scyther666 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Πλακα, πλακα αν πηρε 4 μπεργκερ και αναψυκτικο με 4ε, αυτο αξιζει ενα δικο του thread προσφοράς από μονο του. Απο που? 😛
Talos82 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δεν εβαλα το μαγαζι γιατι ο καθενας μπορει να πετυχει κατι αντιστοιχο με διαφορετικη παραγγελια συνδυάζοντας το 1+1 offer του efood με το κουπόνι του CU. Εγω πηρα απο το Butcher στο Συνταγμα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 59 λεπτά πριν, Talos82 είπε Δεν εβαλα το μαγαζι γιατι ο καθενας μπορει να πετυχει κατι αντιστοιχο με διαφορετικη παραγγελια συνδυάζοντας το 1+1 offer του efood με το κουπόνι του CU. Εγω πηρα απο το Butcher στο Συνταγμα. Ενταξει, ελαχιστοι εχουν τετοια δυνατοτητα, στο "1+1" του ιφουντ για να βρεις κατι που να βγαζει παρομοια τιμη πρεπει να κανεις πρωτα προσευχη και να εισακουστεις κι ολας, ή να μετακομισεις στο Συνταγμα. 😛 Ουτε καν σε μεγαλους δημους-προαστια της Αθηνας δεν υπαρχουν παρομοιες περιπτωσεις για φαγητο με ενα συν ενα τοσο καλες. Ελαχιστα πραγματα, προχειρα μπορω να πω ουτε 1 τοις εκατο απο τα προιοντα-μαγαζια. Το εψαχνα πριν καμια βδομαδα και τελικα δεν παρηγγειλα τιποτα, τσαμπα εχασα τον χρονο μου εγω προσωπικα. (ΥΓ, αν και δεν το ξερω το μαγαζι, ελπιζω να μην ειναι σαν τα "μπεργκερ" του 1€ των... "μακντακ".)
Talos82 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δεκτό για τις υπολοιπες περιοχές γιατι όντως δεν εχω εικόνα τι γινεται παραπέρα. Πάντως το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι όντως καλο για όποιον ενδιαφερεται. Τα συγκεκριμενα burgers κοστιζουν 2,9 € το ένα κανονικά, όποτε αυτή η παραγγελία θα ειχε στοιχισει 12,8 € αντι για 4,1 €.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 ξερουμε που στελνουμε για κωδικο δεν εχω σμαρτ ουτε εφαρμογη
safridia Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Εχω ενα νουμερο (το οποιο το ειχα μονο για να περνω τις προσφορες 1+1 τοu simply burger) παρατημενο, τελευταια ανανεωση λεει 11/2019 Πατησα να παρω κωδικο και εδωσε Με ισχυ απο σημερα εως στις 27/02/2020. Δοκιμαζω να δωσει κωδικο για simply και δεν δινει. Τσιπιδες Κανω ανταλλαγη τον κωδικο τοu efood με αλλο εγκυρο για simply burgers, οι ενδιαφερομενοι ΠΜ 1
transparent Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 11 ώρες πριν, safridia είπε Εχω ενα νουμερο (το οποιο το ειχα μονο για να περνω τις προσφορες 1+1 τοu simply burger) παρατημενο, τελευταια ανανεωση λεει 11/2019 Πατησα να παρω κωδικο και εδωσε Με ισχυ απο σημερα εως στις 27/02/2020. Δοκιμαζω να δωσει κωδικο για simply και δεν δινει. Τσιπιδες Κανω ανταλλαγη τον κωδικο τοu efood με αλλο εγκυρο για simply burgers, οι ενδιαφερομενοι ΠΜ Αυτοί είναι οι τσίπηδες κατά τα άλλα 1
safridia Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 12 ώρες πριν, transparent είπε Αυτοί είναι οι τσίπηδες κατά τα άλλα Θες να πεις οτι εγω ειμαι ο τσιπης; Να σου καει το βιντεο τοτε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις