάτσει σε άλλη θέση και να θέλει πολλα.

Αυτό που περιγράφεις, δλδ να κάτσει το λάστιχο στη ζάντα χωρίς να χρειάζεται τίποτα από βαρίδια, τυχαίνει 1 φορά στις 100 και αν. Πάντα βγαίνουν διαφορές, είτε μικρές είτε μεγάλες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Τότε η ερώτηση που έκανες ήταν εντελώς άκυρη.

Αυτό που περιγράφεις, δλδ να κάτσει το λάστιχο στη ζάντα χωρίς να χρειάζεται τίποτα από βαρίδια, τυχαίνει 1 φορά στις 100 και αν. Πάντα βγαίνουν διαφορές, είτε μικρές είτε μεγάλες.

Τα φορτηγά νόμιμα πάνε μέχρι 88?Μέχρι εκεί δεν "χρειάζονται" καν ζυγοστάθμιση.Τεσπα ,μάλλον δεν μπορώ να σου δώσω να καταλάβεις τι έχω στο μυαλό μου.

Εσύ στο δικό σου αμάξι Jos θα το δοκίμαζες;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Τα φορτηγά νόμιμα πάνε μέχρι 88?Μέχρι εκεί δεν "χρειάζονται" καν ζυγοστάθμιση.Τεσπα ,μάλλον δεν μπορώ να σου δώσω να καταλάβεις τι έχω στο μυαλό μου.

Εσύ στο δικό σου αμάξι Jos θα το δοκίμαζες;

Κάνεις λάθος, ακόμα και αυτά που πάνε νόμιμα μέχρι 88 είναι απαραίτητο να έχουν ζυγοσταθμιστεί οι τροχοί τους.

Εγώ σίγουρα ΔΕΝ θα το δοκίμαζα.

Δημοσ.

jesus christ ρε παιδιά, μια ζυγοστάθμιση είναι το πιο απλό και σχετικά φθηνό πράγμα.. δεν νοείται να αλλάξεις λάστιχα και να μην σου κάνουν δωρεάν ζυγοστάθμιση και στην αλλαγή και στα 1000 χλμ δωρεάν... Για ποιό λόγο να μπλέκεις με αβέβαιους πειραματισμούς;

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...