John_on_PC Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, definitio είπε Δεν μπορώ να το εγκαταστήσω...από epic games κατεβαίνει αλλά αποτυγχάνει κάποια στιγμή στην εγκατάσταση, από Uplay λέει δεν έχει επαρκή δικαιώματα. Που λέει δεν έχει επαρκή δικαίωματα; Αν πατήσεις στο Uplay δεξί κλικ και πας vie game details δεν έχει επιλογή download? Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από John_on_PC
definitio Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε μήνυμα που βγάζει αφού δώσω συγκατάθεση κτλ για να ξεκινήσει η εγκατάσταση...δεν έχει επαρκή δικαιώματα να εγκατασταθεί, και να κάνει αλλαγές στη registry. Δεν μου έχει ξανατύχει με κανένα πρόγραμμα. Αν δεν είχα 120mbps D/U γραμμή κι είχα κατεβάσει 40γίγα τσάμπα, θα τράβαγα τα μαλλιά μου. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από definitio
TikiTaka23 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Παιδια κατεβασα το παιχνιδι κανονικα και οταν παω στο epic games launcher παω στο library και παω να πατησω launch μου βγαζει επειτα running αλλα δεν ανοιγει τιποτα.
John_on_PC Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, TikiTaka23 είπε Παιδια κατεβασα το παιχνιδι κανονικα και οταν παω στο epic games launcher παω στο library και παω να πατησω launch μου βγαζει επειτα running αλλα δεν ανοιγει τιποτα. Μήπως αργεί να τελειώσει το launch; Εμένα την πρώτη φορά που το έτρεξα πήρε λίγη ώρα γιατί έλεγε installing DirectX files. Ίσως είναι κάτω από το παράθυρο του epic launcher και δεν πρόλαβε να ανοίξει. Επίσης δοκίμασε μια να scanάρεις με το Uplay μπας και το βρει και το τρέξει σωστά.
opera Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, TikiTaka23 είπε Παιδια κατεβασα το παιχνιδι κανονικα και οταν παω στο epic games launcher παω στο library και παω να πατησω launch μου βγαζει επειτα running αλλα δεν ανοιγει τιποτα. Τα ιδια,κολλησε.
ThanosR92 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Καλημέρα, Άμα "αγοράσουμε" το free παιχνίδι και δεν το κάνουμε install, μπορουμε να το κάνουμε όποτε θέλουμε ;
Mifune Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Καλημέρα, Άμα "αγοράσουμε" το free παιχνίδι και δεν το κάνουμε install, μπορουμε να το κάνουμε όποτε θέλουμε ; Nai 1
John_on_PC Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 12 ώρες πριν, Federacion είπε Με κούφανες. Για να δούμε. Σε εμένα όπως το έκανα έτρεξε κανονικά στο Uplay χωρίς καμία διαφορά με το division 2 που το πήρα από το Uplay. Αλλά επειδή δεν πήγαινε full screen το Uplay το είχα διαγράψει και ξαναεγκαταστήσει τρέχοντας το installer ως administrator. Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να βοηθήσει όσους έχουν προβλήματα. 1
Nerazzurri Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, John_on_PC είπε Σε εμένα όπως το έκανα έτρεξε κανονικά στο Uplay χωρίς καμία διαφορά με το division 2 που το πήρα από το Uplay. Αλλά επειδή δεν πήγαινε full screen το Uplay το είχα διαγράψει και ξαναεγκαταστήσει τρέχοντας το installer ως administrator. Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να βοηθήσει όσους έχουν προβλήματα. Άρα για να καταλάβω όταν το κατεβάσω και εγώ γιατί δεν έχω προλάβει ακόμα, μπορώ να τρέξω το Syndicate μέσω του epic μόνον η μπορούμε και μονο μέσω του uplay τελείως ανεξάρτητα;
John_on_PC Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, Nerazzurri είπε Άρα για να καταλάβω όταν το κατεβάσω και εγώ γιατί δεν έχω προλάβει ακόμα, μπορώ να τρέξω το Syndicate μέσω του epic μόνον η μπορούμε και μονο μέσω του uplay τελείως ανεξάρτητα; Όταν το "αγοράσεις" και πατήσεις install στο epic θα σε βάλει να κάνεις login στο Uplay. Αυτό δεν ξέρω αν γίνεται και χωρίς να πατήσεις install πρώτα. Αν το αφήσεις να κατέβει θα το τρέχεις μέσω του epic. Εναλλακτικά, μπορείς να το αφήσεις να κατέβει και μετά στο Uplay με μια επιλογή που έχει κάτω από το εικονίδιο στο library να του δείξεις που είναι αποθηκευμένο το game (θα επαληθεύσει τα αρχεία) και αν το βρει να το τρέχεις από το uplay. Εγώ επειδή δεν το εμπιστευόμουν αυτό, ακύρωσα το download του epic και έκανα στο εικονίδιο στο Uplay δεξί κλικ και πάτησα view game details. Από εκεί διαλέγεις download. Έτσι το χρησιμοποιείς ανεξάρτητα από το epic, τουλάχιστον αυτό κατάλαβα από τη μισή ώρα που έπαιξα (και το club λειτουργούσε κανονικά). Τέλος, μπορείς να το κατεβάσεις και από τις δύο πλατφόρμες, αν θες για κάποιο λόγο να το κάνεις έτσι. 1
definitio Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 8 ώρες πριν, TikiTaka23 είπε Παιδια κατεβασα το παιχνιδι κανονικα και οταν παω στο epic games launcher παω στο library και παω να πατησω launch μου βγαζει επειτα running αλλα δεν ανοιγει τιποτα. 3 ώρες πριν, John_on_PC είπε Μήπως αργεί να τελειώσει το launch; Εμένα την πρώτη φορά που το έτρεξα πήρε λίγη ώρα γιατί έλεγε installing DirectX files. Ίσως είναι κάτω από το παράθυρο του epic launcher και δεν πρόλαβε να ανοίξει. Επίσης δοκίμασε μια να scanάρεις με το Uplay μπας και το βρει και το τρέξει σωστά. Εμένα τελικά λύθηκε το πρόβλημα. Από Uplay ακόμη δεν μπορώ να το κατεβάσω, αλλά από EpicGames λύθηκε το θέμα. Πρέπει να έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή "automatic updates" (από τις ρυθμίσεις στον epic launcher) + να του αφήσεις πολλή ώρα (το είχα κάνει) ή/και να το δοκιμάσεις κάμποσες φορές μέχρι μετά την προσπάθεια να το τρέξεις, μέχρι να κατεβάσει επιπλέον αρχεία και να ενημερωθεί το παιχνίδι. Πολλές προσπάθειες εκκίνησης του παιχνιδιού, 2 επανεγκαταστάσεις και 3-4 επανεκκινήσεις του υπολογιστή μετά, επιτέλους κατέβασε τις ενημερώσεις και μπόρεσε να τρέξει κανονικά. 1
Nerazzurri Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, John_on_PC είπε Όταν το "αγοράσεις" και πατήσεις install στο epic θα σε βάλει να κάνεις login στο Uplay. Αυτό δεν ξέρω αν γίνεται και χωρίς να πατήσεις install πρώτα. Αν το αφήσεις να κατέβει θα το τρέχεις μέσω του epic. Εναλλακτικά, μπορείς να το αφήσεις να κατέβει και μετά στο Uplay με μια επιλογή που έχει κάτω από το εικονίδιο στο library να του δείξεις που είναι αποθηκευμένο το game (θα επαληθεύσει τα αρχεία) και αν το βρει να το τρέχεις από το uplay. Εγώ επειδή δεν το εμπιστευόμουν αυτό, ακύρωσα το download του epic και έκανα στο εικονίδιο στο Uplay δεξί κλικ και πάτησα view game details. Από εκεί διαλέγεις download. Έτσι το χρησιμοποιείς ανεξάρτητα από το epic, τουλάχιστον αυτό κατάλαβα από τη μισή ώρα που έπαιξα (και το club λειτουργούσε κανονικά). Τέλος, μπορείς να το κατεβάσεις και από τις δύο πλατφόρμες, αν θες για κάποιο λόγο να το κάνεις έτσι. Οκ κατάλαβα τι εννοείς. Βασικά το έχω κάνει claim ήδη μέσω του epic αρχικά και με παρέπεμψε και στο στάδιο που λες ότι σου ζητάει να κάνεις είσοδο με τον uplay λογαριασμό. Το ρώτησα αυτό διότι είδα ότι κάνει προβλήματα σε κάποιους και επειδή έχω μέτριο ίντερνετ δεν θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεως και να το κατεβάσω και να μην τρέχει. Σε αυτή τη φάση προτείνεις δηλαδή να το κατεβάσω εξ αρχής από το uplay;
John_on_PC Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Nerazzurri είπε Οκ κατάλαβα τι εννοείς. Βασικά το έχω κάνει claim ήδη μέσω του epic αρχικά και με παρέπεμψε και στο στάδιο που λες ότι σου ζητάει να κάνεις είσοδο με τον uplay λογαριασμό. Το ρώτησα αυτό διότι είδα ότι κάνει προβλήματα σε κάποιους και επειδή έχω μέτριο ίντερνετ δεν θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεως και να το κατεβάσω και να μην τρέχει. Σε αυτή τη φάση προτείνεις δηλαδή να το κατεβάσω εξ αρχής από το uplay; Έχεις κάποιο θέμα με το Uplay, δλδ έχω δει πως σε κάποιους πέφτει σε 0 mb/s η ταχύτητα και κολλάει στο Uplay. Αν όχι, τότε δεν υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά, απλά σε εμένα που το έκανα έτσι δουλεύει ενώ από πάνω κάποιοι έχουν πρόβλημα με το epic. Και ένα άτομο είπε ότι δεν κατέβαινε στο Uplay λόγω ελλείψεως δικαιωμάτων. Εγώμπορώ να σου πω πως το κατέβασα χωρίς πρόβλημα έτσι. Τώρα αν στο epic έχεις 10 παιχνίδια και στο Uplay 2, ε βάλτο στο epic. Αν βγάλει πρόβλημα ακύρωσε το και βάλτο στο Uplay. Εγώ σε μερικές ώρες θα ξαναμπώ στο παιχνιδι να δω αν έχει κάποιο θέμα, αλλά προς το παρόν μια χαρά.
definitio Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εμένα αυτό έβγαζε το UPLAY Και καλά να απεγκαταστήσεις/επανεγκαταστήσεις το Uplay και τρέχα γύρευε. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από definitio
John_on_PC Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, definitio είπε Εμένα αυτό έβγαζε το UPLAY Και καλά να απεγκαταστήσεις/επανεγκαταστήσεις το Uplay και τρέχα γύρευε. "17008, 17012, 17013, 17014 Try running Uplay with ADMINISTRATOR RIGHTS. If that does not help, try REINSTALLING UPLAY, too. If your game has been activated on the Epic Games Launcher, we would recommend to close Uplay and re-download the game from the Epic Games Launcher." Αυτό λέει σε σχετικό forum. 12 λεπτά πριν, definitio είπε Εμένα αυτό έβγαζε το UPLAY Και καλά να απεγκαταστήσεις/επανεγκαταστήσεις το Uplay και τρέχα γύρευε. Ένας άλλος είπε να κλείσεις με task manager όλες τις διαδικασίες του Uplay και να το τρέξεις ξανά ως administrator. Ελπίζω να σε βοηθήσει αυτό. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από John_on_PC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα