kolpaj90N Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Λειτουργικό σύστημα Windows 10 S ; τι σημαινει αυτο ??? Ξέρει κανένας αν παίρνει κανονικό δίσκο ;
smerliao Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, kolpaj90N είπε Λειτουργικό σύστημα Windows 10 S ; τι σημαινει αυτο ??? Ξέρει κανένας αν παίρνει κανονικό δίσκο ; 3 ώρες πριν, kolpaj90N είπε Λειτουργικό σύστημα Windows 10 S ; τι σημαινει αυτο ??? Ξέρει κανένας αν παίρνει κανονικό δίσκο ; 10s= windows που κάνεις εγκατάσταση μόνο από το store των windows. άρα τα βγάζεις , και πας σε home ή pro ανάλογα με το σύστημα σου. Δεν μπορείς μετά να ξαναγυρίσεις σε S αλλά δεν ενδιαφέρει κανέναν αυτή τη στιγμή. https://support.microsoft.com/en-us/help/4020089/windows-10-in-s-mode-faq για το άλλο , πρέπει να ψάξεις απευθείας στην hp αν βρεις ερώτηση για το ίδιο ακριβώς μοντέλο ή να τους ρωτήσεις . Γενικά παίρνει, αλλά μπορεί να χρειαστεις να βάλεις και την υποδοχη για τον δίσκο στην μητρική , οπότε το κόστος και η δυσκολία ανεβαίνουν πολύ. αυτό πρέπει να ρωτησεις 1
zacharias99 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Το τίμησα και εγω μιας και έψαχνα για την αδερφή μ με αυστηρό ταβάνι τα 350 ευρω. Μονάχα στο πάνελ πονάει λιγο το λάπτοπ. Κατα τ'αλλα ειναι ενα ισορροπημένο λαπτοπ που στα χρηματα αυτα (στην ουσία 320 ευρω) δεν υπαρχει τπτ καλυτερο αυτη τη στιγμή. Ευχαριστώ τον TS για αλλη μια φορα! 1
papafigos84 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 39 λεπτά πριν, zacharias99 είπε Το τίμησα και εγω μιας και έψαχνα για την αδερφή μ με αυστηρό ταβάνι τα 350 ευρω. Μονάχα στο πάνελ πονάει λιγο το λάπτοπ. Κατα τ'αλλα ειναι ενα ισορροπημένο λαπτοπ που στα χρηματα αυτα (στην ουσία 320 ευρω) δεν υπαρχει τπτ καλυτερο αυτη τη στιγμή. Ευχαριστώ τον TS για αλλη μια φορα! Δραμα το πανελ;
Tasosp22 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, smerliao είπε 10s= windows που κάνεις εγκατάσταση μόνο από το store των windows. άρα τα βγάζεις , και πας σε home ή pro ανάλογα με το σύστημα σου. Δεν μπορείς μετά να ξαναγυρίσεις σε S αλλά δεν ενδιαφέρει κανέναν αυτή τη στιγμή. https://support.microsoft.com/en-us/help/4020089/windows-10-in-s-mode-faq για το άλλο , πρέπει να ψάξεις απευθείας στην hp αν βρεις ερώτηση για το ίδιο ακριβώς μοντέλο ή να τους ρωτήσεις . Γενικά παίρνει, αλλά μπορεί να χρειαστεις να βάλεις και την υποδοχη για τον δίσκο στην μητρική , οπότε το κόστος και η δυσκολία ανεβαίνουν πολύ. αυτό πρέπει να ρωτησεις Τα απενεργοποιεις και εχεις windows 10 home μετα. Spoiler Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από Tasosp22 1 1
astrolabos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 36 λεπτά πριν, papafigos84 είπε Δραμα το πανελ; Ε, ΤΝ είναι, τι θα είναι; 😂
CyberMarco Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά, μια απορία. Ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το πρόγραμμα go4more. Αγόρασε ο πατέρας μου το λαπτοπ (με πιστωτική) από φυσικό κατάστημα (χωρίς να κάνει παραγγελία online). Είπε στην υπάλληλο σχετικά για την προσφορά κλπ για να σιγουρευτεί. Στην απόδειξη λέει Eurobank, παίζει να μην πιστωθουν οι πόντοι;
Tasosp22 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, CyberMarco είπε Καλησπέρα παιδιά, μια απορία. Ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το πρόγραμμα go4more. Αγόρασε ο πατέρας μου το λαπτοπ (με πιστωτική) από φυσικό κατάστημα (χωρίς να κάνει παραγγελία online). Είπε στην υπάλληλο σχετικά για την προσφορά κλπ για να σιγουρευτεί. Στην απόδειξη λέει Eurobank, παίζει να μην πιστωθουν οι πόντοι; Τελευταια φορα που ειχα επιστροφη απο ιδιο προγραμμα go4more ειχα πληρωσει σε pos εθνικης και οι ποντοι επιστροφης ειχαν μπει αμεσως. Δες αν εχουν μπει οι ποντοι αλλιως περιμενε μεχρι 4 εργασιμες μερες οπως λεει στους ορους.
makhs5 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, CyberMarco είπε Καλησπέρα παιδιά, μια απορία. Ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το πρόγραμμα go4more. Αγόρασε ο πατέρας μου το λαπτοπ (με πιστωτική) από φυσικό κατάστημα (χωρίς να κάνει παραγγελία online). Είπε στην υπάλληλο σχετικά για την προσφορά κλπ για να σιγουρευτεί. Στην απόδειξη λέει Eurobank, παίζει να μην πιστωθουν οι πόντοι; Δυστηχως, δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα σε μηχανημα eurobank δεν θα σου πιστωθουν οι ποντοι, επρεπε να το πει στον πατερα σου η υπαλληλος, απαραδεκτη ειναι, αφορα μονο μηχανηματα της "εθνικης", δυστηχως
CyberMarco Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, Tasosp22 said: Τελευταια φορα που ειχα επιστροφη απο ιδιο προγραμμα go4more ειχα πληρωσει σε pos εθνικης και οι ποντοι επιστροφης ειχαν μπει αμεσως. Δες αν εχουν μπει οι ποντοι αλλιως περιμενε μεχρι 4 εργασιμες μερες οπως λεει στους ορους. Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και με ενημέρωσαν πως δεν παίζει ρόλο το POS του καταστήματος, οπότε μέχρι τις 29/02 (που λήγει η προσφορά) θα έχουν πιστωθει 5 minutes ago, makhs5 said: Δυστηχως, δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα σε μηχανημα eurobank δεν θα σου πιστωθουν οι ποντοι, επρεπε να το πει στον πατερα σου η υπαλληλος, απαραδεκτη ειναι, αφορα μονο μηχανηματα της "εθνικης", δυστηχως Αν όντως είναι έτσι να το επιστρέψω την Δευτέρα και να κάνω παραγγελία online Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από CyberMarco
makhs5 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, CyberMarco είπε Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και με ενημέρωσαν πως δεν παίζει ρόλο το POS του καταστήματος, οπότε μέχρι τις 29/02 (που λήγει η προσφορά) θα έχουν πιστωθει Αν όντως είναι έτσι να το επιστρέψω την Δευτέρα και να κάνω παραγγελία online Εγω αυτο το λεω βαση δικης μου εμπειριας. Σε καταστημα των αθηνων στην Σταδιου πριν περιπου 1.5 χρονο σε παρομοια προσφορα με 10% της εθνικης πληρωσα με καρτα σε μηχανημα eurobank και δεν πηρα "ποντους" και η κοπελα τοτε μου ανεφερε κατα λεξη " Δυστηχως εχουμε μηχανημα της eurobank" αν θελετε και τους ποντους βρειτε το προιον σε αλλο καταστημα που να εχει pos της εθνικης" Λογω οτι το προιον ενα κινητο της motorola δεν ηπηρχε αλλου, αναγκαστηκα και το πηρα απο εκει. Ποντοι δεν μου μπηκαν ποτε, πληρωσα σε pos της eurobank οπως εσυ.
ekkli Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Να αναφέρω ότι στον υπολογιστή που σήμερα αγοράστηκε για τον πατέρα μου, δεν είχε windows 10s, αλλά home. Περίεργο και με γλύτωσε από τα 4 κλικ που αναφέρονται πιο πάνω για να τα κάνω home.
LIGHT1NG Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Στις 22/2/2020 στις 4:41 ΜΜ, CyberMarco είπε Καλησπέρα παιδιά, μια απορία. Ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το πρόγραμμα go4more. Αγόρασε ο πατέρας μου το λαπτοπ (με πιστωτική) από φυσικό κατάστημα (χωρίς να κάνει παραγγελία online). Είπε στην υπάλληλο σχετικά για την προσφορά κλπ για να σιγουρευτεί. Στην απόδειξη λέει Eurobank, παίζει να μην πιστωθουν οι πόντοι; Αν δεν μπουν πας το κάνουν σαν επιστροφή πίσω και μετά το ξανά πληρώνεις για να μπουν
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Στις 22/2/2020 στις 4:41 ΜΜ, CyberMarco είπε Καλησπέρα παιδιά, μια απορία. Ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το πρόγραμμα go4more. Αγόρασε ο πατέρας μου το λαπτοπ (με πιστωτική) από φυσικό κατάστημα (χωρίς να κάνει παραγγελία online). Είπε στην υπάλληλο σχετικά για την προσφορά κλπ για να σιγουρευτεί. Στην απόδειξη λέει Eurobank, παίζει να μην πιστωθουν οι πόντοι; Δεν θα μπουν. Πηγαινε κανε επιστροφη ΤΩΡΑ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις