Johannestsl Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα στην ομάδα. Πρόκειται να κάνω μετάβαση σε ios και θα αγοράσω το iPhone 11 pro max και είμαι ανάμεσα σε ένα από τα δύο καταστήματα του τίτλου. Αυτό που με απασχολεί είναι σε ποιο από τα δύο καταστήματα θα βρω καλύτερο service (για τους δύσκολους καιρούς). Από κριτικές που διάβασα είδα παράπονα για το iStorm το οποίο είναι premium reseller σε αντίθεση με το iSystem το οποίο είναι authorized reseller (πράγμα που δεν ξέρω κατά πόσο παίζει ρόλο).
Fulgore Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Το απο που θα αγορασεις το κινητο δεν εχει σχεση με το service. Μπορεις με την αποδειξη αγορας να το πας σε οποιο επισημο service θελεις. 1
Jiakometi Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε θέματα αγοράς δεν θα βρεις μεγάλες διαφορές μεταξύ των δύο. Ειναι το ιδιο γνώστες και εξυπηρετικοί. Για θέμα service η ISystem υπερέχει σαφώς. Βεβαίως ισχύει αυτό που γράφει και ο @Fulgore Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2020 από Jiakometi 1
_filippos_ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Επειδή έμπλεξα με όλα τα επίσημα δίκτυα στην Ελλάδα για σέρβις iMac (και όχι iPhone) , μπορώ να σου πω πως δεν εχουν διαφορά. Δεν βρήκα λύση απο κανένα, ίσα ίσα που ταλαιπωρήθηκα απεριόριστα. Ευγενέστατοι μεν ΑΛΛΑ στην περίπτωσή μου ανεπαρκείς. Η λύση δόθηκε στην γραμμή της apple (που δεν εμπλέκονται οι έλληνες). Οπότε, πάρ'το απο όπου σε βολεύει κ κατα πάσα πιθανότητα θα σου φανούν αχρείαστοι, εκτός κι αν πέσεις σε ελαττωματικό κομμάτι απο το εργοστάσιο, όπως εγώ. Ίσως στα κινητά να ισχύουν διαφορετικά. 1
haHa Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Johannestsl είπε Καλησπέρα στην ομάδα. Πρόκειται να κάνω μετάβαση σε ios και θα αγοράσω το iPhone 11 pro max και είμαι ανάμεσα σε ένα από τα δύο καταστήματα του τίτλου. Αυτό που με απασχολεί είναι σε ποιο από τα δύο καταστήματα θα βρω καλύτερο service (για τους δύσκολους καιρούς). Από κριτικές που διάβασα είδα παράπονα για το iStorm το οποίο είναι premium reseller σε αντίθεση με το iSystem το οποίο είναι authorized reseller (πράγμα που δεν ξέρω κατά πόσο παίζει ρόλο). Δεν εχει καμια διαφορα απο το που θα το παρεις οσον αφορα το service και φυσικα δεν σου προτεινω να δωσεις τσαμπα +300€ κερατιατικα απο οτι να το παρεις απο ενα μαγαζι στο skroutz. Tι το παρεις απο skroutz, τι το παρεις απο iStorm/iSystem, τι το παρεις απο Mediamarkt/Πλαισιο, στο ιδιο επισημο service καταληγουν με τα ιδια δικαιωματα/rights. Παρε το απο skroutz και δωσε 80€ για ασφαλεια κινητου αντι να πεταξεις 300€ σε iStorm/iSystem/Mediamarkt/Πλαισιο. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από haHa 1
_filippos_ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Ή ασφάλεια στην Revolut που θα βγει πιο φθηνά αν οχι στα ίδια αλλά με πληρωμή κάθε βδομάδα κ όχι ντούκου.
