Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Ενεργοποίηση πριν κανά διβδομαδο. Όλα καλά με down και up

Απλά κατέβασα στο κινητό διάφορα παιχνίδια cod, pubg ,mobile legend και δεν υπάρχει , συνέχεια κάνει reconnecting, κολλάει και τα ms είναι στο θεό πολλές φορές. Σαν να κανει πολύ μικρές διακοπές.

Η πλάκα είναι ότι μου βγάζει 24ping στο speedtest. Έχω το zte(ZXHN H267N) το μικρό της nova που δίνουν. 

Έχει κανείς καμιά ιδέα τι παίζει; Να τους πάρω να τους πω ότι τι;  Παραθέτω και μια φωτογραφία με τα στατιστικά της γραμμής.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων,

Γιώργος

γραμμη.png

Δημοσ.

Για gaming θες χαμηλό ping οπότε πρέπει να τους πεις να κάνουν την γραμμή σου από Interleaved σε Fast Path.

Όσον αφορά τις αποσυνδέσεις είχα και εγώ τα ίδια θέμα τα μέχρι που άλλαξα modem, το ΖΤΕ που δίνει η Nova/Forthnet μόνο με την 24άρα γραμμή παίζει καλά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Axelq είπε

Για gaming θες χαμηλό ping οπότε πρέπει να τους πεις να κάνουν την γραμμή σου από Interleaved σε Fast Path.

Όσον αφορά τις αποσυνδέσεις είχα και εγώ τα ίδια θέμα τα μέχρι που άλλαξα modem, το ΖΤΕ που δίνει η Nova/Forthnet μόνο με την 24άρα γραμμή παίζει καλά.

Σ' ευχαριστώ φίλε μου. Τους πήρα και τους ζήτησα μόλις fast path, 

Όσο για το μόντεμ έχεις η έχουν εδώ τα παιδιά να προτείνουν κάποιο καλό;σχετικά οικονομικό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Geothekiller είπε

Σ' ευχαριστώ φίλε μου. Τους πήρα και τους ζήτησα μόλις fast path, 

Όσο για το μόντεμ έχεις η έχουν εδώ τα παιδιά να προτείνουν κάποιο καλό;σχετικά οικονομικό. 

Το πιο καλό και οικονομικό είναι το TP-LINK Archer VR400

Το έχω τους τελευταίους 2 μήνες και δεν έχει κολλήσει ούτε έχει κάνει restart.

Υπόψιν ότι έχει φορτωμένο πάνω του 3 smartphone, 2 υπολογιστές, 1 SmartTV και εκτυπωτή στο δίκτυο του.

Όταν είχα το ΖΤΕ, με Netflix στην τηλεόραση το Youtube σε ένα κινητό φόρτωνε λες και είχα 1mbps σύνδεση, όταν έμπαινε και δεύτερο έκανε restart με την μία, δεν μπορούσε να μοιράσει καθόλου την ταχύτητα.

Επεξ/σία από Axelq
  • Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, Axelq said:

Το πιο καλό και οικονομικό είναι το TP-LINK Archer VR400

Το έχω τους τελευταίους 2 μήνες και δεν έχει κολλήσει ούτε έχει κάνει restart.

Υπόψιν ότι έχει φορτωμένο πάνω του 3 smartphone, 2 υπολογιστές, 1 SmartTV και εκτυπωτή στο δίκτυο του.

Όταν είχα το ΖΤΕ, με Netflix στην τηλεόραση το Youtube σε ένα κινητό φόρτωνε λες και είχα 1mbps σύνδεση, όταν έμπαινε και δεύτερο έκανε restart με την μία, δεν μπορούσε να μοιράσει καθόλου την ταχύτητα.

Παιζει με VoIP αυτό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, d_gkal είπε

Παιζει με VoIP αυτό;

Έχω επίσης το ίδιο ρουτερ από το Πάσχα. VoIP όχι δεν παίζει (παίζει pstn όμως για όποιον δεν έχει περάσει σε VoIP και ούτε πρόκειται σύντομα). Άμα ψάξεις στο φόρουμ θα βρεις όμως αναλυτικές οδηγίες για το πως να έχεις το ρουτερ της Forthnet για συγχρονισμό και τηλεφωνία, και το Tplink να διαχειρίζεται όλα τα υπόλοιπα (WiFi, ethernet,...).

Επεξ/σία από Realakias
  • Like 1
  • Thanks 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...