Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω πρόταση για tower μέχρι 600€ με έμφαση στα παιχνίδια.

Οκ ξέρω ότι για gaming απαιτείται ένα αξιόλογο ποσό αλλά ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε με 600€. Εννοείται δεν έχουμε απαιτήσεις για high settings.

Καλό θα ήταν η πρόταση να είναι από ένα κατάστημα και όχι σκόρπια κομμάτια.

Υποθέτω θα κινηθούμε σε ryzen. Δυστυχώς έχω καιρό να παρακολουθήσω τις εξελίξεις οπότε χρειάζομαι τη βοήθεια σας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μία ενδεικτική πρόταση από μένα από Quickshop.

ΚΟΥΤΙ Cougar MX 330 - 30€

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ Ryzen 5 2600 - 116€

ΜΗΤΡΙΚΗ MSI B450 - 67€

RAM G. SKILL 16 GB / 3000 Mhz - 75€

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ Nvidia 1660 6 GB - 221€

SSD TOSHIBA 480 GB - 64€

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ CORSAIR VS 550W (2018) - 47€

Σύνολο 620€ + μεταφορικά

Μπορείς να δεις και σε άλλα καταστήματα, πάντως νομίζω πως η κατανομή του budget θα πρέπει να πάει κάπως έτσι. Στην πορεία μπορείς να προσθέσεις κάποιον σκληρό δίσκο 1TB για αποθήκευση αρχείων (περίπου 37-40€), και 1-2 ανεμιστηράκια 120mm (5-10€, οπωσδήποτε το ένα μπροστά να βάζει κρύο αέρα) για καλύτερες θερμοκρασίες.

Επίσης, με 25€ παραπάνω πας από το ίδιο κατάστημα σε κάρτα γραφικών 1660 Super. Αν μπορείς να την βάλεις μόνος σου την κάρτα, μπορείς για παράδειγμα να πάρεις την 1660 Super από άλλο κατάστημα στα 225€, και αξίζει τον κόπο αφού θα σου βγει στα ίδια χρήματα.

Με το παραπάνω σύστημα θα παίζεις με high settings σε full hd ικανοποιητικά.

Καλό είναι επίσης να συμπληρώσεις τη φόρμα για να γίνουν όσο είναι δυνατόν καλύτερες προτάσεις.

Επεξ/σία από raul7
  • Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις τον 1600 ΑF από εδώ https://www.foxstore.gr/index.php?route=product/product&path=1_942_968_464&product_id=77560, που ουσιαστικά είναι το ίδιο chip με τον 2600 (-100MHz all core boost  = clain). Τον έχουν πάρει παιδιά από το forum από εκεί και τον έχουν παραλάβει μέσα σε 5 μέρες.

Εξοικονομώντας 25€ έτσι, μπορείς να πάρεις την 1660Super.

• Like 4
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

Μπορείς να πάρεις τον 1600 ΑF από εδώ https://www.foxstore.gr/index.php?route=product/product&path=1_942_968_464&product_id=77560, που ουσιαστικά είναι το ίδιο chip με τον 2600 (-100MHz all core boost  = clain). Τον έχουν πάρει παιδιά από το forum από εκεί και τον έχουν παραλάβει μέσα σε 5 μέρες.

Από εμένα +1!

Δημοσ.
15 ώρες πριν, tanasen01 είπε

Αν πάρει την super από το ίδιο κατάστημα και μόνο το cpu από αλλού, τότε είναι λίγο δώρο άδωρο, καθώς θα έχει δώσει τα ίδια χρήματα, θα έχει πάρει από διαφορετικά καταστήματα και θα έχει τον 1600 αντί για τον 2600 που είναι έστω και λίγο χειρότερος.

Αν πάρει την κάρτα από αλλού, τον επεξεργαστή από αλλού και τα υπόλοιπα parts από αλλού, θα πρέπει να το πει ο ts για να γίνει διαφορετική πρόταση και ίσως βγουν και καλύτερα parts (το γράφω επειδή προτιμά να τα πάρει από ένα κατάστημα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...