haHa Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, _filippos_ είπε Ή ασφάλεια στην Revolut που θα βγει πιο φθηνά αν οχι στα ίδια αλλά με πληρωμή κάθε βδομάδα κ όχι ντούκου. Βγαινει αισθητα πιο ακριβα: γυρω στα 120€/χρονο και δεν καλυπτει κλοπή μετά από διάρρηξη. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από haHa
_filippos_ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Βγαίνει 1,88€ / βδομάδα. Βγαίνει 90,24€ ο χρόνος. Διακόπτεις όποτε θες. Δεν τα δίνεις ντούκου. 1
Johannestsl Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Οπότε παίρνω από skroutz χωρίς άγχος και βάζω και ασφάλεια για ένα χρόνο και βλέπω μετά τον χρόνο αν θα πάω στην Revolut.
_filippos_ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 νομίζω πως εχεις μικρό περιθώριο μέχρι να πάρεις ασφάλεια. Μερικές μέρες ή καθόλου...
haHa Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, _filippos_ είπε Βγαίνει 1,88€ / βδομάδα. Βγαίνει 90,24€ ο χρόνος. Διακόπτεις όποτε θες. Δεν τα δίνεις ντούκου. Για κινητα σαν το iphone 11 pro max 64GB που κοστιζουν πανω απο 1050€(skroutz τιμη) , βγαινει 2,21€/εβδομαδα, δηλαδη 120€/χρονο. Με λιγα λογια, 50% παραπανω για χειροτερη καλυψη(δεν καλυπτει κλοπή μετά από διάρρηξη πχ στο αυτοκινητο ή στο σπιτι) απο οτι στην Axa ασφαλιστικη που παρεθεσα πιο πανω. Αν μιλαμε για το iphone 11 pro max 256GB των 1280€, τοτε το κοστος παει στα 2,65€/εβδομαδα, δηλαδη 140€/χρονο. Στον Ξηρογιαννοπουλο/Axa παραμενει 80€/χρονο και για το iphone 11 pro max 256GB των 1280€. ------------------------ 37 λεπτά πριν, Johannestsl είπε Οπότε παίρνω από skroutz χωρίς άγχος και βάζω και ασφάλεια για ένα χρόνο και βλέπω μετά τον χρόνο αν θα πάω στην Revolut. 33 λεπτά πριν, _filippos_ είπε νομίζω πως εχεις μικρό περιθώριο μέχρι να πάρεις ασφάλεια. Μερικές μέρες ή καθόλου... Νομιζω ειναι 1 εβδομαδα μετα την αγορα για να κανεις ασφαλεια στον Ξηρογιαννοπουλο/Axa. Στην revolut ειναι 6 μηνες. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από haHa 1
Johannestsl Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Οπότε με βλέπω για Ξηρογιαννόπουλο... Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
_filippos_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Επειδή έχω το iPhone 11 pro max 64GB , στην Revolut είναι 1,88€/εβδομάδα. Πολυ ευχαρίστως να βγάλω screenshot απο την χρέωση για απόδειξη. Ο λόγος που επιμένω δεν ειναι για να σε πίσω να διαλέξεις την δικιά μου προταση αλλα επειδή τόσο με χρεώνει η revolut.
flyer Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Μπορεί η revolut να δίνει τιμές ανάλογα με το πελάτη. Για εμένα με iPhone pro Max 256 μου ζητάει 2,65 ευρώ την εβδομάδα.
haHa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, flyer είπε Μπορεί η revolut να δίνει τιμές ανάλογα με το πελάτη. Για εμένα με iPhone pro Max 256 μου ζητάει 2,65 ευρώ την εβδομάδα. +1 και σε εμενα τοσο βγαινει: 10 ώρες πριν, haHa είπε Αν μιλαμε για το iphone 11 pro max 256GB των 1280€, τοτε το κοστος παει στα 2,65€/εβδομαδα, δηλαδη 140€/χρονο. Στον Ξηρογιαννοπουλο/Axa παραμενει 80€/χρονο και για το iphone 11 pro max 256GB των 1280€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα