cmad Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Είμαι μεταξύ αυτών των 2 κινητών για Θεια μου. Χρησιμοποιεί 2 Facebook (καθένα με διαφορετικό όνομα!) και το προηγούμενο κινητο Redmi 5 με 2 gb ram γονατίζει να ανοίξει τα μυνηματα ,το viber όλα. 😳😂😳 πρεπει να αναβαθμίσει. Τι προτείνετε μάγκες? το Xiaomi mi 8 στα 249 κ το Realme 5pro στα 299
GeorgeR1_700 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Για την χρήση που το θέλει κατά την γνώμη μου δεν χρειάζεται πάνω από 4gb ram. Εγώ προτείνω το Xiaomi Mi A3, το οποίο δεν κολλάει πουθενά, έχει android one (δηλαδή έχει πιο ελαφρύ λογισμικό), καλές κάμερες, δυνατή μπαταρία και γενικά είναι ένα VFM κινητό. Ωστόσο για πολλούς υπάρχουν και μειονεκτήματα ενώ για άλλους δεν έχουν σημασία. Αν σε χαλάνε όμως αυτά τα μειονεκτήματα πας σε Xiaomi Mi 9 lite. Βέβαια αν πας στο Mi 9 lite λογικό είναι να πεις και γιατί να μην δώσω λίγα παραπάνω για να πάρω το Mi 8. Το ερώτημα όμως είναι για την χρήση που το θέλει αξίζει?
Sokpap1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Για αυτή τη χρήση καλύτερα πήγαινε σε κάτι φτηνότερο.
cmad Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Περισσότερο πήγαινα προς αυτά γιατί αγορά θα γίνει από Κωτσόβολο. Και τα 4 gb ram μήπως είναι λίγα μετά από λίγο καιρό; Android είναι αυτό. Επίσης στο a3 δεν έχει το κλασικό navigation bar με τα 3 κουμπάκια και θα φρικάρει. Δεν το συζητώ για full gestures. 😁😁 Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από cmad
cmad Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 9 ώρες πριν, cmad είπε Περισσότερο πήγαινα προς αυτά γιατί αγορά θα γίνει από Κωτσόβολο. Και τα 4 gb ram μήπως είναι λίγα μετά από λίγο καιρό; Android είναι αυτό. Επίσης στο a3 δεν έχει το κλασικό navigation bar με τα 3 κουμπάκια και θα φρικάρει. Δεν το συζητώ για full gestures. 😁😁 Κάποιος άλλος έχει να προτείνει κάτι?
infamousjohn Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Να βγάζει τα spyware από το κινητό της και θα ξαναβρεί την ταχύτητα του. Καθώς και ότι σάπιο σε "δωρεάν παιχνίδι" 1
GeorgeR1_700 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά στις εργοστασιακές, το κινητό μπορεί να επανέλθει (προφανώς με την επαναφορά θα διαγραφούν όλα όσα έχει μέσα η συσκευή). Όσο για το mi 8 γενικά που το έψαξα λίγο δεν με ενθουσίασε και πολύ για τα λεφτά του. Όπως είπα, πας σε Mi 9 lite. Όσο για το Mi Α3 που έχει android one, πιστεύω πως θα συνεχίζει να τρέχει χωρίς προβλήματα/κωλύματα καθώς είναι πιο ελαφρύ το λογισμικό, και αν θυμάμαι σωστά και τo Mi A2 κρατιέται μια χαρά ακόμα. Ίσως να αλλάζει με κάποιον launcher το navigation bar (ίσως και όχι). Το Mi 9 lite πάντως έχει όλο το πακέτο. Δες και αυτό το review για να βοηθηθείς.
chios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 https://www.e-shop.gr/kinito-realme5-pro-8gb-128gb-dual-sim-sparkling-blue-gr-p-TEL.092529 Το Realme έχει 255€ και είναι τούμπανο, με 8ραμ /128 ρομ θα ήθελα να είμαι η θεία σου. Νομίζω είναι υπερβολή αν ήταν για σένα ΟΚ, Κοίτα και το mi9 lite, mi a3 για πιο φθηνά.
ss13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 7 ώρες πριν, cmad είπε Κάποιος άλλος έχει να προτείνει κάτι? Πήρα το Red note 8 t ( 64 Gb / 4 Ram ) πριν κάποιες μέρες , δεν το πολύ δούλεψα αλλά είναι πολύ γρήγορο , δυνατή μπαταρία κλπ , το είδα δίπλα δίπλα με το Red Mi A3 , δεν υπάρχουν αισθητές διαφορές , θα δείξει πως θα τα πάει 😎
infamousjohn Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Με γεια αδερφέ. Χρυσός συνδυασμός σπεκ για κάποιον που δεν θέλει να λέει ότι έχει "ναυαρχίδα" (απλά να το λέει)
cmad Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Τελικά παρήγγειλα το Realme . Ευχαριστώ για τη βοήθεια
chios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Από που;; όταν παραλάβεις κάνε και ένα μικρό review.
cmad Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, chios είπε Από που;; όταν παραλάβεις κάνε και ένα μικρό review. Από e-shop. Όταν παραλάβω θα το δουλέψω εγώ λίγες μέρες κ μετά θα της το δώσω. 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα