kyriakosssss Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε περιπτωση που αγορασω καινουρια οθονη 144 hz θα εχω προβλημα; Γιατι καποιες φορες ποιανω 120fps καποιες 180 και δεν ξερω τι να κανω Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από kyriakosssss Ελληνικοι χαρακτηρες
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 ελληνικά παρακαλώ για να καταλάβουμε τι γράφεις.
kyriakosssss Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 36 λεπτά πριν, zeibei είπε ελληνικά παρακαλώ για να καταλάβουμε τι γράφεις. Eτοιμοο
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 τα specs του συστήματος; ωστόσο δεν έχεις κανένα θέμα. το ότι το monitor σου μπορεί να τρέξει 144hz δεν σημαίνει πως όλα τα παιχνίδια θα είναι σταθερά 144fps. εννοείται ότι θα παίζει προς τα πάνω ή προς τα κάτω αναλόγως το παιχνίδι. είναι απολύτως φυσιολογικό και από τη στιγμή που είσαι πάνω από 60fps τότε είναι πάρα πολύ καλά. σε πολλά παιχνίδια μπορείς να βάλεις και περιορισμό στα fps.
kyriakosssss Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 14 ώρες πριν, zeibei είπε τα specs του συστήματος; ωστόσο δεν έχεις κανένα θέμα. το ότι το monitor σου μπορεί να τρέξει 144hz δεν σημαίνει πως όλα τα παιχνίδια θα είναι σταθερά 144fps. εννοείται ότι θα παίζει προς τα πάνω ή προς τα κάτω αναλόγως το παιχνίδι. είναι απολύτως φυσιολογικό και από τη στιγμή που είσαι πάνω από 60fps τότε είναι πάρα πολύ καλά. σε πολλά παιχνίδια μπορείς να βάλεις και περιορισμό στα fps. Καλησπερα αυτος ειναι ο υπολογιστης μου και μου εστειλαν απο εδω το φορουμ οτι πρεπει να παιζω 144fps σταθερα στα low γραφικα ενω δεν παιζω παιζω με 100 και μου ειπαν να το παω απο εκει π το πηρα να το τεσταρουν και μου ειπαν οτι ολα δουλευουν μια χαρα και το εκαναν και φορματ δεν βρισκω τον λογο να μην ποιανω τα fps και ρωταω το οτι αν παρω μια οθονη 144hz και δεν ποιανω τα fps θα κολλαω η κατι η ολα θα λειτουργουν σωστα;
donblunts Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, kyriakosssss είπε Καλησπερα αυτος ειναι ο υπολογιστης μου και μου εστειλαν απο εδω το φορουμ οτι πρεπει να παιζω 144fps σταθερα στα low γραφικα ενω δεν παιζω παιζω με 100 και μου ειπαν να το παω απο εκει π το πηρα να το τεσταρουν και μου ειπαν οτι ολα δουλευουν μια χαρα και το εκαναν και φορματ δεν βρισκω τον λογο να μην ποιανω τα fps και ρωταω το οτι αν παρω μια οθονη 144hz και δεν ποιανω τα fps θα κολλαω η κατι η ολα θα λειτουργουν σωστα; Το οτι σου έκαναν φορματ και το οτι σου είπαν όλα δουλεύουν μια χαρά, είναι εντελώς άσχετο με το αν θα πιάνεις 144 FPS. Σε ΑΑΑ τίτλους, στις υψηλότερες αναλύσεις και γραφικά, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να πιάνεις ούτε τα 100. Γιαυτό γίνε πιο συγκεκριμένος στο τι παιχνίδια παίζεις.
kyriakosssss Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, donblunts είπε Το οτι σου έκαναν φορματ και το οτι σου είπαν όλα δουλεύουν μια χαρά, είναι εντελώς άσχετο με το αν θα πιάνεις 144 FPS. Σε ΑΑΑ τίτλους, στις υψηλότερες αναλύσεις και γραφικά, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να πιάνεις ούτε τα 100. Γιαυτό γίνε πιο συγκεκριμένος στο τι παιχνίδια παίζεις. fortnite παιζω
donblunts Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, kyriakosssss είπε fortnite παιζω Λογικά ναι, ίσως χρειαστεί να κάνεις μια υποχώρηση στα γραφικά.
kyriakosssss Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, donblunts είπε Λογικά ναι, ίσως χρειαστεί να κάνεις μια υποχώρηση στα γραφικά. τα εχω βαλει ολα low οπως λεει και παιζω με 100...
donblunts Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, kyriakosssss είπε τα εχω βαλει ολα low οπως λεει και παιζω με 100... Τότε όχι, μην πάρεις 144Hz.
kyriakosssss Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, donblunts είπε Τότε όχι, μην πάρεις 144Hz. το θεμα ειναι οτι καποιες φορες ποιανω 144 fps επειδη παιζω αυτη την στιγμη ποιανω 165fps σταθερα αλλα υπαρχουν φορες που ποιανω λιγοτερα γιατι το κανει αυτο; και αυτα τα fps τα ποιανω με κτι βιντεο που ειδα στο youtube για την καρτα κατι ρυθμίσεις για το παιχνιδι κατι απο τους φακελους
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 https://www.insomnia.gr/forums/topic/731140-οθόνη-240hz-ερωτηση/?tab=comments#comment-57707217 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις