Δημοφιλής ανάρτηση afairesths Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 https://www.epicgames.com/store/en-US/product/assassins-creed-syndicate/home αλλη μια παιχνιδαρα απο την epicgame 18 19
barman_ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Παροτι το εχω τερματισει στο χβοχ το πηρα να υπαρχει.Απο τα καλυτερα της σειρας με πολυ καλο χειρισμο 1
Axelq Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Zengar Zombolt είπε δίνει και το Faeria free https://www.epicgames.com/store/en-US/product/faeria/home 4 1
John_on_PC Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Παιδιά αφού το κατεβάσω στο epic games launcher μετά πως μπορώ να το τρέξω από το Uplay?
Federacion Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 37 λεπτά πριν, John_on_PC είπε Παιδιά αφού το κατεβάσω στο epic games launcher μετά πως μπορώ να το τρέξω από το Uplay? Γιατί να το κάνεις αυτό; Δεν γίνεται. Τρέξτο στο epic.
John_on_PC Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, Federacion είπε Γιατί να το κάνεις αυτό; Δεν γίνεται. Τρέξτο στο epic. Ήθελα να τα έχω όλα σε ένα. Επίσης μου έκανε κάτι περίεργα το epic με αργή φόρτωση και χαμηλή ανάλυση. Πάντως τελικά τα έκανα link και το κατέβασα από το Uplay. 1 1
runner69 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, John_on_PC είπε Ήθελα να τα έχω όλα σε ένα. Επίσης μου έκανε κάτι περίεργα το epic με αργή φόρτωση και χαμηλή ανάλυση. Πάντως τελικά τα έκανα link και το κατέβασα από το Uplay. Πως το εκανες αυτο; Μπορεις να δωσεις περισσοτερες πληροφορίες;
Nerazzurri Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Πολύ δυνατό παιχνίδι, ξεκάθαρα φοβερό deal για δωρεάν. 1
John_on_PC Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, runner69 είπε Πως το εκανες αυτο; Μπορεις να δωσεις περισσοτερες πληροφορίες; Είχα πατήσει να κάνει install στο epic αφού έκανα link με το Uplay. Αυτό το έκανα cancel και μετά στο Uplay πάτησα πάνω στο παιχνίδι και πήγα στο μενού που έχει τις πολλές επιλογές (εκεί που λέει club challenges, rewards κτλ). Από εκεί είχε επιλογή download. Επίσης ειδα πως είχε και επιλογή να αναγνωρίσει τα install files στο Uplay. Ακόμα δεν έχει τελειώσει το κατέβασμα αλλά δεν νομίζω να έχει πρόβλημα. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από John_on_PC 5
Arkin Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Αρκετα καλο παιχνιδι για AC θα σας ταξιδεψει στην βιομηχανικη επανασταση στην καρδια του Λονδινου. Τρεχει αψογα και εχει πολυ καλα γραφικα για τοτε που βγηκε. Πανω απο 50 ωρες gameplay για οποιον θελει να τα κανει ολα. Αξιζουν και τα DLC που εχουν βγει για οποιον ενδιαφερεται. 1
TsironakosMix Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Πολυ καλο AC, δωστε το μια ευκαιρια, τρεχει αψογα στα τωρινα συστηματα και η ατμοσφαιρα του ειναι κορυφη. 1
Fulgore Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Το σωστο ειναι να υπαρχει η σχετικη ενημερωση την ιδια μερα που γινονται διαθεσιμα τα παιχνιδια. Δεν μιλαμε για προσφορα απο καταστημα να πεις να ενημερωθει απο νωρις ο κοσμος να τρεξει να προλάβει πριν τελειωσει το αποθεμα. 1
definitio Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν μπορώ να το εγκαταστήσω...από epic games κατεβαίνει αλλά αποτυγχάνει κάποια στιγμή στην εγκατάσταση, από Uplay λέει δεν έχει επαρκή δικαιώματα. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από definitio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα