TechnoState Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 @Nazar .... πόσο καιρό το έχεις? Δεν σου έχει βγαλει ποτέ πρόβλημα με ακούσια πατήματα στο touchpad (αν έχεις το δικό του, flip πληκτρολόγιο) δεν σου έχουν χαλαρώσει καθόλου οι επαφές με αποτέλεσμα να χάνει την σύνδεση κ να θέλει αποκλειστικά σταθερή επιφάνεια για να το χειριστείς(πάλι, εάν διαθέτεις το δικό του πληκτρολογίο). Ο αναγνώστης κάρτας μνήμης λειτουργεί συνεχώς κ σωστά? Δεν σταματάει ξαφνικά να αναγνωρίζει ή να διαβάζει την κάρτα (εάν την έχεις μόνιμα μέσα, σαν επιπλέον storage λύση κ εάν χρησιμοποιείς 128gb)....που το έχω δοκιμάσει με τουλάχιστον 3 διαφορετικές (τόσο τις αργες όσο κ τις γρήγορες). Κατά το περσινό μεγάλο spring update των windows, πηγαν όλα καλά?...δεν είχες ποτέ blue screen απο τότε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nazar Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 21/2/2020 στις 5:36 ΜΜ, TechnoState είπε @Nazar .... πόσο καιρό το έχεις? Δεν σου έχει βγαλει ποτέ πρόβλημα με ακούσια πατήματα στο touchpad (αν έχεις το δικό του, flip πληκτρολόγιο) δεν σου έχουν χαλαρώσει καθόλου οι επαφές με αποτέλεσμα να χάνει την σύνδεση κ να θέλει αποκλειστικά σταθερή επιφάνεια για να το χειριστείς(πάλι, εάν διαθέτεις το δικό του πληκτρολογίο). Ο αναγνώστης κάρτας μνήμης λειτουργεί συνεχώς κ σωστά? Δεν σταματάει ξαφνικά να αναγνωρίζει ή να διαβάζει την κάρτα (εάν την έχεις μόνιμα μέσα, σαν επιπλέον storage λύση κ εάν χρησιμοποιείς 128gb)....που το έχω δοκιμάσει με τουλάχιστον 3 διαφορετικές (τόσο τις αργες όσο κ τις γρήγορες). Κατά το περσινό μεγάλο spring update των windows, πηγαν όλα καλά?...δεν είχες ποτέ blue screen απο τότε? Το έχω 2 κοντά δύο χρόνια Το δικό του πληκτρολόγιο δεν με βολεύει, γιατί το χρησιμοποιώ στον καναπέ, οπότε μόνο σαν tablet. Κάποια στιγμή ναι, είχε κάποια θέματα. Κάρτα μνήμνης δεν έχω βάλει. Οκ με τα windows Σε γενικές γραμμές -οθόνη καλή -μπαταρία 5ωρο -browsing οκ -fast boot ok Ενω το πήρα για laptop Replacement ξαναγύρισα στο laptop, -αφενός δεν στέκεται χωρίς σταθερό σημείο (καναπές που είπαμε) -αφετέρου ξεφορτίζει όταν δουλεύει στην πρίζα Επίσης επικίνδυνο για θραύση, ενω το laptop μου έχει πέσει άπειρες φορές Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από Nazar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) ....μαλιστα, μάλλον είμαι άτυχος, τι να πω. Η μπαταρία κ στα δικά μου, έχει βγει καλή... αλλά επίσης να πω, στο hi10 , στα windows (στο Android δεν γνωρίζω, εδώ κ ένα χρόνο δεν μπουταρει καν εκεί) κατά την φόρτιση, παρατηρώ ένα έντονο breathing("πάλεται" η φωτεινότητα) στην οθόνη (ταυτόχρονα/συγχρονισμένα με το blinking του led φόρτισης)....γι αυτά κ όλα τα παραπάνω λοιπόν, εγώ δεν θα αγόραζα πάλι hybrid tablet η laptop απο την chuwi. Στα power banks πάντως, συστήνεται ανεπιφύλακτα. Το 20.000mah της τα πάει περίφημα (ήταν κ απο τα πρώτα με type-C που κυκλοφόρησαν) εδώ κ τρία χρόνια. Η σύγκριση γίνεται με τα αντίστοιχα 20αρια της Xiaomi/ΖΜΙ κ Anker, που επίσης ό,τι η μία θύρα, έχει πιστοποίηση κ λειτουργία Qfc3 απο...τότε! Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2020 από TechnoState 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα