John182 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Η πληρωμή πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με κάρτα της εθνικής Διαθέσιμα είναι τα bundle: Gears 5 Tom Clancy's The Division 2 Metro Exodus PUBG Fallout 76 Shadow of the Tomb Raider Battlefield V Deluxe Edition Star Wars Jedi: Fallen Order Deluxe Edition Gears 5 Limited Edition Forza Horizon 4 + Forza 7 Motorsport https://www.germanos.gr/category/winter-sales-consoles-xbox-one/cat3160066/ 2 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Για να μην αρχισουν ερωτησεις ποσο θα πληρωσει - χρεωθει καποιος στην καρτα του και παρανοησεις, εβαλα στους τιτλους την τιμη που θα πληρωσεις και στα 2 τοπικ, αυτο και του λαπτοπ.
john1080 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Η αγορα-πληρωμη πρεπει να γινει μονο ηλεκτρονικα;Δηλαδη αν παω σε ενα καταστημα απευθειας δεν γινεται;Στην αγορα αφαιρειται απευθειας το 20% και πληρωνουμε κατευθειαν 263€;
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 329 πληρωνεις το λεει και το τιτλος εδω και κανενα τεταρτακι!
john1080 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, matrixxx είπε 329 πληρωνεις το λεει και το τιτλος εδω και κανενα τεταρτακι! Πληρωνεις κανονικα δηλαδη 329 και το 20% μπαινει στην καρτα σαν επιστροφη;Σορυ που ρωταω αλλα δεν ξερω τη διαδικασια με την επιστροφη στην εθνικη
john1080 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, matrixxx είπε Ναι. Η επιστροφη δηλαδη θα ειναι για τις επομενες αγορες,δεν μπορει να αφαιρεθει απευθειας ετσι;
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, john1080 είπε Η επιστροφη δηλαδη θα ειναι για τις επομενες αγορες,δεν μπορει να αφαιρεθει απευθειας ετσι; Αρχιζω να πιστευω οτι σπαμαρεις. 1
sphinxgr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, barman_ είπε Ερώτηση τα της επιστροφής πιστώνονται άμεσα στην κάρτα? Και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε όλα σε μια αγορά? Η ενέργεια Go4More ισχύει από 20/02 έως και 29/02. Η συλλογή των πόντων go4more ισχύει αποκλειστικά και μόνο εφόσον η αγορά και η εξόφληση πραγματοποιηθεί μέσω του eshop ΓΕΡΜΑΝΟΣ (δηλαδή δεν ισχύει, εφόσον η παραγγελία γίνει από το www.germanos.gr και η παραλαβή/εξόφληση γίνει από φυσικό κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ). Οι σχετικοί πόντοι go4more από τις αγορές μέσω του www.germanos.gr καταχωρούνται στο λογαριασμό πόντων του Μέλους με την εκκαθάριση της συναλλαγής, εντός 4 εργάσιμων ημερών από την εκκαθάριση της συναλλαγής. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από sphinxgr
johnpap21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η προσφορά είναι παρά πολύ καλή (με την προϋπόθεση ότι θα κάνετε χρήση των πόντων) ιδιαίτερα για κάποιον που δεν έχει κάποιο Xbox One, οπότε και θα πάει απευθείας στο X. Τα παιχνίδια στα bundles καλύπτουν τους περισσότερους και σε συνδυασμό με το game pass ultimate θα έχετε με κάτι ν'ασχοληθείτε κάθε μήνα. Να υπενθυμίσω ότι προς το τέλος του χρόνου περιμένουμε την επόμενη γενιά, οπότε βάλτε τα κάτω και σκεφτείτε αν αξίζει η αγορά αυτή τη στιγμή. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από johnpap21
barman_ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 32 minutes ago, johnpap21 said: Η προσφορά είναι παρά πολύ καλή (με την προϋπόθεση ότι θα κάνετε χρήση των πόντων) ιδιαίτερα για κάποιον που δεν έχει κάποιο Xbox One, οπότε και θα πάει απευθείας στο X. Τα παιχνίδια στα bundles καλύπτουν τους περισσότερους και σε συνδυασμό με το game pass ultimate θα έχετε με κάτι ν'ασχοληθείτε κάθε μήνα. Να υπενθυμίσω ότι προς το τέλος του χρόνου περιμένουμε την επόμενη γενιά, οπότε βάλτε τα κάτω και σκεφτείτε αν αξίζει η αγορά αυτή τη στιγμή. Είμαι σε αυτή τη φάση.. Έχω το s και το σκέφτομαι αν υπάρχει λόγος
johnpap21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 38 λεπτά πριν, barman_ είπε Είμαι σε αυτή τη φάση.. Έχω το s και το σκέφτομαι αν υπάρχει λόγος Είναι απλά τα πράγματα. Έχεις παίξει με το S; Αν έπιανε σκόνη άστο δεν υπάρχει λόγος 😁 Θα προχωρούσα σε αγορά του X μόνο αν είχα ένα σεβαστό αριθμό ορών παιχνιδιού στο Xbox One S κι ακόμα καλύτερα αν το πουλούσα. Βέβαια αυτό είναι η δική μου οπτική γωνιά και δεν θέλω να επηρεάζω τους άλλους... 2
barman_ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 2 minutes ago, johnpap21 said: Είναι απλά τα πράγματα. Έχεις παίξει με το S; Αν έπιανε σκόνη άστο δεν υπάρχει λόγος 😁 Θα προχωρούσα σε αγορά του X μόνο αν είχα ένα σεβαστό αριθμό ορών παιχνιδιού στο Xbox One S κι ακόμα καλύτερα αν το πουλούσα. Βέβαια αυτό είναι η δική μου οπτική γωνιά και δεν θέλω να επηρεάζω τους άλλους... ειναι η βασικη μου παιχνιδομηχανη απο τοτε που εφυγε το καλο το πισι.Βεβαια δεν ειμαι πλεον gamer φανατικος,παιζω που και που...Εννοειται θα πουληθει εφοσον προχωρησω στην αγορα.. ειμαι 50-50
johnpap21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 50 λεπτά πριν, barman_ είπε ειναι η βασικη μου παιχνιδομηχανη απο τοτε που εφυγε το καλο το πισι.Βεβαια δεν ειμαι πλεον gamer φανατικος,παιζω που και που...Εννοειται θα πουληθει εφοσον προχωρησω στην αγορα.. ειμαι 50-50 Αφού δεν έχεις και καλό PC, τότε έχεις έναν παραπάνω λόγο για να προχωρήσεις. Αν δεν έχεις το «σαράκι» να σε τρώει για να παίζεις τα πιο καινούργια παιχνίδια όσο πιο γρήγορα γίνεται θα σε καλύψει και μέσα στο 21-22 μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να σταθεροποιηθεί η τιμή στο επόμενο Xbox. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα