panosflow Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 13 ώρες πριν, Nerazzurri είπε Παίδες το Faeria είναι φάση σαν ένα Hearthstone σε 'σκακιέρα'.. Δεν φαίνεται άσχημο πάντως φιλε το ετρεξες κανονικα?γιατι εμενα μου βγαζει server error.
bromiaris Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Στις 21/2/2020 στις 10:02 ΜΜ, Lezantas26 είπε παντως εγω πατησα να το "αγορασει" και χωρις να κανω install τιποτα φαινεται στα παιχνιδια του uplay Έτσι... μόνο του ζήτησε να πάει στο uplay
Nerazzurri Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 9 ώρες πριν, panosflow είπε φιλε το ετρεξες κανονικα?γιατι εμενα μου βγαζει server error. Ναι έτρεξε κομπλέ κατευθείαν και ούτε παρουσίασε κάποιο θέμα.
definitio Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, opera είπε Γιατί κάνει αιώνες να εγκατασταθεί; εννοείς αφού κατεβάσει 40+ γίγα δεδομένα; Στις 23/2/2020 στις 12:17 ΜΜ, bromiaris είπε Έτσι... μόνο του ζήτησε να πάει στο uplay Και μένα προστέθηκε στο Uplay, αλλά αν πήγαινα να εκκινήσω την εγκατάσταση από εκεί μού έβγαζε πρόβλημα Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2020 από definitio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα