kajwbtfe Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Στις 7/10/2020 στις 2:26 ΠΜ, Fan είπε Το περίμενα σκουπίδι, είναι απλώς άθλιο. Στις ΗΠΑ έχουν σίγουρα θέμα με τις ηλικίες. Τα παιδιά τι ηλικία υποτίθεται ότι είναι; Και εκεί που λες ότι δεν έχει νόημα να δεις το δεύτερο επεισόδιο τα τελευταία δευτερόλεπτα σε κάνουν να πεις ας του δώσω μία ευκαιρία ακόμη. 4/10 Spoiler Αν καταλαβα δλδ τους σκοτωσανε ολους στην πολη των παιδιων?Καλα ειδα?Αν ναι γιατι επρεπε να κανουν πρωτα το μνημοσυνο και δεν τους καθαριζαν απο την αρχη?
7nisiotis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τέλος πρώτης σεζόν χθες. Είναι απλά οκ αν το ξεκινήσεις χωρίς μεγάλες προσδοκίες. Οι υποκριτικές δυνατότητες του καστ είναι απλά οριακά ανεκτες. προς άστα να πάνε, ειδικά αυτή που παίζει την Iris για πέταμα να τη φάει κανένας walker. Κατά τα άλλα δεν ξεχωρίζει κάποιος χαρακτήρας και παρα πολύ, άντε να πούμε οι Έλτον, Χακ, Χόουπ να είχαν έστω λίγο ενδιαφέρον backstory ή εξέλιξη, μαζί και το όλο CRM μυστήριο που είναι και το μοναδικό στοιχείο που κρατάει κάπως "ζωντανή" αυτή τη σειρά. Μη περιμένετε να λάβετε όμως και πολλές απαντήσεις, μάλλον ακόμη περισσότερες απορίες απ'ότι είχατε για την ομάδα με τα ελικόπτερα. Από τη μέση και προς το τέλος αποκτά ενδιαφέρον με αρκετά όμως σκαμπανεβάσματα σαπιλας και κακογραμμένων ανούσιων διαλόγων ή στιγμών. Πιστεύω ότι ούτε οι ίδιοι οι σεναριογράφοι ξέρουν τι θέλουν να δείξουν εν τέλει μέχρι να φτάσουμε στις ταινίες που θα επιστρέψει ο Ρικ. Το 10 επεισόδιο θα μπορούσε να εξελιχθεί ακόμη καλύτερα, περιμένεις ότι υπάρχει κάποιος πιο σημαντικός λόγος που χρειάζονται ( οι της CRM ) ένα συγκεκριμένο άτομο από την ομάδα και όταν γίνεται το αναμενόμενο reveal με τον λόγο αυτό, αλλά και το πώς έφτασε να θεωρηθεί high value χαρακτήρας είναι εντελώς χαζός ή φαντάζει να είναι ( θα καταλάβετε ακριβώς τι λέω στα τελευταία επεισόδια ειδικά στον διάλογο Χόουπ - Χανκ και παράλληλα στην σκηνή με τον επιστήμονα ). Τα after credits scenes είχαν περισσότερο ενδιαφέρον από όλα τα επεισόδια μαζί. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2020 από 7nisiotis 1
najinblue3 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Τέλος πρώτης σεζόν χθες. Είναι απλά οκ αν το ξεκινήσεις χωρίς μεγάλες προσδοκίες. Οι υποκριτικές δυνατότητες του καστ είναι απλά οριακά ανεκτες. προς άστα να πάνε, ειδικά αυτή που παίζει την Iris για πέταμα να τη φάει κανένας walker. Κατά τα άλλα δεν ξεχωρίζει κάποιος χαρακτήρας και παρα πολύ, άντε να πούμε οι Έλτον, Χακ, Χόουπ να είχαν έστω λίγο ενδιαφέρον backstory ή εξέλιξη, μαζί και το όλο CRM μυστήριο που είναι και το μοναδικό στοιχείο που κρατάει κάπως "ζωντανή" αυτή τη σειρά. Μη περιμένετε να λάβετε όμως και πολλές απαντήσεις, μάλλον ακόμη περισσότερες απορίες απ'ότι είχατε για την ομάδα με τα ελικόπτερα. Από τη μέση και προς το τέλος αποκτά ενδιαφέρον με αρκετά όμως σκαμπανεβάσματα σαπιλας και κακογραμμένων ανούσιων διαλόγων ή στιγμών. Πιστεύω ότι ούτε οι ίδιοι οι σεναριογράφοι ξέρουν τι θέλουν να δείξουν εν τέλει μέχρι να φτάσουμε στις ταινίες που θα επιστρέψει ο Ρικ. Το 10 επεισόδιο θα μπορούσε να εξελιχθεί ακόμη καλύτερα, περιμένεις ότι υπάρχει κάποιος πιο σημαντικός λόγος που χρειάζονται ένα συγκεκριμένο άτομο από την ομάδα και όταν γίνεται το αναμενόμενο reveal με τον λόγο αυτό αλλά και το πώς έφτασε να θεωρηθεί high value χαρακτήρας είναι εντελώς χαζός. Τα after credits scenes είχαν περισσότερο ενδιαφέρον από όλα τα επεισόδια μαζί. Εισαι ωραιος, περιμενα να τελειωσει για να το ξεκινησω. Εχει καθολου references σε main series/fear the walking dead?
7nisiotis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Εισαι ωραιος, περιμενα να τελειωσει για να το ξεκινησω. Εχει καθολου references σε main series/fear the walking dead? Μόνο περί CRM. Αλλά και πάλι, ελάχιστα πράγματα.Περισσότερο μεγαλώνει το πέπλο μυστηρίου που περιβάλει το ποιοί είναι και τα κίνητρα τους. Από την άλλη ετοιμάσου για αρκετές teen drama σκηνές. Δες τη ως τελευταία σειρά πριν πας για ύπνο ξέρω γω ή έπειτα από κάποια άλλη ταινία η σειρά. Τα πρώτα 3-4 επεισόδια είναι τραγικά εντελώς. Όταν πέσουν οι τίτλοι τέλους μην κάνεις σκιπ γιατί χάνεις ίσως τα μοναδικά κλιπς που αξίζουν. Νομίζω σε κάθε επεισόδιο έχει με εξαίρεση ένα ή δύο. *κατέβασε την AMZN ποιότητα Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2020 από 7nisiotis 1
najinblue3 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 26 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Μόνο περί CRM. Αλλά και πάλι, ελάχιστα πράγματα.Περισσότερο μεγαλώνει το πέπλο μυστηρίου που περιβάλει το ποιοί είναι και τα κίνητρα τους. Από την άλλη ετοιμάσου για αρκετές teen drama σκηνές. Δες τη ως τελευταία σειρά πριν πας για ύπνο ξέρω γω ή έπειτα από κάποια άλλη ταινία η σειρά. Τα πρώτα 3-4 επεισόδια είναι τραγικά εντελώς. Όταν πέσουν οι τίτλοι τέλους μην κάνεις σκιπ γιατί χάνεις ίσως τα μοναδικά κλιπς που αξίζουν. Νομίζω σε κάθε επεισόδιο έχει με εξαίρεση ένα ή δύο. *κατέβασε την AMZN ποιότητα Καταλαβα, βασικα διαβασα ειναι πολυ μετρια αλλα δε με χαλαει, το ολο universe το γουσταρω παρα πολυ και εχω διαβασει και ολα τα κομικ. Και το fear το σακατεψανε αλλα το συνεχισα 1
qspock Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγω να το πω εδω μηπως και εχει ξεφυγει απο καποιους: Αν θελετε να μεινετε πληρως ικανοποιημενοι απο σειρα με ζομπι, δειτε το KINGDOM και θα σας φανει λιγο και το original Walking Dead. Τουλαχιστον ετσι οπως εχει ξεφτυλιστει απο τοτε που εφυγε ο Ρικ. Το franchise του walking dead εχει καταντησει να ειναι ενα οχημα προωθησης ολης αυτης της χολιγουντιανης μανιας με τα SJW, να προωθηθουν οι μειονοτητες (fear), οι ευπαθεις ομαδες (κωφαλαλοι!), οι γυναικες σε αρχηγικα ποστα και, τελος, τα ...παιδακια!!! Μεσα σε ολα αυτα τα νεα γουστα των Αμερικανων ηρθε και το Disney να κανει παιδικο οτιδηποτε κινειται, και οτι δεν μπορουσε να κανει παιδικο (πχ Punisher, Daredevil κλπ Marvel σειρες) να τις καταργησει για να βλεπουμε αυτα που πλασαρει... Με αυτα και μ'αυτα, το γυρναω σε εναλλακτικο κινηματογραφο και σειρες. Οι Κορεατες ανεβηκαν πολυ τελευταια, επισης υπαρχουν και αλλες αξιολογες παραγωγες οπως πχ οι Barbarians (Γερμανικη). Η Αμερικη χανει τη δυναμικοτητα της στον τομεα αυτο κατι που θα φανει πολυ συντομα σε εντυπωσιακο επιπεδο. Το Kingdom εχει αυτα που θα θελαμε απο το WD, δηλαδη μια προσπαθεια να προχωρησουν το απο που προερχεται ο ιος, πως ακριβως μεταδιδεται, αν γιατρευεται! Και επιτελους θα δειτε μια σειρα οπου τα ζομπι δεν εχουν χαρτινα κεφαλια... Επισης πολυ καλο το Train to Busan 1, Κορεατικη ταινια του 2016 με ζομπι, ισως απο τις καλυτερες συγχρονες ταινιες ζομπι. Οσον αφορα το World Beyond, φυσικα και δεν θα κατσω να το δω, εγω εχω σταματησει το fear εδω και 2 χρονια (εποχες D.Zalazar) ενω και το WD τελειωσε ουσιαστικα με την αλλαγη πρωταγωνιστων (ολες οι γυναικες αρχηγοι και αντρικοι χαρακτηρες ανυπαρκτοι). Με τη μανια αυτη της Αμερικης που εχει αλλιωσει πληρως ο,τι καλο υπηρχε, δεν αξιζει να ασχοληθει κανεις. Το αξιοπεριεργο στην ολη υποθεση ειναι οτι δεν καταλαβαινουν ουτε raitings ουτε τιποτα και συνεχιζουν το χαβα τους! Η δε εμμονη τους στο brainwashing κυριως παιδικων ηλικιων, οι οποιες φαινονται να ειναι ο αποκλειστικος στοχος τους, ειναι κατι τουλαχιστον υποπτο κι επικυνδινο... Σε αντιθεση με τις αερολογιες και επικυνδινες συνομωσιολογιες που εχουν αναπτυχθει για τον κωρονοιο, εδω υπαρχει βασιμη επιχειρηματολογια για το οτι κατι συμβαινει απο πισω! Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2020 από qspock
najinblue3 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, qspock είπε Εγω να το πω εδω μηπως και εχει ξεφυγει απο καποιους: Αν θελετε να μεινετε πληρως ικανοποιημενοι απο σειρα με ζομπι, δειτε το KINGDOM και θα σας φανει λιγο και το original Walking Dead. Τουλαχιστον ετσι οπως εχει ξεφτυλιστει απο τοτε που εφυγε ο Ρικ. Απο τοτε που εφυγε ο Ρικ η σειρα μου αρεσει πιο πολυ. Μετα την ανουσια σεζον να κυνηγανε τον Νιγκαν, το arc με τους whisperers ειναι ανωτερο οπως και στο κομικ, που ο Ρικ δεν εμφανιζεται πολυ. 1
StamTheMan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Εχω δει το walking dead μεχρι ενος σημειου,που πεθανε και ο τελευταιος που ας πουμε οτι με ενοιαζε,μετα δεν ασχοληθηκα καν να τελειωσω τη σαιζον,παρ΄ολο που ειχε μεινει ενα επεισοδιο. Η απορια μου ειναι,τι σχεση εχουν με τη σειρα τα fear και beyond?
7nisiotis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Στις 7/12/2020 στις 1:58 ΠΜ, StamTheMan είπε Εχω δει το walking dead μεχρι ενος σημειου,που πεθανε και ο τελευταιος που ας πουμε οτι με ενοιαζε,μετα δεν ασχοληθηκα καν να τελειωσω τη σαιζον,παρ΄ολο που ειχε μεινει ενα επεισοδιο. Η απορια μου ειναι,τι σχεση εχουν με τη σειρα τα fear και beyond? Είναι η εισαγωγή για τις ταινίες του Ρικ ( 3 στον αριθμό ). Δείχνει, μέχρι ενός σημείου ποια είναι η "ομάδα" με τα ελικόπτερα
StamTheMan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, 7nisiotis είπε ποια είναι η "ομάδα" με τα ελικόπτερα Δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο :/
totalius Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Τη δουλειά της τη κανει μια χαρά η σειρά . Να προσφέρει άφθονο γέλιο δλδ απο τα Reviews του IMDB π.χ. This will be a great show if sometime in the next episode all the melodramatic teens get eaten by the zombies. 🤩
7nisiotis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Αυτό ισχύει.Το έλεγα και γω στα πρώτα επεισόδια. Αρκετοί χαρακτήρες ΔΕΝ παλεύονται πχ Iris. Και δυστυχώς φαίνεται, από το τέλος αυτό το τούβλο είναι η "σημαντική". Πώς δε πέθανε στη σκηνή που μόλις βγήκαν από τη πόλη να πέσει σε καμία λακούβα μέσα με ζόμπι απορώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα