Προς το περιεχόμενο

Help me pleaseee

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε περιπτωση που αγορασω καινουρια οθονη 144 hz θα εχω προβλημα; Γιατι καποιες φορες ποιανω 120fps καποιες 180 και δεν ξερω τι να κανω 

Επεξ/σία από kyriakosssss
Ελληνικοι χαρακτηρες
Δημοσ.

ελληνικά παρακαλώ για να καταλάβουμε τι γράφεις. 

Δημοσ.

τα specs του συστήματος; ωστόσο δεν έχεις κανένα θέμα. το ότι το monitor σου μπορεί να τρέξει 144hz δεν σημαίνει πως όλα τα παιχνίδια θα είναι σταθερά 144fps. εννοείται ότι θα παίζει προς τα πάνω ή προς τα κάτω αναλόγως το παιχνίδι. είναι απολύτως φυσιολογικό και από τη στιγμή που είσαι πάνω από 60fps τότε είναι πάρα πολύ καλά. σε πολλά παιχνίδια μπορείς να βάλεις και περιορισμό στα fps.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, zeibei είπε

τα specs του συστήματος; ωστόσο δεν έχεις κανένα θέμα. το ότι το monitor σου μπορεί να τρέξει 144hz δεν σημαίνει πως όλα τα παιχνίδια θα είναι σταθερά 144fps. εννοείται ότι θα παίζει προς τα πάνω ή προς τα κάτω αναλόγως το παιχνίδι. είναι απολύτως φυσιολογικό και από τη στιγμή που είσαι πάνω από 60fps τότε είναι πάρα πολύ καλά. σε πολλά παιχνίδια μπορείς να βάλεις και περιορισμό στα fps.

Καλησπερα αυτος ειναι ο υπολογιστης μου και μου εστειλαν απο εδω το φορουμ οτι πρεπει να παιζω 144fps σταθερα στα low γραφικα ενω δεν παιζω παιζω με 100 και μου ειπαν να το παω απο εκει π το πηρα να το τεσταρουν και μου ειπαν οτι ολα δουλευουν μια χαρα και το εκαναν και φορματ δεν βρισκω τον λογο να μην ποιανω τα fps και ρωταω το οτι αν παρω μια οθονη 144hz και δεν ποιανω τα fps θα κολλαω η κατι η ολα θα λειτουργουν σωστα;

πψ.png

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kyriakosssss είπε

Καλησπερα αυτος ειναι ο υπολογιστης μου και μου εστειλαν απο εδω το φορουμ οτι πρεπει να παιζω 144fps σταθερα στα low γραφικα ενω δεν παιζω παιζω με 100 και μου ειπαν να το παω απο εκει π το πηρα να το τεσταρουν και μου ειπαν οτι ολα δουλευουν μια χαρα και το εκαναν και φορματ δεν βρισκω τον λογο να μην ποιανω τα fps και ρωταω το οτι αν παρω μια οθονη 144hz και δεν ποιανω τα fps θα κολλαω η κατι η ολα θα λειτουργουν σωστα;

πψ.png

Το οτι σου έκαναν φορματ και το οτι σου είπαν όλα δουλεύουν μια χαρά, είναι εντελώς άσχετο με το αν θα πιάνεις 144 FPS.

Σε ΑΑΑ τίτλους, στις υψηλότερες αναλύσεις και γραφικά, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να πιάνεις ούτε τα 100.

Γιαυτό γίνε πιο συγκεκριμένος στο τι παιχνίδια παίζεις.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, donblunts είπε

Το οτι σου έκαναν φορματ και το οτι σου είπαν όλα δουλεύουν μια χαρά, είναι εντελώς άσχετο με το αν θα πιάνεις 144 FPS.

Σε ΑΑΑ τίτλους, στις υψηλότερες αναλύσεις και γραφικά, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να πιάνεις ούτε τα 100.

Γιαυτό γίνε πιο συγκεκριμένος στο τι παιχνίδια παίζεις.

fortnite παιζω 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, donblunts είπε

Λογικά ναι, ίσως χρειαστεί να κάνεις μια υποχώρηση στα γραφικά.

τα εχω βαλει ολα low οπως λεει και παιζω με 100... :( 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, donblunts είπε

Τότε όχι, μην πάρεις 144Hz.

το θεμα ειναι οτι καποιες φορες ποιανω 144 fps επειδη παιζω αυτη την στιγμη ποιανω 165fps σταθερα αλλα υπαρχουν φορες που ποιανω λιγοτερα γιατι το κανει αυτο;

και αυτα τα fps τα ποιανω με κτι βιντεο που ειδα στο youtube για την καρτα κατι ρυθμίσεις για το παιχνιδι κατι απο τους φακελους 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...